Då är jag äntligen tillbaka på hemmaplan! Eller sa det känns som mitt andra hem då jag i hela mitt liv har åkt hit för 1 veckas semester. Så nu befinner jag mig med min familj, min kusins familj och min morbror i Lindvallen sälen.

Eftersom jag nu detta året är gravid så får lag nöja mig med afterski, bada, äta och mysa i stugan. Men ska bli så otroligt skönt att bara få åka iväg.


- R.S

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Veckosummering för vecka 3.

Under veckans gång har jag varit otroligt trött men kanske inte så konstigt då dels bebisen börjar bli ganska stor och ska även nu dubbla sin vikt under dem sista veckorna. Jag har även börjat jobba vid 06:00 under veckan vilket har gjort att orken tagit slut efter jobbet.

Men under veckans gång har jag hunnit med mycket ändå. Dels varit hos mina föräldrar 2 gånger under veckans gång med och utan min sambo. Spelat spel och ätit mycket gott, älskar när man kan få tid att bara åka till ens barndomshus och slappna av ute på landet. Jag har även träffat några av mins kusiner för fika och ätit mat på Bueno Taco. Varit barnvakt under veckan och även hunnit städa hela uppvåningen för att rensa bort julen och sätta upp vår - och sommarprylar.

Haha, nu när jag tänker på det är det nog inte så konstigt att jag varit trött under veckan.

- R.S

Likes

Comments

Vecka 33 !

Jag har gått upp ca 20 kg sedan jag blev gravid och kan säga att det börjar märkas. Dels har jag aldrig vägt så här mycket under mina ca 22 år och sedan får jag inte på mig visa byxor runt låren. Men många säger att det inte märks överhuvudtaget att jag har gått upp, kanske för att jag var väldigt smal när jag blev gravid och har alltid varit underviktig. Men att gå upp dessa extra kg stör mig inte allt nästan tvärt om isåfall, att jag helt enkelt mår bättre av det.

Nu börjar även svullnaden för fötterna och händerna märkas du det ofta pulserar i dem och jag inte längre får på mig min förlovningsring runt ringfingret.

-R.S

Likes

Comments

Nu är fredagen här igen och jag har nu haft 2 dagar ledigt från jobbet. I helgen jobbar jag tidiga pass så kommer komma hem runt 16.

Men idag blir det andra tankar. Fick igår hem ett brev från försäkringskassan om information till dem blivande föräldrarna. Men det här med föräldrapenning är så svårt tycker jag! Så jag och min sambo har idag tänkt att åka in till försäkringskassan i Alingsås för att prata om just detta och hur smartaste sättet för oss är att lägga upp det.

- R.S

Likes

Comments

Packat BB-väskan!

Jag är lite tidig men det är ju så spännande så man kan ju inte hålla sig borta. Jag har nu packat alla bebisens saker det vill säga 3 pyjamaser, 4 sett med body, byxor, strumpor och mössor och sedan 2 filtar.

Det som fattas är ju såklart blöjor, våra kläder, napp och vällingflaska.

- R.S

Likes

Comments

Baka baka liten kaka.

Detta tror jag kommer bli mitt intresse sedan när jag är mamma ledig. Eftersom jag alltid egentligen vill göra något så blir det ofta att jag bakar en kaka när jag är ensam hemma och inte har planerat något under dagen.

Igår blev det kärleksmums från min mammas receptbok. Denna kaka går under många namn som även kaka på plåt.

- R.S

Likes

Comments

Nu när man har gått upp i vikt och magen börjar ta plats så hade jag ingen jacka hemma som helt enkelt inte gick runt magen. Så när jag såg denna jacka som var från Odd Molly så var det ett självklart val. Den passar nu när jag är gravid eftersom den var så står nertill och även när magen försvinner. Tur var så var den på rea så behövde inte betala alldeles för mycket.

- R.S

Likes

Comments

Godmorgon!

Idag är det fredag och Jag har den helt för mig själv. Min sambo jobbar och jag har faktiskt ingen lust att göra något eftersom jag kommer att jobba hela helgen.

Men tänkte passa på att prata om min graviditet lite. Nu har jag under två tillfällen tagit blodprov för att se hur mina blodvärden är. Och dem är faktiskt precis som dem ska vara, jag har bra sockervärden och järnvärde. Många säger ju och det är ju sant att järnvärdet påverkas av graviditeten så att man behöver tillskott av järn. Men under min graviditet hittills har jag inte behövt något sånt utan jag har faktiskt klarat mig bra med gravid tabletter. Har inte varit så noga med dem heller men har då och då tagit två om dagen.

- R.S

Likes

Comments

Har aldrig gillat att läsa om jag ska vara helt ärlig. Men denna serien av Mari Jungstedt är så otroligt spännande och man kan inte sluta läsa serien. Jag är nu på bok 3 och väntar med spänning vad det kommer hända denna gången.

Några recensioner 3:ans bok har fått:

”354 sidor och inte tråkig någon gång” - expressen

”En skicklig ihoptvinnad och ruggigt otäck historia” - Uppsala nya tidning

”Till ny deckardrottning vill jag gärna kora tv-journalisten Mari Jungstedt” - Svenska Dagbladet


- R.S

Likes

Comments