Tja här igen 😊

Tjena!

Ronja här igen. Idag vaknade jag runt kl 11 på morgonen och igår var jag med min bästa vän. Hon sov över igen hos mig 😂 vi tycker det är så kul och hänga vi älskar verkligen att vara med varandra.
Sen tog jag min morgon medicin som jag alltid gör varje morgon… hatar och ta den men det är så viktig.
Sen gjorde jag mat det blev mosköttversgratäng idag det var så god lunch. Det blev rester kvar som ska jag äta imorgon. 😊
Sen kollade jag och bästa vän på våran serie som vi kollar på fångad på SVT den är så grym.
Efter en stund kollade vi på Pippi Långstrump på söder havet. Det är en sån nostalgi. Både jag och hon är lite barnsliga🥰men det var kul och kolla med henne vi skrattar jättemycket varje gång vi ses.
Det var väll det vi gjorde sen åkte hon hem.
Ja efter några timmar efter hon åkt började jag börja städa handfatet på toan och fyllde på toalettpapper på ställaren. Torkade också av där inne i hyllan efter det blev det hjälpa killen och lägga in saker i hans byrå vi delar för tillfället byrå. Vi köpte en ny för några dagar sen på Ikea för den gamla var sönder.
Torkade av hela byrån sen ställde tillbaka alla mina saker så ni är det rent och fint.
Jag ÄLSKAR verkligen och städa, det blir liksom bättre för får annat och tänka på.
Jag städar varan dag ibland tycker det är så kul. 😍
Sen nu ligger jag i sängen och kollar på en film och jag ska bara kolla på film resten av kvällen, killen jobbar och jag har precis ätit lite nudlar.
Nu ska jag köpa chips och dipp och bara mysa när mig i sängen.
Det var min kväll.
Godnatt hoppas ni sover gott. 🌛
Hade så bra 👋
Glöm inte att leva man lever bara en gång❤️
#seriebloggen #inspiration

Gillar

Kommentarer

LundinFlickan
LundinFlickan,

Jag städar fan också hela tiden, nästan varje dag😄 Det är både rogivande och en skön känsla, speciellt om man är stressad inombords eller rastlös! Men nu gör jag inte det lika ofta som förr pga graviditeten, då orkar man inte städa hela tiden. Men flera gånger i veckan blir det ju och iaf lite varje dag. Dom ända jag städar hos typ varje dag är ju kaninerna och pysslar med dom och Hunden.

nouw.com/lundinflickan
Ronjakarlsson01
Ronjakarlsson01,

Ja det gör jag med också om jag är rastlös.


nouw.com/ronjakarlsson01