Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej!

Idag var inte e så lyckad dag då man tappade telefon så att skärmen slutade funka, så det blir att vara telefon lös en stund nudå. Men en positiv sak är att släktingarna från Norge har kommit hit över natten, men imr blir det av för dem till Petalax.

Har också gjort ett beslut med 3 stycken andra som man måste hålla nu, det kmr vara tufft men det ska gå.

Blir ny period imr i skolan så man måste väll bli van med det då också, men vi ska testa att ta det lugnt så att det går.

Säger godnatt till världen nu då <3Sometimes it feels like no one notice me,

as I'd just stand there but no one sees me.</3 

Likes

Comments

Hej!
Glömde att blogga igår så bloggar för båda dagarna idag. I fredags var det jätte kul, inte mått så bra på länge. Fick vara med mina kompisar m.m . Idag har man mäst luggit i sägen men det e ju alltid lika skönt :) Och som vanligt så åkte man ut, de var mycket trubbel av och an idag så det blev helt huller om buller i huvudet. Imr kommer släkten hit från Norge so det blir väll antagligen att åka o träffa dem då, men annus om mam inte ser dem så finns dett ju alltid nästa års släkt träff :) Kämms underligt då man inte har sett sitt anda hälft denna helg knappt, men man veit ju att han lever åtminstonde ❤ men nu blir dett film och sen säger vi godnatt till alla :)

Likes

Comments

Hej!
Idag var det en välding jobbig dag, sängen var som alltid extra mjuk o bra idag, men såklart måste man nog kaga sig ur den. Helt tråkiga timmar i skola idag men som tur var behövde vibint ha orgentering utan fick åka o kolla på skolfotboll ist :D En hel dag med tråkiga timmar o en tråkig buss hem. Då man var hemma var det bra att lägga sig i sängen o sova för man var så trött. Men som alltid ringer telefon och så blev det att gå ut XD Skönt var det att stiga upp efter en powernapp, på kvällen var det bara att åka hem göra läxor m.m. Men nu säger ja godnatt ❤ (dagens outfit och makeup)

Likes

Comments

Hej!
Dett blev ingen bloggning igår pga att jag somnade XD Igår var väll en helt okej dag men åkte till hvc pga alergisk reation som inte var så kul och sen blev det att åka ti Amandas. Roligt hade vi dett och sen hem med 5 bussen. Idag var det helt tråkig dag som vanligt att sitta i skolan från 08.45-15.15 mega tråkigt, sen hem med bussen. Fick besök av min tönt idag också de va kul XD tog också en powernapp där på kvällen och sen ut och träffa alla andar. Det var väll mina dagar de nudå, får se om man hittar på något roligt imr då XD godnatt världen❤Likes

Comments

Hej!
Idag var det mega jobbigt att stiga upp och åka till skolan... Men de var bara att sätta på smilet och åka iväg. Då man var hemma var det bara att byta om och börja arbeta, känns ganska jobbit på en måndag att arbeta, money comes and money goes💵 Fick däremot träffa mitt anda hälft idag så att ordanade sig❤ När man komm hem blev det en runda till Jakobstad med mamma, eftersom min bror inte tänker på besiktningen som gick ut idag... Men då blev det att sjutsa honom till sin legenheten. Snart är man väll hemma under täcket och myser med hunden :D Säger snart godnatt till världen❤

Likes

Comments

Hej! 

idag har dagen varit helt upp och ner, först börjar man med att stiga upp mycket tidigare an vanligt vis så det känns som att man har varit vaken i en evighet. 

Då ja var tillbaka i Oravais så var det att börja arbeta så har arbetat ganska länge idag, men det är bara bra så inte plånboken blir full av damm :P

Men så klart måste men ut och träffa kompisar idag också så jag har varit en sväg men som vanligt hände det inte så mycket.

Imr blir det skola då... Måndag bara hatar måndagar :D Nu blir det kanske film och göra   läxor, så gottnatt läsare :D

Likes

Comments


Hejsan! Nu är jag också ny här i bloggvärlden! jag har förut också haft en annan blogg, men ville byta och börja om igen på allvar.

Så hoppas ni kommer trivas här! 

Om mig:

-Jag heter Ronja Storsved
-Född: 04.12.2000
-Jag trivs med mina vänner och min pojkvän <3
-Samsung Galaxy S3
-
Rakas ÄR bäst! 
-Jag är studerande elev som är näst sista året i Högskola (TGS)
-Mina föräldrar är skilda
-Jag bor med Mamma och styvpappa 
-Åker till pappa några gånger i månaden
-Jag ÄLSKAR kyckling <3
-Hatar verkligen HATAR pizza
-Blå och svart ÄR mina favoritfärger
-Mina BFFS: Elin, Anton, Hanna, Erica, Lelle, Pontus <3
-Finlandssvesk
-Pratar bra finska, men föräldrarna är svenska

Hannas blogg: Albert
Mirelles blogg: Lelle
Ericas blogg: 
Kikon Likes

Comments