Egen julkalender

Innehåller affiliate-länkar

Redan förra året bestämde vi oss för att göra egna paketkalendrar till varandra. Ni vet en sådan som mamma gjorde till en när man var liten. Kommer ihåg hur mysigt det var att vakna varje morgon i december och få gå upp och öppna en lite klapp. Jag kan säga att det är nästa lika mysigt nu som då. Förra året märkte vi dock att 24 klappar drog iväg rejält pengamässigt, så i år har vi begränsat summan på klapparna. Men det är tanken som räknas och även de små sakerna gör det roligt att vakna på morgonen. Om inte annat är jag väldigt tacksam för all den tid Axel lagt ner på att köpa, slå in och hänga upp dem. Även om jag såklart gjort detsamma, men jag tycker ju att sådana förberedelser är såååå roliga!

Idag är det ju den 5 december, vilket betyder att jag har hunnit få hela 5 mini-klappar! Det jag fått ser ni på bilden, klickar ni på bilden kommer ni även direkt till webbsidan där ni kan köpa produkterna själva. Simpla paket, men sååå kul!


Något roligt är att jag alltid använt Rituals of Buddha handkrämen, men personalen hade tipsat Axel om denna nya Ritual of Dao som de kallar för night balm. Den är verkligen som balsam för händerna och doftar ännu godare än Ritual of Buddha!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229