Header

Hej på er!
Nu sitter jag i bilen påväg till danmark, Jag ska till ett nöjesfält (Bakken) över dagen.
Det kommer lite bilder senare

Vi är ledsna för den dåliga uppdateringen nu i helgen när det var elitfönstercup och vi var medaljutdelare till de som kom etta och tvåa men nu är vi igång igen:)
/Saga

Likes

Comments

Förlåt för dålig uppdatering men som sagt så har det varit elitfönstercupen i helgen så har inte hunnit uppdatera. Nu på fredag så är det RixFm-festivalen i Växjö! Där ska jag vara.
På söndag så åker jag till Kreta (Grekland) i en vecka så då får ni lite bilder där ifrån!

Puss&Kram💗💗~Ronja

Likes

Comments


Likes

Comments

Idag är det torsdag och på lördag är det elitfönster!!!!! Och sen längtar jag något otroligt mycket till RixFm-festivalen i Växjö där jag får träffa Eric!! Sen på söndag nästa vecka åker vi till Grekland där jag ska försöka uppdatera så mycket som möjligt! Dock är det en nackdel med allt detta.... Jag har magkatarr just nt och har haft i ca en månad. För er som inte vet vad det är så är det när man har ont i magen pga stress men du kan va med människor utan att smitta och göra i princip vad du vill. Så jag hoppas veeeeerkligen att det blir bra snart!
Förlåt för ett så tråkigt inlägg, men det är för att då vet ni vad jag kommer blogga om resten av lovet! Ha ett så bra lov och så vill jag säga tack för att ni läser bloggen! Puss och kram~Ronja


Likes

Comments

Vill ni att vi ska göra en ny header?

/ Saga

Likes

Comments

Som Ronja gjorde lite längre ner så tänkte jag skriva vad ni kan nå mig på om ni har frågor eller bara vill prata:)

Kik: bagissagis
Mail: saga.wallisson@edu.uppvidinge.se
Instagram: sagawallisson
Snapchat: ssaagga (Det är bara ett "a" i slutet)

Likes

Comments

Idag har jag och Saga tagit lite foton, som ni ser nedanför. Jag har redigerat bilderna och jag tror Saga kommer lägga upp några fler bilder som hon har redigerat.
Tack så sjukt mycket för vi har ganska många läsare (40 st) på en dag! Helt otroligt! Ta alla ni! Ha det så braaaa! 💗
~Ronja
Likes

Comments