Header

En blogg handlar mycket om mig och jag och mitt liv men jag vill visa mina läsare varesig ni känner mig eller inte så ska ni veta att jag har varit med om saker i mitt liv som har gett mig läxor att lära av och om det finns någon där ute som behöver råd eller bara prata om något som tynger er så finns jag för att ställa upp. 

För att vi ska få en bättre värld måste vi ställa upp för våra medmänniskor hur annars ska vi kunna få en finare värld? 


Har du också tänkt sista gången och gjort samma miss om och om sen.
Har du också legat vaken hela nätter, panik, massa press, pressat tänder.
Har du också lovat dig själv att imorgon tar jag tag i mig själv.
Har du också provat deras norm - sen fattat att du inte är som dom.
Har du också satt i en bil, bara kört tills du inte har bensin.
Har du också tänkt 'om jag flyr' kommer allt bli bra inuti.
Har du också fattat till slut att den enda som kan rädda dig är du.
Du behöver inte bära allt själv för jag har ... precis som det ,. .

Har du också kört huvet i väggen så hårt att det känts som du sprängt det.
Har du också svurit att aldrig ge upp det du drömt och sett fram till.
Har du också stått på ditt jobb sen känt du är värd mer än så.
Har du också stressat ihjäl dig – för en lön som knappt ger dig skäl nej.
Jag har också tappat ibland och snabbt försökt komma ikapp.
Jag har också sett när du faller och försökt bygga nytt ifrån marken.
Jag har också vart nära min gräns så jag fattar precis hur det känns.
Men jag lovar att allt kommer vända om vi lovar tro på oss själva.

För dem pekar, blickar in oss, vinkar hitåt, måste bli nått.
Skapa normer, väcka sorger, bygga luftslott utav ångest.
Informerar, propagerar. Ger oss manus för att leva,
så vi blundar för det skeva men om vi vågar kan vi segla.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Från allt till inget.. Ja det kan man verkligen beskriva denna början på veckan. Som ni läste igår så hade molly vacc idag .. Eller trodde jag iaf, men det var imorgon .. Tror jag råkade blanda ihop med melliz utvecklings samtal och mollys vacc. Så det blev inget.. Sedan skulle vi ju bestiga bilen idag. Blev det av då ? Nej för bilen startar inte :s har inte kört med den på hela veckan eftersom jag köpt en ny bil. Men idag när vi skulle starta BMW så startar den inte :s jäkla skit bil. Så det blev inget ström eller besiktning idag heller...
Och sedan hörde vi om mogges föräldrar kunde passa melliz å molly när vi ska till stan men dom vågade inte då melliz har vattkoppor och mamma åt mogge hade inte haft de sa hon . Vilket är förståligt .

Så då blev de inge stan i veckan heller. Nej allt har verkligen skitigt sig idag ovh hela veckan framöver...

Men en positiv sak har iaf hänt och de va att Märta och Ali var här å hälsa på. Mina underbara vänner , tänka sig att dom kan få en på gott humör fast allt jävlas. Ni e otroliga <3

Nej nu ska jag väl göra som resten här lägga mig å sova . Sedan blir de mat.. Om nu inte spisen går sönder oxå...

Denna vecka kan GO AND FUCK YOURSELF !

Likes

Comments

Ja nu har vattkoppor slagit till i detta hem. äntligen :)
Melizza har mellan 20 och 30 prickar just nu så får se hur många de blir i slutändan. Men peppar peppar är hon lik mig och bryr sig inte så mkt om dem. Själv var ja typ 4-5 år och hade 4-5vattkoppor å ingen feber :)

Nu börjar snart mogges ledig vecka :)) jippi. Denna vecka ska vi:

1.Mollys tre månaders vaccin är imorgon kl 11
2.vi ska till stan och handla mat och virke för att fixa till rummen :)
3. Försöka hitta på nått :) det är så sällan vi hitta på nått utanför hemmet så jag får se om jag kan kidnappa bort mogge å hitta på nått ;)

I helgen har jag umgåtts med min kära mor och sov över där :) sedan så var jag och Mats ute idag å han hjälpte mig med lite saker :) hjälpte även karln att tömma pappen som samlar på sig . Jävla skit göra men vad gör man inte för sitt hjärta ^^iaf inte sitt på röven hela dagen och skiter i allt !!

