Header

Ni vet då allt bara rasar från ingenstans och allt känns så jävla onödigt, och allt du vill är att dö men det är något som gör det omöjligt. Jag har enu en gång fallit tillbaka till mina destruktiva beteenden och det gör mig svagare och svagare för varje dag som går!
Rakbladen börjar bli min bästa vän samtidigt som min ovän, jag vill hitta något annat att göra istället för att använda det där jävla rakbladet, som förstör min kropp gång på gång!
Jag önskar mer än allt annat att smärta inuti mig försvinner snart, och jag kan vakna upp på morgonen och känna att det finns en mening med livet. Just nu är allt mörkt igen!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Varje dag tänker jag på att det vore så enklare om jag bara dog, då kommer jag inte få känna denna smärta. Men varje dag vaknar jag, och den stunden känns förjävlig, känns som att jag inte äns klarar av att bara få dö!
Varför ska livet vara så jävla svårt!

Likes

Comments

Ensam i ett mörkt rum med mina demoner är det enda som finns, jag ser inte någon framtid och om jag gör det så är den mörk!
Självmordstankarna snurrar och snurrar runt mig dygnet runt det börjar bli en vardag nu. Och det gör inte mig rädd längre!
Ångesten är värre än vanligt den förstör mig för varje andetag jag tar, känns det som!
Nätterna är som en mardrömm, sitter mitt i rummet med en kudde i ansiktet och panik gråter och önskar att jag får slippa allt det här, men samma sak händer i morgon och i över morgon!

Likes

Comments

Såren öppnar sig och jag blir svagare och svagare
Blodet droppar från mina handleder och jag ser allt försvinna bort
Jag kan inte se ljuset längre det finns bara mörker och den jagar mig!

Likes

Comments

Allt jag gör blir fel, jag kan inte göra något bra längre. Vad har hänt med mig?

Jag är som en levande jävla mardröm som aldrig kommer att sluta!

Jag känner mig så ensam och tom, som att jag bara är luft, ska det vara så?

Vill bara gräva min egna grav och lägga mig i den, så allt får ett slut!

Likes

Comments

Varit hemma sen i tisdags, och det känns både bra och dåligt.

Jag missar saker från skolan och det gör inte så jag mår så mkt bättre, men jag har hunnit tänka en hel del.


Jag vet att jag aldrig kommer bli av med min problem, dom kommer alltid följa med mig vart jag än är, och det är det som skrämmer mig mest här i livet.

Jag har en fin familj och underbara kompisar som stöttar mig genom allt här i livet men det känns endå som att jag är ensam med allt. Varför känner jag så?

Jag vill ge upp allt jag har men gör inte det, för att vad kommer dom runt om kring mig göra när jag är bland molnen och svävar, utan problem och mår så mkt bättre?

I onsdags var det 5år sen jag vart misshandlad och det skadar mig en idag och skrämmer mig.

Jag har så mkt tankar i mitt huvud som jag vill ska försvinna, men det gör dom inte!

Jag lever i en mardröm som aldrig kommer lämna mig!

Likes

Comments

Jag har tappat mig själv igen!

Igår fick jag väldens återfall, alla tankar var på att jag vill ta mitt liv men hur?

Jag kom upp till mitt rum och allt rasade samman jag visste inte vem jag var längre, jag slängde saker överallt och sen tog jag det där rakbladet, som jag hade lovat mig själv att inte använda. Men det vara bara den som förstod hur jag ville ge upp allt hopp jag hade kvar.

Jag har enu en gång blivit rädd för mig själv, tankarna är till baka om att ta mitt liv och det gör mig så fruktansvärt rädd. Kan dom inte bara försvinna någon jävla gång! Varför måste just jag må så här!?

Likes

Comments

Rösterna har blivit värre och värre och snart vet jag inte vem jag är längre! Att konstant höra röster dygnet runt tar på krafterna. Jag blir mer arg, ledsen, förvirrad och självskadandet blir värre! Jag vet inte vad jag ska göra längre?

Såren öppnar sig blodet rinner och tårarna rinner ner från kinden, det har blivit min vardag!Likes

Comments

Jag saknar då jag kunde stänga av mina känslor, då jag inte kände så som jag gör nu! Det var som att jag inte va mig själv, jag brydde mig inte så mycket. Jag ljög om hur det egentligen var för att skydda mig själ, från att bli lämnad. Istället gjorde jag saker som alltid kommer följa med mig.

Den enda gången som jag kände något var under sex, den känslan som vart i hela kroppen var SMÄRTA, det var aldrig skönt det var hemskt!

Jag har alltid varit känslig, tagit åt mig av allt, känt att allt är mitt fel. Och så är det fortfarande, jag kan inte se det från något annat håll än att allt som händer runt mig är mitt fel. Men om man säger det till någon så får man höra "sluta tycka synd om dig själv" vet ni hur jobbigt det är att höra? Nej det vet ni inte!

Likes

Comments

Det värsta är nog när man måste ta det där rakbladet för att bli fri smärtan för en stund, men att sedan så blir det värre. Och såren är alltid kvar!

Likes

Comments