Hej, Jag tittar tillbaka på mina gamla inlägg och ser att jag Tisdag 5 april 2016 skrivit om min Morfar. Texten nedan skrev jag för 1 år och en månad sedan. I den här texten skriver jag att jag inte klarar av att det bara är 15 år kvar.

"Sen är det en person i mitt liv som jag gång på gång är så nära på att förlora. Jag kan snart inte hålla honom kvar på jorden längre. Vi alla rycker i dig och vi ser att du vill och du kämpar Morfar men jag vet inte hur länge du klarar. Jag är rädd att allt ska gå för snabbt nu och att jag plötsligt står utan dig bredvid mig. Det är 15 år kvar för oss att umgås och för oss att dela fina upplevelser. Vem kan ta det ifrån oss? Om jag hade kunnat så hade jag gett dig mina år. Vi hade kunnat dela?

För det är ingen människa på den här jorden som jag är så lik, som dig! Din försiktighet, sättet du pratar, så du utrycker dig på. Du vill alltid vill allas det bästa.
Men jag är ledsen, jag orkar inte se dig ibland. Dina ögon skriker. Ledsna ögon, så ledsna, din smala kropp.
Skulle du överleva för min skull?
Morfar jag vet att du är stark. Det finns ingen i familjen som inte tycker det. Du är stark. Men jag är livrädd att cancern är starkare."

17/3 2017 dog morfar. Mindre än ett år efter jag skrev det här. Jag var livrädd för att han bara skulle leva 10-15 år till men det blev bara 1. Det är så lite, jag hann inte säga allt för morfar. Jag ville att mina barn skulle träffa den personen som jag alltid sett upp till och som har format mig så mycket. Hans ögon skrek i slutet. Vi såg att han ville stanna kvar hos oss men han kunde inte. Han fick inte de. Cancern var starkare men den vann aldrig. För även om morfar var väldigt sjuk mot slutet fanns det alltid hopp, glädje och han slutade aldrig njuta av livet. Men han skulle få leva hela livet med oss och inte två tredjedelar av det. Han lämnar kvar sorg, kärlek och en enorm saknad.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Sommaren är verkligen påväg. Jag älskar att umgås med mina kompisar och festa men nu när alla studentskivor drar igång blir jag lite stressad. För det första så är jag ledsen över att alla mina kompisar tar studenten och inte jag. Och för det andra jag så fattig att jag nästan blir lite rädd. Men jag älskar studentskivor så tro inget annat!

I veckan var jag på en studentskiva på söder, super kul! Klubben hette "ett ställe" och var ganska nice. Klubben var inte så stor men det gjorde inte så mycket! Temat var "vilket årtal du vill" så jag tänkte att jag skulle klä ut mig till något 80-tals inspirerat. Men jag måste faktiskt erkänna att jag inte var utklädd alls.

Studentskivan var verkligen rolig, hade super kul. Dock hade jag nationellt prov i Engelska dagen efter vilket inte var lika roligt. Jag kom hem runt 3 på natten och åt upp alla rostbröd och jag skoja inte när jag säger att det var säkert en halv påse kvar. Mådde lite illa dagen efter men tog mig ändå till skolan. Det var kul.

Är det studentfirande så är det.


Här är min outfit.

Puss.

Likes

Comments

Det är Fredag och jag har bara njutit av den här dagen. Vädret är helt otroligt! Min syster bakade söta små muffins med ananaser på igår som jag verkligen tagit del av. Planen för idag är att ta det lugnt och vila.

Likes

Comments

​Min fina frukost bestod av yoghurt, bär, banan och liten frön. Mums. Verkligen super dupera gott. 

Godmorgon mina fina och välkommen Tisdag. 

Idag har jag bosatt mig hemma istället för där jag egentligen ska vara som är i skolan. Jag har inte mått bra och känner mig inte så villig att visa mig ute just nu. Man får göra det bästa av situationen och eftersom jag kan vara hemma idag så passar jag på. Men solen lyser, eller hur? Det är så otroligt fint och vackert väder. Jag njuter verkligen.

Men som sagt så ska jag egentligen vara i skolan idag så jag måste ta itu med lite plugg. Jag har just gjort klar min spanska "träning" inför höra provet som är på Fredag. Jag ha granska mycket den här veckan och jag känner mig rejält stressad faktiskt. Så nu är det bara matten, samhällen, svenskan och lite annat kvar. TJOHO.


Men jag ska återgå till plugget och kanske sätta mig och fika lite ute i solen snart.


Kramisar Ronja 

Likes

Comments

Eftersom det är andra gången jag lassar på tårta så ser tallriken inte så vacker ut haha. Den andra bilden är på lite mörk choklad och bär som jag mumsa på i helgen.

Godmorgon mina fina. Nu är måndagen i full fart och jag har inget snällt att säga. Dagen börjar på ett sånt sjukt dåligt sätt och jag vill faktiskt bara gräva ner mig och aldrig behöva visa mitt face igen. Ush för att livet aldrig blir som jag vill.


