En osminkad dag

Hej på er! Alltså fan vad mycket jag har kvar i skolan nu . Meeen man måste kämpa sig in ena till slutet!!

Imorse var jag på träning. Idag övade jag mycket på wedgar och grundslag samt gjorde klart långa puttar på gg-tester gick väll helt okej.

Sedan efter träningen satt jag och sminka mig till skolan. Efter jag har lagt på punder och ögonbryn fick jag meddelande att våran historia var inställd. Varför ens sminka sig om man har en lektion men träning sedan därefter. Jag trivs inte osminkad... iallafall MÅSTE jag ha fransar på mig. Men alltså jag palla verkligen inte sätta dit dem. Jag känner knappt igen mig själv utan smink?

Varför ska det vara så? Vad är det som har gjort att det har blivit så?

Men iallafall åkte jag till skolan. Vi hade företagsekonomi. Var på lektionen i 10 min sen fick jag åka hem o plugga haha...

Sedan hade jag träning på eftermiddagen igen. Vi hade fys som bestod av

Uppvärmning

grodhopp 10m fram och baklänges

utfallssteg fram och baklänges 10m

stretching osv (ointressant uppvärmning)

Sedan körde vi ett styrke pass som. bestod av 3 övningar (burpees, ormen och utfallssteg) vi skulle göra 10st var under 7min. Vila i 1min och nya övningar som vi körde i 7min.

Efteråt skulle alla springa intervaller runt huset men jag som har skadat min rygg kunde inte springa så fick göra utfallssteg och benböj.

Alltså wow.. vädret idag. Vi hade träning utomhus och herre vad man svettades!


Sedan nu efter träningen har jag bara tagit det lugnt. Kollat på serie typ. Men dock måste plugga. Jag spyr på alla uppgifter jag har. Stressar sönder vafan. Men men... Jag får väll bara gå och köpa glass för att dämpa min ångest.

Ha det bäst

XOXO

#träning #nouw #school #psykiskohälsa #traning #lifestyle

Gillar

Kommentarer