Helgen i bilder från min mobil

Klockan ringde 06 i lördags morse, uppe före tuppen till och med😅 såklart hade det ju snöat vilket ni alla nog vet påverkar SJ så tåget va försenat en timme😴 Som tur var sken solen och jsm sändes på youtube, bra tidsfördriv!

Väl framme sken solen även i Göteborg, vi åt lunch på en supermysig italiensk restaurang på en brygga precis invid havet ✨

Vid 15 var vi på plats på högsta läktaren 32meter upp i Göteborgsoperan för att kolla på Oliver Twist. Hade inga förväntningar innan, lite skeptisk eventuellt men det slog mina få förväntningar med hästlängder kan jag säga. Så många duktiga barn😍

Lördagen bjöd på brunchbuffé, något utöver det vanliga. Vilket utbud, vilken mat, och vad gott det var! Matkoma resten av dagen, utan tvekan.

Hela helgen avslutades på Lisebergs julmarknad där jag och Axel även snörade på oss skridskorna en kort stund, så kul ju! Älskar Liseberg i övrigt men det är något extra under juletid. Älskar att gå där fullt påklädd, bland tusentals ljus och mysiga bodar.

En perfekt, avkopplande och energigivande helg var precis vad jag behövde, för nu väntar en hektisk vecka med tenta i organisation på torsdag morgon.

Kram finisar och hoppas ni får en fin vecka

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229