Header

Tips

Jeg er en av de som bruker snapchat hver eneste dag. Snapchat er definitivt den appen jeg bruker mest og det ikke uten grunn. Det er lett å følge med på hva som skjer, sende bilder og tekste. Alt er så enkelt - og på ett og samme sted. Jeg skal være ærlig å si at jeg ikke er fornøyd med den nye oppdateringen til snapchat. Først skjønte jeg ingenting av den og da likte jeg det naturligvis ikke, men etter å fått prøvd meg litt frem begynner jeg endelig å forstå mer. Likevel klarer jeg ikke å føle den nye oppdateringen. Jeg savner at vanlige snaps og storyes er hver for seg, da følte jeg at jeg hadde mer kontroll over snapchatten min.

Men fortvil ikke! På side2 fant jeg forklaringen på hvordan vi kan få den gamle snapchatten tilbake. Så hvis du vil få tilbake den gamle snapchat så er det bare å følge trinnene under.

1. Fjern snapchat helt fra telefonen din.
2. Gå inn på innstillinger > iTunes og App Store > Skru av automatiske oppdateringer.
3. Last ned Snapchat på nytt. Skriv inn brukernavnet ditt / eposten din og trykk på "Glemt passordet?"
4. Gjenopprett passordet ved hjelp av epost eller kode på SMS.
5. Logg inn med ditt nye passord.

Det er med andre ord litt å gjøre, men det stopper ikke der. Du må huske å sikkerhetskopiere før du gjør dette, for hvis ikke så forsvinner bilder og videoer under "Minner". Det har seg sånn at den vil ikke holde seg sånn for alltid, desverre. Hvis du aldri lukker appen helt, vil den beholde seg sånn - men hvis du glemmer deg så får du den nye snapchatten tilbake igjen.

Hva syns du om den nye oppdateringen til snapchat?
Kommer du til å bruke trinnene over for å få den gamle snapchat tilbake?

Xoxo

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Hverdag

Hei igjen! Etter den grusomme opplevelsen med larver i sukkerertene mine sendte jeg melding til den gjeldende butikken. Jeg ble tatt godt i mot, de beklaget seg og tok dette videre med leverandøren. Jeg syns jeg ble behandlet på en ordentlig måte og de tok meg seriøst, det syns jeg var veldig fint. Min hensikt med å si ifra til butikken var så de kunne si ifra til leverandøren sånn at dette blir tatt hånd om. Det er kjedelig å oppleve å få noen ekstra uønskede proteiner i maten. Da jeg kom inn i butikken med posen med larvene og sukkerertene i fikk jeg et gavekort, roser og pengene tilbake. Det syns jeg var veldig hyggelig gjort av dem.

Gavekortet ble brukt på å handle inn frukt til smoothie. For tiden har jeg skikkelig cravings på forskjellige smoothier. Det er jo så sinnsykt godt og ikke minst sunt. Og blomstene ser jo bare helt nydelige ut! Synd de ikke lever så lenge, hehe.

Likes

Comments

Ronja Melanie

I går dro jeg på Rema 1000 Nanset for å handle og tok med meg en pakke sukkererter fra Kenya. Den siste uken har jeg spist to sånne pakker inkludert denne, men da jeg satt og spiste disse i morges fikk jeg for meg at jeg skulle åpne sukkerertene sånn som jeg pleide å gjøre da jeg var yngre. Det som møtte synet mitt da jeg åpnet den første var ikke veldig delikat. Det lå en stor larve godt plantet inne i sukkererten. Det ekleste av alt var at jeg allerede hadde spist nesten hele pakken, det var kun to stk igjen.. Jeg måtte selvføldelig da åpne de to siste for å se om jeg kun var uheldig med den ene, men det kom to larver til til syne. Med andre ord så så jeg tre larver i tre mulige sukkererter.

