Hej allihopa, hoppas att ni mår bra!

I morse hade jag min sista simträning nu innan jul! Vi körde först lite F2 och sedan körde vi lagkapper. Detta var alltså ett roligt pass enligt mig och mina simkompisar. Efter passet fick vi lite julgodis, sen sa va god jul och gick och duschade och åkte hem. Nu har vi inte träning innan den 27 december tror jag. Det kommer va skönt med en paus men de är bra att den inte är så lång.

Efter träningen åkte jag somsagt hem. Väl hemma gjorde jag mig lite lunch. Vi hade typ ingen mat hemma så jag kokade bara lite nudlar. När jag åt tittade jag på youtube. Efter lunchen var det dax att städa eftersom mon farmor och min faster skulle komma på kvällen. Min farmor och faster kommer alltid till oss den 23 december och så firar vi lite mini jul. För på julafton är vi alltid hos mormor och morfar och då är inte farmor och faster med.

När rummet var färdig städat åkte jag till stan en sväng. Jag köpte lösnaglar och lite mar till kvällen. När jag var hemma igen satte jag på lösnaglarna och målade dom.

Vid 18:00 kom farmor och min faster och då började mini julen. Vi åt mat och jag och min lilla syster öppnade julklapparna vi jade fått av farmor och faster.

Nu ligger jag i sägen och ska sova. Imon är det julafton. Jag är så taggad men jag har ingen direkt julkänsla som jag brukar ha men den kommer väll imorgon får jag väll hoppas.

Jag önskar er iallafall en god jul imon!

Vi ses imon kväll! Puss och kram

Likes

Comments

Hej!

Jag heter Ronja och är 13 år, jag bor i Varberg som är en ganska liten fast fin stad på västkusten. Jag har tänkt att börja blogga nu men framför allt nästa år. Jag kommer ta med er när jag ska på träningsläger i Sydafrika. I Sydafrika så ska vi träna, bada, surfa, bada med pingviner och även vara en dag eller två i Kapstaden.

Jag kommer var borta med min simklubb utan föräldrar. Jag kommer vara borta från den 14 februari till 1 mars. det är alltså lite mer 'n 2 veckor.

Jag tänkte att jag skulle skriva vad vi gör om dagarna men jag kommer också att publicera en massa bilder mm. Jag hoppas att jag kommer ha tillgång till wifi annars skiter sig detta med bloggandet men jag tror att det kommer att finnas på stället vi kommer att bo på. Ifall det inte finns så får jag helt enkelt blogga om hela resan när jag kommer hem från Sydafrika.

Jag hoppas att ni kommer gilla min blogg och att i min förja min vardag och även min resa till Sydafrika.

Likes

Comments