Header

Travel

Mellan jul och nyår åkte jag, mamma, Gabriel och Danne till Branäs och åkte skidor i några dagar! Kul var det, när jag åkte i rätt backar. Detta var ju första gången (förutom en dag i Stenkällegården när jag var mindre) som jag åkte skidor. OOOOoooch jag lyckades åka i världens längsta röda backe för att sedan komma ut i en svart backe. Helt seriöst så trodde jag att jag skulle dö. Och det visste antagligen alla runt mig med då jag skrek det gaanska mycket. Hehe. Mitt i en asbrant backe kom det massa små-backar så att jag inte fick fäste liksom, och DÅ trodde jag verkligen att jag bara skulle åka ut för något stup. Hahahah, kul nu i efterhand men INTE då!!!

Dagen efter kom Olle dit och jag och Danne, min bonuspappa, förklarade för honom hur vi hade åkt. Sedan när bara jag och Olle åkte så tog vi oss dit där den röda backen började och så fick jag höra att "man kan svänga till en annan blå backe om man åker ner här". And then we did it again. Det gick INTE att svänga. Så vi fick åka samma backe igen. Ännu en sak som är kul nu i efterhand. Men just där och då ville jag bara gråta. Hahaha.

Kul och sååå mysig resa ändå.❤

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Daily, Eating

Snyggaste pepparkaksbygget! Varje år innan jul har Fredax (en "aktivitet" i Kroppetorps Missionshus varje fredag) en kväll som man ägnar åt pepparkaksbygge. Förr året var det alltså några som gjorde Frizonsläpet som vi brukar åka till Frizonfestivalen med! Såå snyggt! Detta såldes sen på auktionen, som även bild två är ifrån. Så mysigt och kul att gå på.

Likes

Comments

Music

Från musikarnas UNDERBARA Lucia.

Bild 3: Det roligaste som finns när Nora sjunger på scen är att få henne att skratta!! Behöver typ göra ingenting för att det ska hända 😄.

Bild 5: Kollar man långt fram ser man Oscar som sjunger Viskar en bön. Alltså det var seriöst det bästa jag hört på länge. Ville typ gråta lite. BRA!

Likes

Comments

Daily

Från Matilda och Lindas 18-årsfest. Även detta var en såååååå rolig kväll med gött fölk. Skönt med partajj som är nära hem, så man bara kan gå sen. Fick minsann med mig ett par styckn som sov hemma hos mig då 😂.

Likes

Comments

Eating

Hallöjjjjjjj. Kommande inlägg kommer ca endast vara från månaderna som gått, fram tills nu. Jag vill ju gärna spara och dela mina finaste och bästa minnen här, men då jag har bloggisen för min egen skull så uppdaterar jag på mina egna villkor, d.v.s. när jag själv känner att jag har tid och VILJA :).


Bilderna ovan är från när Matilda (i mitten på bilderna 3-6) fyllde 18 år! CREDDDDD till henne! Hon hade verkligen fixat det såååå fint med välkomstdrink, minirätter (lite tapas-style) och dekorationer med mera. Senare på kvällen drog vi vidare till Sköfte där en rolig utgång väntade. U n d e r b a r t <3.

Likes

Comments

Alltså listen to this song. Så fruktansvärt bra. Hittade den i helgen när jag letade efter en annan låååt.

Bild från http://www.news-people.com/n656595-Tove-Lo-Gets-Topless-For-Fault-Magazine.htm.

Likes

Comments

Art


Queenie är klar. Hade med dessa tavlor på vår utställning på Nyeport för ett tag sedan. Nyeport hade om jag förstod rätt dubbelbokat under dagarna som vi skulle vara där. Vi hade bokat tors-sön, men fredag/lördag hade en massa fölk slagit upp lan-grejor mitt bland våra tavlor (och flyttat våra alster till sidan). Sedan när våra bilder och skulpturer och allt vad det var flyttades upp till skolan så hittade vi inte mina bilder eller "kartongväggen" (kan ej komma på vad det heter) som dom satt på. Då hade dom tydligen missat den för att den stod på något ställe vid sidan av😒. Har i alla fall fått tag på bilderna och dom var hela och oskadda. Lan-folk kan vara farliga vet ni va? 😉

Tror att torrpastell är min nya grej!! Gillade verkligen att måla med dessa, och fick höra att dom inte var så farligt dyra heller (som andra saker kan vara) och det är ju potisivt👍. Kramis kramis

Likes

Comments

  • Twitter
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw