Happ, det händer ibland hörrni. Att man tar pauser osv från saker i livet, kul att det händer saker i livet så det inte står helt tomt och tråkigt dag ut och dag in så nu va det väl nästan ett halvt år sedan ja skrev här men skit i de. Here I am haha.

Idag är det i alla fall lördag å jag hade väl egentligen inte tänkt göra någonting mer än att bara läsa. Att läsa är väl kanske inte min favoritsyssla, händer sällan, mycket sällan. Tanken är alltså att jag ska läsa ut en hel bok i helgen för att på måndag ha nån sorts bokpresentation på skolan på måndag så nu är det nästan stress i livet haha. Känner att det hade vart lättare att läsa ut en hel bo på svenska n på engelska å denna är ju såklart på engelska.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Tja.. hörrni vad ska an säga sommarlovet börjar lida mot sitt slut, i alla fall för mig som börjar skolan nu på onsdag (!!!). Detta sommarlovet har gått så snabbt det känns knappt som det har hunnit börja för att vara helt ärlig. En vecka ledig och sedan 9 veckor jobb eller ja jag vart ju hemma en vecka med lunginflammation men tiden har hunnit gå så snabbt. Känns nästan overkligt att jag börjar trean på onsdag jag menar hallå jag var väl nyss typ 12?! Nä tydligen inte för jag börjar trean och fyller 18 om mindre än en månad, ska jag skratta eller gråta? haha

Frågan är nu bara den vad man ska göra de sista dagarna på lovet nu hmm.. någon som har tips eller? Antingen spenderar jag tid hemma till att inte göra någonting alls vilket är mest trovärdigt eller så hittar ja på nått vilket inte är fullt lika trovärdigt men men.

När drar skolorna igång för er ute i landet då? vet några som redan börjat och några som har en bit kvar att njuta av.Likes

Comments

Är det bara hit till Skellefteå sommaren valt att inte komma eller? Nu är det ju faktiskt slutet av Juli och jag går fortfarande i vinterjackan och funderar över när sommaren tänker koma i år. I och för sig känns det väl ändå för mig helt okej att det inte är världens sommar då jag jobbar hela sommaren och endast är ledig på helgerna men det vore ju ändå väldigt skönt att få njuta av sommaren den tiden man väl är ledig. Stackars alla som sett fram emot semestern och så är det 10 grader varmt och regn. Tråkigt. Aja man får väl göra det bästa av situationen antar jag och verkligen se till att njuta av de små delarna som solen tittar fram och temperaturen stiger några grader.


Likes

Comments

För någon vecka sedan knackade det på våran dörr, jag gick och öppnade och där stod min granne. Hon hade tråkiga nyheter om att det låg en svart/vit katt i en kartong vid vägen som hon misstänkte var Zimba. Mamma cyklade upp och så var det, vår älskade Zimba hade blivit påkörd. Det var omöjligt att inse att det faktiskt hade inträffat och att det var just vår Zimba. Ville inte tro att det var han, satt på altanen och väntade på att ha skulle komma hem men han kom aldrig vilket jag visste om, han var ju redan hemma men han låg i en kartong livlös.

Trotts att saknaden ännu är stor och alltid kommer vara så var det tungt och är det även idag, det är aldrig lätt när en familjemedlem somnar in. Men Zimba fick ett fint liv, ett drömliv för en katt. Massor av kärlek, ute och klättra i träd och jaga rottor var det bästa förutom när han fick ligga i knäet och gosa på sina egna villkor haha. En väldigt fin och social katt som inte var rädd för mycket. Alla på gatan visste vad han hette och dagar efter Zimba dog kom grannar och frågade vart han hade tagit vägen, de saknade honom. Värdens coolaste grabb, såå älskad!


Om två veckor kommer två nya prinsar. De kommer såklart aldrig kunna ersätta Zimba eller så men vi kände bara att vi som har möjlighet att ge en eller som nu då, två katter ett värdigt liv hos en kärleksfull familj där de får vara ute huur mycket de vill så vill vi göra det. Dessutom tackar vi inte nej till små busar som inte bara tar kärlek utan även ger massa. SÅ om två veckor kommer "Nisse" och "Melker" som de i nuläget heter. Nu när vi skaffar katt en gång till kände vi för att passa på och ta två då de kan vara kul för dom att ha en kompis. Zimba hade ju Benji medan han levde så de hade varandra men efter han somnade märktes det ju att det var roligare även för honom när Benji fanns.


De är alltså inte från samma kull vilket kanske syns men de ska väl förmodligen bli kompisar ändå. Nisse, som är till vänster har en mamma som är en blandning mellan ragdoll och birma och pappan har inte gett sig till känna hihi. Melker (som vi kallar honom nu) är alltså han till höger, mamma är bondkatt och pappa vit norsk skoggskatt. Redan så kär i dom. Båda är leveransklara vecka 25 så nedräkningen har som redan börjat. Vi längtar efter prinsarna såå.

Likes

Comments

Äntligen fick även jag gå på sommarlov, tjoho!! En hel lång sommar fylld med förmodligen bra väder och förhoppningsvis även bra minnen samt mycket jobb. Ser fram emot det. Blir ju som mitt sista sommarlov skulle man ju kunna säga då jag tar studenten nästa år (!!!) otroligt, kan inte först att tiden går såå snabbt ibland men tydligen. Taggad på sommarlov och ett till läsår till hösten men får ta det sen när det kommer först och främst ska jag njuta av sommaren som vi har nu. Senaste dagarna Skellefteå bjudit på härligt väder och soldyrkare som man är har jag legat i solen och jobbat på brännan så liite färg har man väl ändå fått.

Likes

Comments