Jeg blir direkte kvalm av å tenke på hvor mange larver jeg kan ha spist i dag. Det er da vel ikke vanlig at man skal åpne sukkererten for å se om de er ok å spise?! Jeg vet de skal vaskes utenpå først, men inne i dem? Dette her er så utrolig kvalmt og ekkelt. Jeg har så klart sendt de mail og melding på facebook, for dette her syns jeg ikke er greit. Maten burde være trygg å spise uten larver eller andre uønskede ting i. Jeg kommer ikke til å handle sukkererter på en stund for å si det sånn, kanskje aldri igjen.. Æsj!!

Har du opplevd noe lignende?
DEL GJERNE!!

Likes

Comments

Hverdag

Er ikke bildet over helt amazing? I helgen var jeg som jeg skrev tidligere på hyttetur med M og noen i familien hans. Det har vært en helt fantastisk helg uten dekning på mobilen. Det skjer ikke så ofte, så det var deilig å ha en helg uten dekning på mobilen. Jeg merket at jeg og de andre var mye mer tilstede, og det likte jeg veldig godt. På fredagen slappet vi bare av, for det var mørkt når vi kom frem. M slet også med å komme opp noen av bakkene på vei opp til hytta, så han måtte faktisk rygge opp ett par bakker. Det var så sinnsykt mye snø i Tuddal!

Da vi stod opp på lørdagen spiste vi frokost før vi dro ut for å stå på ski. Det er ganske mange år siden jeg har hatt ski på bena bortsett fra den ene gangen jeg prøvde å stå på ski forrige uke, så det var både utfordrende og gøy! Jeg ramlet en del ganger, men det tror jeg de andre også gjorde hvertfall en gang under turen. Da vi var ferdige dro vi tilbake til hytta for å grille pølser før vi gikk for å ake i bakken, det var også veldig morsomt. Jeg syns fart både er skummelt og spennende på en gang, haha. Senere på kvelden spiste vi pinnekjøtt, det er en av de bedre middagene jeg kan få servert så jeg var strålende fornøyd. Det var første gangen M smakte på det så jeg var veldig spent, men han likte det. Vi spilte også både stigespill, yatzy og alias begge disse dagene. Alt i alt var det en kjempe hyggelig og koselig hyttetur som jeg kommer til å huske lenge!

Nå sitter jeg i sofa´n hjemme og skulle egentlig vært på skolen, men jeg har klart å bli syk. Jeg har tidenes hodepine og lurer på hva som skjer med kroppen min. Den verker og er helt elendig, så i dag skal jeg bare slappe av, se serie, lese og sove. Jeg håper at formen min er bra i morgen! Ha en fin dag videre, så blogges vi.

Likes

Comments

Hverdag

Heisann! Nå er det noen dager siden sist og det beklager jeg, men sånn blir det rett og slett noen ganger. De siste dagene har vært fylt med en del tanker og i dag har vi fått svar på hvertfall noen av tankene. Jeg kan bare si det sånn at vi har byttet destinasjon for ferien i påskeferien - igjen. Haha, herregud for ett rot! Vell, sånn blir det noen ganger desverre. Hvor vi har planer om å reise ønsker jeg ikke å dele enda for det har vært så mye frem og tilbake, men det kommer etterhvert. Hvis jeg skal være ærlig så gruer jeg meg litt til å dele det med dere, samtidig så gleder jeg meg så sinnsykt mye til å dra.

I morgen reiser kjæresten min og jeg til Tuddal for å være med tanta, onkelen og kusina til M på hytta som vi skal være på i helgen. Det har jeg gledet meg til helt siden forrige uke. Jeg vet ikke helt hva planene er annet enn at vi skal stå litt på ski, så det blir morsomt og krevende. M og jeg prøvde å stå på ski forrige uke og det gikk ikke så bra for å si det sånn.. Vell, jeg får bare ta den tiden jeg trenger så blir jeg nok litt varm i trøya etterhvert. Jeg har pakket litt allerede og så klart har jeg tatt med meg marius settet mitt som jeg er så utrolig glad i. Jeg har egentlig ikke vært så mye på hyttetur før. Kun et par ganger tror jeg, men det er jo så utrolig koselig! Når jeg hører ordet hyttetur tenker jeg på bål og pølser, ski og snø, spill og kos.

