Godmorgon från SJ Snabbtåg! 
Sitter för tillfället på tåget mot Arlanda där jag ska flyget ned till Zurich, Schweiz för att hälsa på en familj och även min saknade vän Caroline. (läs hennes blogg! nouw.com/carolinelindberg) Ska bli skönt och roligt att få komma iväg en helg och bara få va ledig från jobbet. Väntar nu in stressen på Arlanda där jag ska hinna med ett antal olika saker...Let's go! 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Den 16:e september flyger jag ned till Zurich i Schweiz för att hälsa på en familj, för det är nämligen så att jag (förmodligen) ska flytta dit som aupair nån månad senare! Hur kul? Mer om det latero! 

För tillfället jobbar jag för fullt, hänger med mina fina vänner när jag har tid och tränar även ett duktigt Smallstars. Idag är jag äntligen ledig från jobb så ska verkligen ta vara på dagen genom att vila, va med familj och vänner och sedan träna tjejerna ikväll, behövligt! 
Kram Likes

Comments

Hej!
​Det var ett tag sedan jag var aktiv här nu. Men eftersom jag nu inte har någon skola och plugg har bestämt mig att jag ska ha tid för att blogga.
Jag är superpepp på den här hösten och allt, mer om det senare!
I sommar har jag jobbat för mesta del, men även hunnit med några lediga dagar i Sthlm, Beyonce konsert, Weekend Festival, strandhäng och vinkvällar. 
För tillfället jobbar jag konstant (cash is king), dansar och planerar mycket roligt... 
Jobbar kväll imorgon vilket menar sovmorgon, yey! Godnatt Likes

Comments

Liten del av alla mina bilder från New York. Underbart. 

Likes

Comments

Hello och god morgon säger jag (jetlaggad as f*ck)
Söndag idag och vet ni vad jag har gjort, eller snarare pågår just nu? Jo, jag har äntligen börjat ansöka/registrera/mm skola i New York! Finally. Ska även försöka mig på att söka i London, men en sak i taget. Det kommer ta något otroligt mycket tid eftersom det är USA, och jag är så nervös och spänd så jag snart tuppar av. Tur jag har min Dannieboy som är expert på sånt här. Hela dagen har gått åt att läsa på om skolan, kikat youtubers videos från skolan mm, aaah vill nu!

Förutom allt det där roliga så är jag sjuk, trött, vill hoppa av gymnasiet, orkar inte packa upp väskan eller duscha, fräsch. Är även hungrig. Nä gud vilka i-landsproblem. Jag mår bra hörni! Snart studenten!!!! 

Likes

Comments

Fotat av Henrik Bodin. Ni hittar han på instagram under @henrikbodin, följ han innan han blir alltför poppis! 

Mer bilder är på väg.

Stay tuned 

Likes

Comments