Hej! Igår hopptränade jag och Dings för första gången tillsammans. Träningen var för Kati som jag tidiagre hjälpt men även vår ridläare i hoppning i skolan. Träningen gick helt okej med tanke på att det var första träningen tillsammans, Dings är heller helt igång och har inte hoppat på ett par månader. Hoppade bara lågt och var inte med hela träningen bara för att avsluta positivt. Hon stannade lite i början men när hon blev tillsagd gjorde hon vad hon blev bedd att göra. Hon stannade säkert för att testa mig lite grann, vi känner inte varann än. Sen är hon väldigt stark och tung men det hänger ihop med att hon inte har orken att ’’sätta sig’’ på bakbenen.

Men för varje dag som går diggar jag henne mer och mer. Hon är en tuffbrud, väldigt matcho och lite grövre. Till första anblicken är det nog många som skulle tro att hon är ett sto. Tror vi kommer bli ett bra team när vi börjar hitta varann.

Idag skrittade jag bara ut henne för att låta henne röra sig lite grann, för hon har säkert lite träningsvärk idag. Vi skrittade dessutom ut själv utan problem, stolt över henne som sköter sig så bra. Inte riktigt bestämt mig än om hon ska få vila eller om jag ska jogga henne lite lätt.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej! Idag var det Dings första vilodag sen hon kommit, vilket var för exakt en vecka sedan. Vill inte att hon ska stå helt och hållet även om det var en vilodag. Så cyklade ner på eftermiddagen och promenerade med henne. Vi traskade ner till slottet och tillbaka, tunneln och ridbron påvägen dit va inga problem alls att ta sig förbi. Det märks att hon börjar slappna av mer och mer här.
För övrigt så har jag haft min första sovmorgon på ett bra tag och det behövdes verkligen. Tittade på pay’n jumpen som va i röda ridhuset medans jag åt frukost. Hann även med ett städa mitt rum lite grann och plugga inför kommande veckan. Morgondagen kommer se typ likadan ut förutom att Louise kommer hit och bor hos mig under ett par dagar. Hon har lov nästa vecka och jag veckan efter. För att kunna umgås får hon helt enkelt komma hit och vara här trots att jag är i skolan.

Likes

Comments