Hejhej, jag har nu bestämt mig för att börja blogga igen och vi får väll se hur länge de håller. Men ska såklart göra mitt bästa, och hoppas att ni kan kommentera saker ni vill att jag ska skriva eller något annat!

Men idag är det måndag, jag har bara varit med Filippa och vi har varit hemma och myst. Just nu ligger jag i sängen och lyssnar på musik och funderar snart på att lägga mig, hoppas ni har haft en toppen dag iafall:)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Just nu sitter jag på tåget på väg mot stan för att träffa Wictoria har saknat henne så mycket vi ska väll bara äta och sitta och snacka och ha det väldigt mysigt💗


Likes

Comments


Likes

Comments

Just nu är jag påväg på kalas för att min faster har fyllt år :)
Likes

Comments


Likes

Comments

Godmorgon,

Idag började jag klockan halv 9 så det var lite skönt! Vi är bara 10 stycken i klassen idag ganska sjukt, många är sjuka och lediga så det kommer nog vara en ganska lugn dag i skolan.
Nu kvart över 10 ska jag ha en redovisning om olika kraftverk då jag valde vindkraftverk att berätta om, så får väll hoppas det går bra!

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, får väll träffa några kompisar eller vara hemma och chilla. En lite bild på Queen B:)


Likes

Comments

Idag har jag bara varit med Filippa slutade ganska tidigt idag eftersom 3 lektioner var inställda så himla härligt!

Jag och Filippa har bara legat i sängen och sovit sen snacka vi en stund med oliver och sen med Albin så det var ju kul!

Imorgon är det sista dagen innan lov och det ska bli sjukt roligt! Kommer komma ett veckoschema på måndag!

Om ni har några frågor eller vill att jag ska göra ett inlägg där ni får veta mer om mig så kan ni kommentera :) men nu ska jag tjata på Filippa att vi ska se den andra nya Beck filmen så bye..


Likes

Comments

Godmorgon bloggen!

just nu sitter jag och har Engelska vi ska skriva om pojken i randig pyjamas, så om ni inte har sätt den borde ni verkligen kolla på den! den är jätte sorglig men ändå fin!  Min lärare har satt på sån musik man lyssna på när man mindre som' är du vaken lars & sudda sudda bort din sura min'.

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, slutar runt halv 4 så det är lite segt! Men jag ska iallafall läsa runt 35 NO sidor vi ska ha tills imorgon.  

Det kommer sen ett inlägg vad jag har på mig idag, sen vet jag inte riktigt vad mer som kommer men det får vi se :) 


Hoppas ni får en bra dag i skolan

Likes

Comments


Likes

Comments