I dag har jeg faktisk ikke gjort noen ting. Jeg har sminken fra i går og tenker å gå i dusjen nå snart liksom. I dag har jeg daffet skikkelig hele dagen. Det er deilig å ha sånne dager også av og til. Nå skal jeg pakke videre, så vi blogges muligens i morgen før vi drar. Ha en fin kveld videre!

Likes

Comments

Hverdag

Denne helgen har virkelig gått fort. I går var vi på middagsbesøk hos broren til M og kjæresten. Ingvild hadde laget hjemmelaget lasagne - og det var så godt! Det er faktisk den beste lasagnen jeg har smakt. Når vi dro derfra dro vi hjem og slappet av, før vi fikk besøk av en venn av oss. Vi satt å snakket en stund før han måtte dra igjen, men det var hyggelig for det er ikke så ofte vi ser han. Nå er leiligheten vasket, deiget satt til heving og jeg sitter godt plantet i sofa´n. I dag får vi besøk av farmor, Einar og pappa. I den anledning har vi bestemt oss for å lage kanelboller. Det er koselig med besøk av familie syns jeg. Før jeg går i dusjen skal jeg lage kanelbollene klare sånn at de kan heve lenge, da blir de best. 

Helgen har med andre ord bare vært rolig for oss, men det gjør ingenting. Det er deilig å slippe å våkne opp fyllesyk. Faktisk så har vi ikke drukket alkohol siden nyttårsaften. Wow, det er lenge siden! Jeg tror faktisk helt ærlig, at jeg aldri har gått så lenge uten å drukket alkohol siden jeg begynte å drikke. Men jeg kjenner jeg ikke har det store behovet lenger.. Kanskje jeg begynner å bli voksen?

Likes

Comments

Jeg holder på en fordypningsoppgave på skolen hvor problemstillingen min er: fra bok til film. Jeg er ikke noe særlig glad i å lese og syns det er mer tungt enn gøy. Denne boken startet jeg på i starten av desember om jeg ikke tar helt feil, og i dag er jeg på side 100. Herregud, så kjedelig det er å lese.. Hver eneste dag tenker jeg "i dag må jeg lese", men så tenker jeg at jeg gjør det i morgen. Så blir det glemt. Denne oppgaven skal leveres senest 1. mars, så jeg har virkelig en jobb igjen. Jeg skulle virkelig ønske at jeg var en av de som elsker å lese, men sånn er jeg desverre ikke laget uansett hvor hardt jeg prøver. Det er litt synd egentlig for boken er jo bra. Jeg bare klarer ikke lese..

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Husker dere i fjord da jeg snakket mye om at kjæresten min og jeg skulle reise på en måneds tur ned til Vietnam og Thailand? Planen min da var å blogge da jeg var der nede, men sånn ble det altså ikke. Det var så mye som skjedde hele tiden at det rett og slett ble litt glemt bort. De gangene jeg kom på det gadd jeg rett og slett ikke, for jeg ble sliten av at det hele tiden skjedde noe samtidig som at varmen var intens de første ukene - så da ønsket jeg å slappe av. Heldigvis filmet vi mye på turen, noe som gjorde at jeg kunne lage en video. Det er lett å tenke at denne videoen er lang, men tenk at en måned er presset inn i 19 minutter? Så da ble den ikke så lang likevel.