Nä nu ska jag fortsätta å se denna skit hockeyn som går... Huva

Ciao
Likes

Comments

Nä idag så har jag verkligen "stressa" hela dagen. Började att utfodra lite frukost till melliz samt baka frukostbullar. Sedan kom Magnus å mammsen å drack lite kaffe medans jag höll på att ta upp tre korgar me ren tvätt som jag oxå tvätta. Sedan vika och göra piroger till middag å nu sitter jag här å väntar på att ta ut sista plåten med pirogerna:)

Efter vi käka ska jag gå ut å hänga upp ny tvätt å ta ner den andra :p... Men fast ja gjort allt detta känns de som att jag inte hinner. Såklart har melliz fått varit ute bara en snabbis idag så tänkte passa på att ta med henne ut sen å fixa lite med mitt nya tillskott ;) en riktig sexy thing ...kaaaanske ni får se ikväll bil på henne :) god kväll :)

Likes

Comments

Fan nu är jag nervös som fan. Klockan halv två ska jag iväg å sätta in spiral så då blir de inga barn på iaf 3år :) jag vill bara ta vara på tiden nu med våra fina flickor :)
Men just nu känns de inge roligt, lite orolig att de ska göra ont men de e ju nödvändigt så. Vill ju liksom inte bara skaffa barn för att man inte skyddar sig och gå igenom en abort. För så ansvarstagande är jag iaf att jag skulle nog göra en abort ifall jag var gravid nu för jag känner själv att de e lite mer jobb med två fast jag älskar de iaf . Men barn är inte precis som ett par nya byxor man skaffar. Skaffar man barn måste man ta hand om dem och då kan man inte ligga på latsidan å bara skippa de . Det är mycket "jobb" med att ha barn men om man som jag älskar att hitta på saker med barnen så är det inget problem :)

Nej nu ska mamma bjuda på lite god nudellunch :)
Good nye :)


Likes

Comments

Ja denna vecka har hänt mycket så jag tänker bara skriva lite och sedan får ni själv se hur skoj vi haft :)

Mamma har tagit mig och visade hur dammen såg ut , rätt jääääkla coolt att se , fy fan vilket tryck de är i vattnet alltså!

Jag och familjen var iväg till sunne och kollade på majbrasa. Tycker dom har gjort de jätte bra där eftersom de grillar korv och skjuter raketer som är alltid lika rolig att knäppt vara kort på .

I fredags var jag ut med Märta,ali,magnus, mamma och en till . Vi partajade hos "en till" och det var väldigt roligt . Magnus och Ali var verkligen guldsjälar ni vet varför ;D

Det var iaf jätte roligt att bara umgås me de bästa och ha så roligt man kan ha utan att bry sig om vad man gör :)

Sedan i lördags så var ali,märta och zhara här och vi spela lite tv-spel och gjorde lite utflykter i spökhus haha ;D

Sedan så idag så var vi och gick vid strandkanten och tog lite vårbilder. Eller jag tog kort medans märtas mamma och mamma gick å surre haha :P men dom kommer upp sedan . jag hitta en upptäckt jag inte trodde fanns här . det blir spännande så håll uppkik! :) 
Likes

Comments

ja just nu sitter jag hos mamma och har precis badat båda barnen:) 

De var välbehövligt efter alla dessa dagar jag och melliz har gjort rabatt och sått blommor :) Min duktiga lilla trägårdsmästare :) 

Sedan efter vi hade bada barnen så tog jag och badade lilo med :) vilket var VÄÄÄLDIGT välbehövligt haha.

Väntar just nu på att mogge ska komma för han håller på att byta till sommar däck på bilen. skulle ha lämnat Melliz å Molly hos svärföräldrarna men dom var redan upptagna, annars skulle jag ha hjälpt han. men nu får han klara sig själv. 

Senare ikväll ska jag ta en runda med hundarna runt sjön och ta med systemkameran och knäppa lite kort. det är så roligt att knäppa kort när våren börjat komma hit :) 

Så får väl se om de finns nått som är värt att ladda upp :) 

Over and out ! :D

Likes

Comments

Nya låten är faktiskt rätt okej. Hon har ju gjort bättre då men :p


Likes

Comments