Lista inför 2020

1. En dålig vana som jag kommer att bryta:
Asså det här är ju något jag skäms över, som jag alltid gjort alltså alltid! Kan fortfarande höra mamma tjata på ”sluta pilla”. Jag pillar på småsår jag får på kroppen, får alltid fula ärr av det så vet inte varför jag gör det. Men ska verkligen tänka mig för, det är dags!

2. En ny färdighet som jag vill lära mig:
Jag skulle vilja börja måla!!! Min mamma och mormor är båda väldigt konstnärliga, något jag dessvärre inte fick ärva. Men det är väl ett underbart sätt att slappna av på? Vill verkligen lära mig och börja måla någon gång då och då.

3. En person som jag vill sträva efter att bli:
Jag vill bli en person som är fri från panikångest. Något jag alltid strävar efter men vägen dit är lång och slitsam.

4. En god handling jag vill göra:
Besöka min älskade morfar oftare, är där allt för sällan. Pinsamt sällan, han lever för mig och min bror och jag är så tacksam för att ha honom i livet. Vill verkligen visa detta under 2020.

5. En plats jag skulle vilja besöka:
Vi har ju planer på att resa till USA i sommar för att fira att min svärmor fyller 50 år. Jag hoppas verkligen detta blir av, vill verkligen besöka detta magiska land.

6. En bok jag skulle vilja läsa:
Hjärnstark! Eller att leva ett liv inte vinna ett krig igen. Läser den då och då för att påminna mig om att inte vinna kriget mot min psykiska ohälsa utan se det som att jag vill kunna leva ett liv.

7. En sak jag skulle vilja investera i:
Här måste jag nog säga en köksmaskin, matberedare, you namn it. Tycker ju att det är kul att baka, både kakor, bullar och bröd. Men när det kommer till bullar och bröd så avstår jag pga orkar inte veva degen. Så detta vore något för 2020!!

8. En ny maträtt som jag skulle vilja testa:
Någon god krämig pastarätt. Åt inte pasta under mina första levnadsår så har alltså bara ätit det i ca 2 år. Men nu älskar jag det!!

9. Något som jag vill bli bättre på:
Träna! Är så dålig på att ta mig iväg till gymmet. Men mår så bra efter jag varit där så vill verkligen bli bättre på att få in träningen i min vardag.

10. Något som jag skulle vilja köpa:
Gardiner!! Har velat i ett år nu om jag vill ha gardiner eller inte. Men nu hörrni nu har jag kommit fram till att jag iallafall vill ha det i vardagsrummet.

Gillar

Kommentarer

malinhardstahl
malinhardstahl,
SÅ rolig lista att läsa! KRAMnouw.com/malinhardstahl
ronjaskyllkvist
ronjaskyllkvist,
Åå tack! kul att du tycker det 😍 kramnouw.com/ronjaskyllkvist
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229