Tankar om November

22 dagar avklarade och 8 till att genomgå av November månad. Hösten brukar för många vara den jobbigaste tiden vad gäller det psykiska måendet. Jag själv brukar inte uppleva att min ångest styrs av årstiderna utan mer hur livet ser ut för stunden. Men denna November har varit kämpig, för mig och många andra.

Först och främst har jag sovit oerhört dåligt, både haft svårt att somna men även vaknat ofta under nätterna vilket inte är likt mig. Var på AW tidigare i veckan där vi alla sa samma sak angående sömnen senaste veckorna. Alltid skönt att veta att man inte är ensam i något, oavsett en sådan simpel sak som att sova gott.

Men jag upplever också att denna månad har varit oerhört mörk, är det någonsin sol ute? eller lite ljust i alla fall? Det kanske brukar vara såhär mörkt bara att jag förträngt det men guuud vad jag tycker att det tar energi ifrån mig. Lika mörkt när jag vaknar som när jag somnar.

Jag har funderat på om dessa två kan hänga ihop, mörkret och dålig sömn? Liksom att kroppen inte vet när det är dag vs natt eftersom det alltid är mörkt? Hm jag vet inte men något gör att min sömn rubbas och min energi försvinner denna månad i alla fall.

Kram R

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229