Vart har jag varit?

Vart har jag varit under ett år? Det har hänt så himla mycket och mycket har verkligen förändrats under detta år för mig.

Det började med att jag och Mohammed spontan flyttade till en förort i Huvudstaden, Vällingby, runt slutet av September 2018. Vi båda jobbade och hade det riktigt fint, vi började som sagt leva det vuxna livet. Allt flöt på som det skulle, åt rätt håll för oss. Vi gick ut och åt då o då, och vi gick ut på klubb på helger eller bar, så jag har sett väldigt mycket. Trots att det var familjeproblem som jag måsta ta ansvar för, som verkligen tog på mitt psyke, annars gick allt jättebra.

Tills vårat förhållande började gå i kras ungefär maj månad, vi fortsatte kämpa, även fast det gick utför. Men sedan kom en dag i Juni då Mohammed bara försvann, han kom aldrig hem? Dagar gick, å jag funderade hela tiden vart han tog vägen. Mobilen var avstängd. Efter ca 3-4 dagar fick jag ett snabbt samtal av honom, där han säger att han har hamnat i Migrationshäkte. Där sitter han fortfarande.

Efter detta sa jag upp lägenheten i Vällingby, då jag inte skulle klara av att betala hyran själv. Sjukskrev mig från jobbet, flyttade till min kusin i Husby. Allt kaosa, jag började skita i allt. Jag var ute i flera dagar utan att någon fick tag på mig och gjorde många dåliga saker. Träffade dåligt folk på dålig plats. Kasta pengar som skräp, så dom var borta på 4 dagar. Tappade/Tappat mycket kontakt med familj osv.

Men nu den senaste tiden har jag insett att det inte funkar att ha det så, så det börjar gå framåt till det normala igen. Att jag inte kan vara rädd att våga stå på mina egna ben utan stöd pelare.

Jag har lärt mig väldigt mycket om mig själv under detta år, och jag kan klara mig oavsett situation jag sitter i jag måste bara våga stå på mina egna ben. Men detta var mitt år som sammanfattning.


  • 250 visningar

Gillar

Kommentarer