Idag har det vart en helt vanlig dag .. Marcus var hemma idag och vår dotter fick gå till dagis .. Till mat blev det korv i ugn och potatis, mums! Just nu ligger jag i sängen bredvid min son som sover :) blir nog att städa upp en del ikväll då det är lite stökigt från igår ...
Snart fyller jag 18år åh jag längtar så sjukt! Men jag längtar bara för att jag kommer kunna tatuera mig och pierca mig när jag vill utan att fråga mina föräldrar... Har en tid den 23mars till tatuering eller piercing har inte riktigt bestämt mig ännu .. Är så sugen på angel men ändå vill jag ha en tatuering ... Så svårt att bestämma sig .. Ska även göra en överrasknings tatuering åt Marcus ! Hoppas han blir glad !:)
Nu ska jag nog gå ut och dricka lite kaffe :)


Haade!


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Var på itrim mötet igår ju och det gick jätte bra!
Just nu står jag och fixar maten , det blir lax potatis och romsås, mums!!
Så väntar på att det ska bli klart sen blir det att äta sen blir det nog en sväng till Kellys farmor :)

Haade!


Likes

Comments

Om 1h ska jag till ett intrim möte :)
Vi har precis ätit och Kelly busar runt som vanligt.
Ikväll blir det nog att färga håret igen ! 👍

Haade


Likes

Comments

Ja men god morgon eller så , vaknade för en liten stund sen, sambon stannade hemma idag. Idag blir bog en liten städ dag faktiskt .. Tvätta lite kläder och så. Idag ska Marcus byta sin bil mot en annan så det känns ganska skönt !
Jag kan verkligen inte bestämma mig !
Så att jag fyller 18 den 20 mars och jag har en tid den 23 mars och vet inte ifall jag ska tatuera mig eller pierca angelbite... Är så sugen på piercing!
Nu ska jag klä på mig sen ska jag äta lite frukost sen börja städa !

Haade!


Likes

Comments

Ligger ännu i soffan vaken , är trött men har ingen lust att lägga mig , grabbarna sitter åh spelar, barnen sover. Blir nog sängen för mig med typ nu än om jag inte har någon lust ..
Godnatt alla !

Haade!

Likes

Comments

Sitter här i soffan åh är superduper trött ! Har en dotter som vägrar att sova, en sambo och min bror som sitter och spelar min son sover.
Sitter åh funderar på hur jag ska färga mitt hår , lite sugen på blått och lila men har inte riktigt bestämt mig ännu.
I morgon ska jag på ett intrim möte kl 19.00, hoppas på att allt ska gå så bra som möjligt !
På tisdag ska jag till tandis ...
Nu ska jag försöka få min dotter att sova

Haade!


Likes

Comments

Hej! Är ny här , här har jag tänkt att dela med mig av mamma livet som ung mamma åh träning åh lite allt möjligt ! Hoppas det ska gillas! 👍 kan ju börja med att berätta lite om mig själv :)

Är en tjej på snart 18 år. Har två barn , fick mitt första barn som 15åring åh andra barnet för 3 månader sen :) har en sambo sen snart två år tillbaka , vi bor i en 3a på Gotland . Ska börja utbilda mig till undersköterska sen vidare till barnmorska i mars är det tänkt :) har även ett mål på viktminskning :) det var väl lite info om mig :)


Likes

Comments