Hej på er! Ligger här i sängen 03:35 en tisdagskväll och känner mej hur kreativ som helst. Är det så för er också? Att ni blir överhypade på kvällen (förmodligen övertrötthet haha). Jag bestämde mej nyss iallafall för att fortsätta driva denhär bloggen. Inte för att det händer så mycket i mitt liv, men för att jag har sånahär stunder då jag önskar att jag hade en blogg att skriva av mej på då och då.

Eller ska jag starta youtubekanal? Tankarna är här och där för mig nu. Jag ska iallafall försöka sova nu och få lite sömn till skolan imorgon. Godnatt!!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Dagens Outfit: Vita Dr.Denim jeans, grå t-shirt med snörning.

Dagens Mående: Helt okej, väldigt trött dock.

Dagens Sminkning: Lösögonfransar, concealer och ögonbryn.

Dagens Frisyr: Utsläppt plattat hår.

Dagens Favoritlåt: Sweaters - Ivan B.

Dagens måste: Starta denna blogg haha.

Dagens vill ha: Svarta bootcut-tights,

Dagens längtan: Att få sova.

Likes

Comments

Jag har ingen aning hur jag ska börja det här blogginlägget. Men kan ju börja med att jag startade den här bloggen på grund av ett skolarbete vi fick i skolan idag. Och med det kan jag ju säga att jag går på bromangymnasiet i Hudiksvall. Jag läser handel och administration som inriktning, och än så länge trivs jag och är nöjd med mitt val.

Jag har haft huuuundra olika bloggar när jag var mindre. Allt från modebloggar, "vanliga" bloggar till lufthäst-bloggar haha. Men har dock alltid lagt ner bloggarna då jag tappade intresset för det efter ett tag. MEN tänker faktiskt ge det här försöket en ärlig chans.

Här tänker jag skriva om allt mellan himmel och jord, men mest om min vardag (vilket inte är så intressant).

Men somsagt så ger jag detta en chans och så får vi hoppas att det lockar läsare :)Likes

Comments