Summering av helgen

Började lördagen med gotti-frukost innan det var dags att skriva tenta. Brukar inte våga yttra mig om hur det gått för då är resultatet alltid dåligt. Men denna gång måste jag nog säga att det faktiskt kändes bra, vilket alltid är en lättnad!

Direkt när tentan var inlämnat åkte jag till idrottshuset för föreningens årliga juluppvisning. Hela 3 föreställningar var fullsatta och jag kom inte hem förens 21 på lördagskvällen. Det blev minst sagt en lång dag.

Söndag, tredje advent och smygstart av julfirande. Började dagen med grötfrukost som jag alltid gör på julafton för att få julkänslan. Sen åkte vi hem till Axels familj för att fira jul med hans släkt. Supermysigt som alltid!

Vi började med julmaten, ett mini-julbord blev det. Sen fortsatte vi med deras tradition, julklappsleken. De kör med tärning, 1 måste man byta julklapp, 2 flyttar alla sina julklappar ett steg åt höger och 6 får man välja om man vill byta. Jag fick, såklart, den alla skyndade sig att bli av med 😅 Menmen det är en mysig grej och blev en supermysig dag.

Hoppas ni alla haft en fin helg!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229