hästar, tänk att ett ord, ett djur, ett liv kan göra så mycket, mitt liv betyder hästar, vad skulle jag göra utan hästar.
min vardag är är hästar, kan verkligen inte tänka mig ett liv utan hästar, att få se deras ögon, se vad dom tänker, hur dom rör sig, att se i en hästs ögon visar hela världen, hur den mår, vad den tänker, känna kärleken, att titta i darkis ögon och se att jag är hela hans värd, se att hans liv är hela mitt!
att se i drifas ögon är en annan sak, där ser man bus och glädje, att se drifas glädje i ögonen går nog inte att beskriva med ord, dessa två ska jag lägga hela mitt liv på, dessa två ska jag leva för och göra dom lyckliga, min vackra kung darki och min fina drifa, ni två är hela min värd ❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

just nu sitter jag i soffan hos oliver, popcorn skålen står på bordet och på tv är det talang.
idag har vi bara tagit det lugnt, låg i sängen hur länge som helst och bara myste, vissa dagar behöver man verkligen det.
sen åkte jag hem och fixade hästarna och lagade mat till mamma och krille och sen åkte jag tillbaka till oliver.
gud vad jag vill ha inspiration till att rida, är verkligen så himla trött och ingen energi alls, det blir förhoppningsvis snart bättre.

Likes

Comments

Idag vart äntligen bilen klar, Gud trodde jag skulle bli tokig! Idag har verkligen varit en sådär bra dag, vaknade upp hos oliver, ganska så fantastisk känsla att vakna i famnen på den människan som betyder mest, det går knappt att få en dålig dag då. Dennis hämtade upp mig eftersom min bil har stått inne på verkstaden i skolan, fixat med mitt gymnasiearbete, tror jag aldrig gjort något så seriöst dom detta, riktigt kul, allting jag gjort får bli ett blogginlägg längre fram, så håll koll, snart kommer det!

Just nu ligger jag i sängen hos oliver medan han håller på i garaget, kollar skam och tittar bilder ifrån Island, Gud vad jag längtar att få åka dit, packa ridkläderna och bara åka och leva i det fantastiska och se hästarna och människor som lever för sina hästar, tänk, packa väskan och sätta sig på ett plan helt ensam och åka mot ett helt nytt liv och en ny framtid, vem vet, när man väl är där kanske man inte vill komma hem igen.


Likes

Comments