​Jag ska inte gå för djupt in i mitt liv men jag tänkte iallafall berätta att jag har ADD vilket står för attention deficit disorder. Jag fick reda på det i slutet av andra året på gymnasiet, Vilket var jävligt försent för jag hade behövs hjälp mycket tidigare för hela min skolgång har varit ett helvete rent ut sagt.

Jag har alltid tyckt själv att det har varit något fel på mig men det har jag inte sagt till någon. Ända sen jag var lite har jag haft svårt med människor, När jag var väldigt liten var jag rädd för alla och jag gömde mig bakom pappas ben varje gång vi träffade människor. Sen ju äldre jag blev märkte jag och förstod själv att jag gillar inte att umgås med andra än dem jag känner mig trygg med, Vilket var familjen och 2-3 kompisar. Sen när jag blev ännu äldre och då började i en ny skola i 7:an, var jag väldigt nervös men jag hade tur och fick världens bästa klass som jag kände mig trygg med alla med. Men sen helt plötsligt blev det strul med rektorn på skolan och min mamma och pappa ville inte att jag skulle gå kvar och blev tvungen att byta skola. Vilket tog riktigt hårt på mig eftersom att jag är som jag är med nya människor. Och det var då allt med skolan började spåra ur, Jag hade en kompis i klassen och när hon inte va i skolan var inte jag heller det så vi började skolka tillsammans och jag hade in princip 50% närvaro och lika mycket frånvaro, Det var bara ren tur att jag ens gick ut 9:an för jag har verkligen inte fått nån hjälp i skolan överhuvudtaget även fast dem sett att jag har haft det svårt. Svårt med att koncentrera mig, Svårt att komma igång med saker och även avsluta dem. Sen började jag gymnasiet och till en början gick det bra men det blev bara allt jobbigare ju längre tiden gick. Andra terminen i 1:an på gymnasiet så började jag må väldigt dåligt och jag orkade inte göra nånting, Inte ens gå upp ur sängen och sätta på mig kläder. Min mamma började då misstänka att jag var deprimerad för hon kände igen sig mycket i hur jag var just då. Min mamma har ADHD vilket är samma som ADD bara att hon även har hyperaktiv. Men då iallafall tyckte hon att vi skulle göra en utredning på mig så det var det som hände och nån månad senare visade det sig att jag hade ADD. Vilket faktiskt var en lättnad för nu visste jag varför jag är som jag är och att jag äntligen kunde få hjälp. 

Nu är det två månader kvar innan jag tar studenten och det längtar jag verkligen efter men innan det har jag massor att göra, Hur många inlämningar som helst just för att jag har skjutit upp saker för att jag har svårt att börja men också för att jag inte ens varit i skolan av många anledningar sen är det även makeup diplomering och jag är stressad och har ångest över detta men jag gör så gott jag kan och jag ber om hjälp för att hinna i tid, Och när det här äntligen är klart kan jag bara se fram emot att gå ut skolan. YAY!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu tänkte jag dela med mig av något som jag älskar förutom smink :p och det är ju ändå dessa talangfulla människorna som är några av mina favorit artister. Jag älskar musik, men vem gör inte?! Jag lyssnar på väldigt blandad musik kan man säga för jag tycker om vissa på topplistan lixom och även svensk rap men sen tycker jag att Ed Sheeran är underbar och så ÄLSKAR jag Justin Bieber och Shawn Mendes. Men när folk frågar vad jag lyssnar på för slags musik och jag svarar "rap/trap" och rabblar upp några av mina favoriter så blir dem flesta förvånade? Vadå dömer dem då efter hur jag ser ut? Jag vet inte men så bra som 2 Chainz sa det, "Pretty girls like trap music" 

Likes

Comments

Här har ni lite bilder från min härliga semester jag hade för en månad sen, Först var jag i Thailand i 2 veckor vilket var huuur härligt som helst, hade aldrig varit där innan så det var verkligen kul att få uppleva något nytt så nu har jag bestämt mig att flytta dit i framtiden blev verkligen kär i landet!

När jag kom hem därifrån var jag bara hemma i en vecka och sen åkte jag med min familj till fjällen då min farmor och farfar har en stuga 30 min från Åre, dock så åkte vi inga skidor men massor med skoter, så mysigt att bara få umgås med familjen lite, så vi åkte ut med skoter och stannade nånstans och grilla varje dag och sen åkte jag och min lillebror iväg själva ibland också för att få köra lite snabbare och lite galnare eftersom att vi inte kan göra det när alla åker tillsammans och med små kusiner, Med det var riktigt skönt med lite semester kände att det behövdes men nu är det tillbaka till verkligheten tyvärr.. :(

Likes

Comments

Blue Jeans

Detta är ju bara ett måste nu till våren, Sjukt snyggt med ljusa jeans nu när solen börjar komma fram lite och om dem är lite "ripped" så blir det ju nästan bara ännu snyggare! Sen skadar det ju aldrig att ha mer än ett par blåa jeans i garderoben.

Furry!!

Hur härliga är inte dessa päls jackor?! ÄLSKAR. Om jag bara fick äga en jacka så skulle det absolut vara en päls, så himla mysigt nu till vår när det inte är jätte varmt ännu men ändå inte för kallt och för och inte tala om snyggt. Ett måste till garderoben.

Ankle Boots

Så jäkla snyggt att styla ett par såna här boots med ett par jeans som är lite kortare och en top, dem ger verkligen mycket till outfiten och blom printet då? Så najs och hur inne är inte det just nu..

The ​Leather Pant

​Dessa byxor asså, så så snygga och man kan ju matcha med allt, Helt perfekt till våren!

Likes

Comments

​Hallå, Hannah heter jag och är 18 år! 

Mitt första inlägg tänkte jag dedicera till mig själv hihi.. 

Då jag går sista året på Realgymnasiet har vi fått i uppgift att starta en blogg, så detta blir min start och jag tycker att det ska bli skit kul då jag sedan innan läst några bloggar och tycker det verkar riktigt kul så här kommer ni få ta del av mitt intresse av mode och skönhet och även lite av mitt liv. 

Hope you like and stay! 

Likes

Comments