Denne turen var helt amazing! Vi gjorde masse spennende og morsomt, og litt slitsomt også. Om jeg anbefaler deg å reise til Vietnam og Thailand? Definitivt ja. Jeg må være ærlig å si at jeg ELSKET Vietnam. Jeg likte Vietnam mye bedre enn Thailand, for selv om landene er nærme hverandre er det stor forskjell på måten vi ble behandlet på. På denne turen ble også mye satt i perspektiv og jeg lærte veldig mye om meg selv. Jeg er glad for at jeg trosset følelsene mine på Gardermoen 1. juli, og dro selv om jeg var på gråten. For tro det eller ei, jeg fikk faktisk panikk når jeg stod der og forsto at nå er jeg ikke hjemme før om en måned igjen - det var skummelt! Men det gikk helt fint, og jeg sitter igjen med opplevelser jeg er glad jeg fikk oppleve. Hvis du vil se litt av turen vår er det bare å trykke på play under! 😃 Husk også å trykke på tannhjulet for å gjøre kvaliteten bedre.

Xoxo

Likes

Comments

Jeg vet ikke hva det er med meg, men når jeg har bakt så spiser jeg så sykt mye. Jeg elsker bakevarer, spesielt det som er hjemmebakt. Det eneste som er problemet er at jeg reagerer så sinnsykt på fint hvetemel. Jeg blir så oppblåst at jeg ser gravid ut - noe jeg ikke er, samtidig som at jeg får veldig vondt i magen. Ah, det er så synd.. Det er virkelig et dilemma for jeg ønsker ikke å se sånn ut, samtidig som at jeg elsker finbakst. Hva skal jeg velge liksom?! Bare se på de fantastiske kanelsnurrene, som smaker like godt som de ser ut til. Det er virkelig ikke bra for kroppen min at sånt blir liggende på benken.. Jeg tror nesten jeg må spise de opp! Hahah.

Likes

Comments

Heisann! Nå har jeg akkurat spist middag som kjæresten min holdt på å lage når jeg kom inn døren. Jeg fikk servert mac and cheese etter eget ønske, haha. Til vanlig er jeg veldig glad i å lage ordentlige middager, men de siste ukene har det gått for noe raskt og enkelt hos oss. Jeg kjenner at vi må bli bedre på å lage ordentlige middager fremover.. Det er jo kjipt å spise mac and cheese og rett i koppen til middag liksom.

Bollene fra i går er spist opp allerede, så da er det bare å bake noe annet. Snart skal vi på butikken for å handle inn sånn at jeg kan bake kanelsnurrer, nam! I døtiden under bakingen tenkte jeg å lese videre i boken jeg holder på med, jeg kjenner at jeg må komme ordentlig i gang nå. Jeg klarer ikke forstå hvorfor jeg syns det er så tungt å åpne boken.. Jeg har sagt til meg selv at jeg skal lese hvertfall en time hver dag for 1. mars skal oppgaven leveres - og det er fremdeles mye å gjøre der for å si det sånn..

Likes

Comments

I skrivende stund ligger jeg i sengen med kjæresten min sovende ved siden av meg. Jeg ligger å tenker over hvor hyggelig dagen i dag har vært. I dag har har hatt besøk av pappaen min, noe som var veldig koselig. Jeg har plutselig blitt veldig glad i å bake, den siste uken har jeg bakt banankake to ganger og boller i dag. Jeg vet ikke hvorfor det har blitt sånn, men godt er det hvertfall. Senere på dagen dro M og jeg ut for å spille bowling sammen med noen venner av oss. Det er lenge siden jeg har spilt bowling, så det var gøy! Selv om det var litt vondt å gå frem og tilbake på banen, for i går klarte jeg å løsne neglen på lilletåa mi. Jeg klarte også å knekke neglen på hånden min når jeg skulle kaste ballen, det skjer virkelig nesten hver gang. Jeg kan vel ikke være den eneste som opplever det?

