Många bilder från en helg som sluta i kaos

I fredags hämta Jessica mig hemifrån mig och vi körde ner till Linköping. Våran helg planerade vi att åka ner till Linköping träffa några kompisar och sedan på kräftskiva hos mor min.

Fredag kvällen var inge speciell vi satt och prata mest osv.

Under lördag morgon drog mamma och hennes make med mig och Jessica på någon marknad vid Cloetta fabriken. Senare åkte vi till City i Linköping och till Ikano. Jag och 4 tjejer susa runt på stan, shoppa kläder, fikade osv. Vi hade hur mysigt som helst. Tiden drog i väg fort och vi börja bege oss till mor min. Vi kom dit och min mors make börja med att var jätte otrevlig emot oss. Vi förstod inte varför. Lite senare fortsatt det och de blev bara ännu extremt dålig stämning.

Detta fortsatte blev bara sämre stämning. Kläckte ur sig onödiga kommentarer. Vi tjejer bara kolla på vandra med ögonen ''ska vi dra eller''. Allt blev bara konstigare och konstigare och kvällen slutade med att vi alla drog hem istället. 2,5 timme hem. Jippi kul haha

Finns inte mycket att kommentera om denna helg men extremt rolig stund på dagen iallafall och blev många bilder tillgodo bjuder jag på <3<3.

#shopping #swweden #linköping #lkpg #kräftskiva #kaos #photography #photo #nouw

Gillar

Kommentarer