Men iallafall i Söndag så var jag och fikade hos Farmor som fyllde 73 år. Så otroligt mycket då lilla Farmor hade bakat allt själv som vanligt och gjort en sommar tårta. Det blev laktos kaos i min mage men vet ni vad? det var värt det eftersom att fikat var så otroligt gott. Men jag har inte gjort så mycket idag och jag hade faktiskt inte så mycket för mig i Söndags heller. Skönt men ändå så ångestfyllt. Jag har så många tankat som bubblar och svävar runt i mitt huvud, jag skulle behöva slappna av. Som grädden på moset eller vad man kallar det så har jag ont i halsen så det blir ingen träning idag. Skönt faktiskt. 

Likes

Comments

Vad hände? Ja jag undrar också. Livet kom emellan helt enkelt. Jag har haft alldeles för mycket skoj och tråkigheter för mig. Livet har lagt ner en bomb och gjort mig lite förvirrad och lite fundersam. 

Vädret är helt perfekt och jag älskar och längtar till sommaren. Det finns så mycket att se framemot, tillexempel fyller jag år. 18 år till och med. Jaja men förra vecka så gick jag bara till Onsdag eftersom Torsdagen var röd och Fredag var en studiedag för oss. Skönt va? Mycket bra. Så i Onsdags så åkte jag och drack lite vin hos mina kompisar och på Torsdagen så satt jag ute i solen hela dagen. I igår alltså fredag så var jag med mina kompisar vid sjön och drack lite cider. Verkligen mysigt tycker jag. 


Idag är det lördag som jag tror ni också är medvetna om. Mina föräldrar har åkt till deras kompisar och jag ska snart ta en promenad i det fina vädret. Den här lång helgen har varit bra men den har som alla helger gör gått för snabbt. Innan jag hinner blinka är det Måndag och plugget drar igång. Bäst att jag pluggar lite inför alla 20 prov som jag har kommande vecka. Skoja.. men faktiskt är det typ 5 inlämningar i veckan.. och jag känner mig svettig bara av att prata om det. 


Ha en trevlig Lördag mina vänner och njut av vädret. Imorgon snöar det säkert. 


Kramisar. 

Likes

Comments

Godmorgon mina fina. Idag är det lördag och jag är redo att ta tag i dagen. Eller inte ? Så otroligt trött och vet inte riktigt varför jag bestämde mig för att kliva upp. Skulle vilja ligga i min mysiga, varma säng hela dagen. Ska äta i mig en god lördags-frulle och sen ta tag i livet lite, behövs verkligen!

Idag är det Valborg och mitt enda mål för dagen är att se en majbrasa. Mamma och jag funderade på att leta efter en där vi bor. För hos oss brukar dom elda nere vid sjön som vi har bara någon km bort. Och JA jag håller verkligen med om att det låter otroligt mobbat när jag säger att vi ska leta efter en majbrasa, men jag är bara ärlig hörrni..

Jo planer för ikväll? Ja jag ska till min kompis och vi ska äta gott och sen ska vi hitta på något kul. Vi får se hur ser blir? Det brukar alltid bli en överraskning när det gäller Valborg men något kul hoppas jag händer. Vad ska ni göra? Kanske leta majbrasa? ☺️

Kramisar

Likes

Comments

Förrätten bestod av sallad med skinka och massor av frukt.
Huvudrätten var grillat med sallad och champinjoner.
Efterrätten blev mastig, en mörk choklad brownie med frukt och vaniljglass.

Är så jävla propp mätt, vet inte vart jag ska ta mig till. Men det var så värt det.

Kramisar 💕

Likes

Comments

​Bakning är på gång. Kan ni gissa vad det blir? Jo brownies... ni får se när det är klart men jag måste säga att det luktar gudomligt gott. Firar med ett glas bubbel för att det är helg och Fredag. Ha en fin Fredag mina hjärtan. 


Kramisar 

Likes

Comments

Nu är Fredagen igång och jag har planer för Lördagen. Kan det bli bättre? Nej jag tror faktiskt inte det.

Det känns som en bra Fredag hittills måste jag säga och det känns nästan som att den inte kan bli dåligt. Jag har ganska mycket energi och har bara en lektion kvar idag. Jag har också just tittat lunchen och det blir raggmunk.. Är det gott?

Jaja vi får se, jag önska jag kunde fota lite på lunchen, men jag vet inte riktigt hur gott det skulle se ut? NI vet skollunchen ser inte så gott ut men jag ska inte klaga. Jag får gratis mat. Jaja jag återkommer om vad som händer. Nu ska jag lyssna lite på musik och vänta på att lunchen ska öppna. 

Kramisar 

​sjukt bra låt, lyssna💕 Så otroligt bra låt när man ska fördriva tid. 

Likes

Comments