Etter vi hadde spilt bowling dro vi til Spiseriet for å ta oss en matbit. Indisk mat slår virkelig aldri feil, hver gang jeg er der spiser jeg chicken korma. Hvis du ikke har smakt det, anbefaler jeg deg virkelig å prøve det ut. NAM! I morgen er det mandag igjen, så da starter hverdagen igjen. I morgen skal jeg på skolen, noe jeg egentlig syns er helt greit. Så nå må jeg legge meg før jeg ikke klarer å stå opp i morgen klokken 05:50.. God natt! ❤️

Likes

Comments

Heisann! Jeg skal være ærlig å innrømme at når jeg skrev innlegget i går var jeg ganske langt nede og måtte bare skrive ned hva jeg følte i øyeblikket. Etter en liten stund kjente jeg panikken komme krypende. "Herregud, hva tenker folk nå?!" var en av mange tanker som gikk gjennom hodet mitt. Jeg hadde mest lyst til å slette innlegget, for det var ganske skummelt å legge ut ett så åpent innlegg med ett sårt tema. Etter at jeg skrev innlegget Det er tungt å være 21 år og føle at jeg ikke har noen venner har det kommer inn kommentarer på bloggen og meldinger på facebook og instagram om at det er flere som føler det sånn. Jeg vil takke alle som har skrevet til meg og delt hvordan dere har det. Det varmer og gjør meg glad! Jeg vet ikke om det blir feil å si at det føles godt å vite at jeg ikke er alene om å ha disse følelsene.

Så klart har jeg venner, jeg er ikke venneløs - men jeg har svært få nære venner og av og til føles det ut som at jeg ikke har noen venner. Og det er en ganske vond følelse å sitte med når de øyeblikkene kommer. Jeg har en sterk følelse av at det er flere som har det sånn enn det man skulle tro. Det er lett å late som på sosiale medier, men jeg tror at det er en stor grunn til at man ikke har tid til hverandre lenger. Vi er for opptatt med å ligge inne og se på netflix hele dagen og oppdatere på instragram, blogg og snapchat at vi ikke har tid til å faktisk møtes, finne på noe og være tilstede i hverandres liv. Noe jeg syns er ubeskrivelig trist, for da sitter man i hvert sitt hus og føler seg ensom. Jeg skulle ønske vi var flinkere til å snakke med hverandre, bry seg om hverandre og sist men ikke minst - være tilstede når man først er sosiale. Jeg vet jeg er dårlig på det selv, men jeg skal uten tvil jobbe med meg selv for å bli bedre på det.

Jeg vil igjen takke alle som har kontaktet meg og delt av seg selv. Hvis det er noen som ønsker å snakke, bli kjent eller møtes så er jeg her uansett om du kjenner meg eller ikke. Det er bare å kontakte meg enten her på bloggen, facebook eller email.

Xoxo

Likes

Comments

Jeg kjenner det knyter seg i magen min. Tårene presser på, men jeg klarer å holde dem inne. Hvertfall litt. Jeg har en vond klump i halsen. Det eneste jeg har lyst til er å legge meg til å sove, for da slipper jeg å kjenne på ensomheten. Følelsen av å føle meg liten og uviktig. Det er tungt å være 21 år og føle at jeg ikke har noen venner. Ingen som tar kontakt, med mindre jeg gjør det. Ofte ender det opp med at ingen kan finne på noe, eller vil - ikke vet jeg. Det er vanskelig å kjenne på denne ensomheten. Følelsen av å ikke være viktig for noen andre, å ikke bety noe for noen andre. Det gjør så ubeskrivelig vondt. Det er vondt å føle at jeg ikke har noen ordentlig gode venner og en familie som bryr seg. Som jeg betyr noe for, ønsker å finne på noe eller bare være tilstede. Jeg er flink til å late som, men av og til kjenner jeg at hele kroppen knyter seg - jeg skulle bare ønske jeg slapp å føle. Jeg er lei av å late som, dette er virkeligheten.

Likes

Comments

For noen uker siden mottok jeg en pakke fra Luxushair med en hestehale. Dette er en hestehale som enkelt festes over din egen hestehale som en wrap. I starten syns jeg det var vanskelig å få den til å sitte ordentlig, men etterhvert som jeg forsto hvordan den fungerte og med litt øving fikk jeg det endelig til. Jeg har nok fremdeles mye å lære, men jeg er så fornøyd. Dette går super raskt, kun på et par minutter. Denne hestehalen er så genial hvis det er en dag du har forsovet deg eller ikke orker å gjøre så mye med håret, men fremdeles ønsker å se fresh ut.

