Det senaste från min paketkalender

Innehåller affiliate-länkar

I ett tidigare inlägg berättade jag att vi har köpt 24 mindre klappar till varandra som vi öppnar en per dag under hela december fram till jul. I ett inlägg däremellan uppdaterade jag er om vad jag hade fått för någonting fram till dess. Därför tänkte jag att ni nu ska få ännu en uppdatering.

Vi tycker ju att detta är en himla rolig grej, och kanske är någon av er sugna på att göra något liknande till nästa december. Jag tänkte därför att dessa inlägg kunde ge tips på vad man kan ge för något i dessa något mindre klappar.

Här ser ni en hel del klappar jag fått i varierande prisklass. Det behöver liksom inte vara något extra, utan bara tanken att någon gjort detta gör en glad när man vaknar varje morgon.

Jag har bland annat fått min favorit Celsius, en väldigt återfuktande fotkräm nu i den torra vintertiden samt bomullspinnar, det går väl alltid åt.

Dessutom har jag fått påfyllning av mina favoriter från ACO. Sådant som alltid kan fyllas på, och hur glad blir man inte när man får börja på en helt ny tub av kräm efter att i veckor tryckt ut "det sista" ur den gamla!


Tusen tack till min Axel

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229