Deep Talk, Vardag

Är det inte skönt med stunder där allt känns helt perfekt? När man är glad för ingen speciell anledning...

Tog en morgonpromenad idag i Huvudsta längs vattnet förbi Pampas Marina. Jag började inse att "Fan vad jag är glad!". Kom på mig själv att jag gick runt och log utan att veta varför.

Det kan ha varit på grund av vädret. I för sig så var det bara 6 grader men det var inga moln på himlen och solen var framme.

Eller också på grund av att jag är ledig på en torsdag. Men vad är det som är så speciellt med det?

Kan också bero på att jag tänkte tillbaka till tiden när man var liten och var på de ställena jag gick förbi. Hur kul man hade när man lekte i parken. Alla besök till badet. Fåglarna man matade vid vattnet. Den tiden då man inte hade något att oroa sig över. Jag hade en bra barndom och det är jag väldigt glad över.

Min uppväxt är jag väldigt glad över och tacksam för att ha haft det bra. Visst har jag förlorat en del vänner på vägen och jag har gjort saker jag ångrat men det har lett mig till den jag är idag.

Det är inte så att jag sitter här och skryter om mitt liv men jag ville bara ta upp min tacksamhet för det liv jag har. Jag har inte hundratals kompisar, inget stort utbud av märkeskläder och min familj tjänar inte flera miljoner. Men jag är lycklig och det är det som räknas!

Likes

Comments

Igår var jag på lakritsfestivalen i Annexet! Varför vet jag inte...det kanske inte är det bästa stället för sånna som jag som inte tycker om lakrits! Men jag fick iallafall spendera lite tid med pappa då jag inte ser honom så ofta. 😊

Nu är jag i Uppsala och ska titta på musikalen Grease som min kompis skola ska spela upp. Min kompis är såklart med så det ska bli väldigt roligt! 👍

Likes

Comments

Vardag

Solig promenad längs Strandvägen blev det idag och fick till och med sluta en halvtimme tidigare. Det var jag som var kock ikväll så då blev det pasta carbonara 👌

Likes

Comments