Hvis det er ønskelig med en video av hvordan jeg setter på hestehalen - skrik ut! Hvis ikke så er det bare å søke på luxushair ponytail på youtube så finner du noen videoer av andre som har satt på akkurat den samme hestehalen.

Likes

Comments

God morgen 🌸 Torsdag må en av mine favoritt dager i uken for da begynner min helg. Det blir litt som en lørdag for de som jobber fem dager i uken. Jeg pleier å sove ut, ha hjemmespa og ta morgenen med ro. Jeg pleier å se på serie, drikke kaffe eller te og spise akkurat den frokosten jeg har lyst på. I dag laget jeg meg vanilla caffe latte og nudler til frokost, og dette koset jeg meg med mens jeg så en episode av New girl. Nå tenkte jeg å spille The Sims en times tid før pliktene kaller.

Jeg leser en bok i forbindelse med en oppgave jeg har på skolen. Har du sett Varg Veum filmene? Jeg leser boken "Tornerose sov i hundre år" av Gunnar Staalesen som filmen "Varg Veum - Tornerose" er basert på. Boken er hvertfall veldig spennende så langt og filmen er jo uten tvil bra - så hvis du liker den filmen så anbefaler jeg deg å lese boken også hvis du ikke allerede har gjort det. Varg Veum filmene er veldig spennende, og hvis boken er like bra eller bedre enn filmen så har jeg veldig lyst til å lese resten av bøkene også.

Likes

Comments

Torsdag = Hjemmespa. Dette er dagen hvor jeg renser huden min ekstra godt. Når man bruker sminke er det utrolig viktig med en god rutine for å rense huden hver eneste dag, men det er ikke den rutinen jeg tenkte å vise dere i dag. Jeg har lyst til å vise dere en rutine jeg begynte med for et par uker siden. For å si det sånn, jeg merker stor forskjell allerede! Etter at jeg fikk de nye produktene har jeg gjort denne rutinen fast 2 - 3 ganger i uken. Huden min har blitt så mye finere, og jeg har ikke hatt en eneste kvise de siste ukene. Under ser dere produktene jeg bruker når jeg renser huden, som dere ser er det ikke all verdens med produkter, men jeg kan med hånden på hjertet si at disse funker og jeg trenger ikke flere. Huden min er så ren og myk etter denne rutinen.

Jeg starter med biosource purifying foaming cleanser. Denne smører jeg rundt i ansiktet mens jeg står i dusjen for å fjerne sminken. Jeg lar den virke litt før jeg skyller den av i lunket vann, i dusjen riktignok. Etter at jeg har brukt denne føles huden blir så ren at den blir veldig stiv, nesten litt tørr. Når jeg har kommet ut av dusjen smører jeg ansiktet inn med polish peel. Jeg venter 30 - 60 sekunder før jeg tar fingertuppene å gnir dem rundt i surkulære bevegelser. Produktet virker umiddelbart fornyende og polerende, og etterlater en glatt og myk hud med en sunn glød. Høyre bildet under viser hvordan jeg ser ut under prosessen.

Jeg vasker ansiktet med en lunket klut før jeg klapper huden tørr. Nå er det tid for å smøre ansiktet inn med glacial marine mud. Denne tar jeg i ansiktet med en kost, og lar den være på mellom 15 - 30 minutter. Dette er en maske som absorberer døde hudceller, overflødig olje og andre urenheter. Denne skylles lett av med lunket vann. Når ansiktet har blitt så godt renset er det viktig å bruke en god ansiktskrem. Da liker jeg godt å bruke aloe nourishing serum. Denne gir masse fuktighet til ansiktet, noe som er veldig viktig for huden min.

Likes

Comments