Header

Nu har jag vart så sjukt dålig på att blogga & ingen läser säkert längre men har absolut inte hunnit & har haft fullt i stort sätt ända tills idag.
Ska verkligen göra mitt bästa för att börja blogga igen! Men början av sommarlovet har vart super bra! Har fixat ett rum hos pappa, vart massor med Ida, Tanya, Julia & badat, solat & såklart haft det superbra på landstället hos farmor & farfar, nu har mammas fyra veckor med oss precis börjat & jag är super taggad, ska göra massa kul så det lär komma massa bilder!
Puss!
Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 104 Readers

Likes

Comments

Förlåt för dålig uppdatering

Likes

Comments

Hejhej
Idag är det midsommar och det känns riktigt bra, jag har bakat tårta & har på mig mina nya tights! Och såklart det nya armbandet, ni får bilder där nere sen. Jag ska inte göra så mycket speciellt idag mer än att umgås med min familj, men igår så var jag med Tanya på grönalund och vi hade det hur kul som helst! Vi ska dit på
Måndag igen och då spelar " De vet du " och det ska bli riktigt kul att få se dom. Jag och Tanya gillade dom rätt mycket förra året och då sa vi till varandra att om dom skulle ha en konsert så måste vi se den, och vad hände det här året? Jo dom har en konsert! Då är det klart att man måste gå, visst? I alla fall så är vi supertaggade men nu ska jag umgås med min familj och så ska ni få några bilder!

Bilder:
Den med tigerhuvudet är en app som jag ville testa och jag tyckte det blev rätt coolt så jaa

Ha en bra midsommar nu,
Puss

  • 141 Readers

Likes

Comments

Likes

Comments

För mer om vad som händer under veckan / denna dag kolla bloggen senare

Likes

Comments

Ändrade rösten för jag är super hes och ni som stör er på den här rösten hade stört er mer på min egna hesa röst

Likes

Comments