Tänkte alldeles strax släcka lamporna och dra på någon tråkig film eller serie som man kan somna till. Sovit fyra timmar ungefär under natten + en timme på eftermiddagen, så vore skönt om jag fick lite mer sömn inatt med tanke på att skolan drar igång imorgon. Klockan ringar 06.00 imorgon, så nu är det dax för mig att leta upp något tråkigt att se på för att sedan somna..


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Sitter & äter kvällsmat just nu, fick bli 2toast & en kopp te. Imorgon är det skola och jag är inte speciellt taggad på det, det enda ja längtar efter är mina klasskamrater.


Likes

Comments

Igårkväll låg jag och tänkte väldigt mycket på vart jag gör av mina pengar..

Jag insåg att ungefär hela mitt studiebidrag som ligger på 2000:- går till cigaretter och bara massa onödigt. Jag är den som aldrig shoppar kläder, då jag tycker att jag inte har råd - eftersom jag "behöver" pengar till cigaretter.

Nu ska jag ta tag i det, jag ska sluta röka och börja unna mig med kläder osv, vilket jag inte velat göra förut. Har ett nyöppnat paket och ett oöppnat, efter de paketen får det vara stopp! Jag kan leva ett så mycket hälsosammare liv utan den där skiten.. Jag klarar det, bara jag själv vill - det vill jag nu!


Satte mig även och beställde ett par ordentliga löparskor förut, unnade mig själv för engångsskull. Känner att jag behöver riktiga skor, då jag inte klarar av att vara ute och gå i platta skor. Räcker med att ja gått några meter i bra fart så värker det i mina knän.. Så nu tog jag tag i problemet och beställde skor med upphöjning.


Likes

Comments

Hej på er!

Sitter för tillfället i Andreas säng och kikar lite på min ena dator som han lånar utav mig när han är i Kumla. Hittar massa gamla bilder, så kul! Andreas försöker få ordning på sin dator som det hade hänt någonting med så den inte funkade som den skulle.. Tänkte ta mig en promenad med hunden snart, man får väl passa på medans solen skiner!


Likes

Comments

Sitter just nu hos Alicia med Andreas & pratar med henne och Filip. Vi dricker lite te, tagit en cigarett och har myst lite med hennes ödla, hur go som helst!

Likes

Comments