Hej på er!

Gick in på min blogg nyss, och såg att mitt senaste inlägg va 15 oktober. 2 månader sen alltså.

Varför jag inte har bloggat?

Jag går på gymnasiet nu, och är på skolan 2 veckor, och sen praktik 2 veckor och sen håller de på så. Därför har vi så sjukt mycket i skolan nu då vi måste hinna med allt. Min fokus ligger nu på skolan, att hinna med allt och få allt gjort.

Sen har jag inte mått så bra den senaste månaden, jag har hamnat i en liten jobbig period just nu, men jag jobbar mig upp igen. och måste då samtidigt tacka mina vänner som stöttar mig.

O det är därför bloggen har hamnat åt sidan. Men så fort jag börjar må lite bättre så kommer inlägg igen! Kände för att dela med mig lite av vad som händer nu så ni inte tror att jag har lagt ner bloggen :)

Ha en fortsatt jättebra måndag!

Puss & Kram!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag började jag kolla på Morgans mission. Kollade båda avsnitten och blev helt fast. Jag tycker att det är ett sjukt viktigt ämne eftersom att mobbning pågår och finns överallt. Det här är ett program som jag tycker ska spelas upp i alla skolor i Sverige. Det är otroligt att mobbning och kränkning har blivit sån vardag att man inte lägger märke till ord som kastas hit o dit. En del menar inget illa, men det kan uppfattas på olika sätt. Att skoja om vissa saker kan få såna konsekvenser.

Jag tycker alla ska ta sig tiden att kolla på programmet. Ta 60 minuter ur ditt liv och sätt dig ner och kolla. Det är ändå något i vår vardag som finns överallt som måste ändras. Jag har flera skrivna texter om just mobbning som ligger på min dator. Nån av dom kanske kommer upp på bloggen, vi får se.

Men till själva programmet då.

Det är Morgan Alling som är mest känd ur filmen "Sune" där han spelar Sunes pappa Rudolf. Han besöker en skola i Ystad som heter Norreportskolan. Han är hos klass 8C. Tycker 8C är en sjukt cool och modig klass som vågar ställa upp i programmet. Dom vågar visa hur det är att gå i skolan idag, att ingen är perfekt och att komma överens med alla är svårt. Men, dom ser problemen, dom jobbar på det och vill att det ska bli bra, och det är RIKTIGT bra gjort av dom. Alla verkar jätte goa och önskar dom all lycka till!

Nu tycker jag att ni trycker på bilden här nere så kommer ni direkt till programmet.


Likes

Comments

​Det här är några saker som jag vill ha. Finns mycket mer, men ingen plats på bilden :') 

Den här gången blev det grejer, accessoarer och smink. Kläder kommer någon annan gång :)

Puss & Kram!

Likes

Comments

Hej på er!
Jag går på en skola där vi har 50% praktik. Så imorgon är det dags för mig att jobba igen. Eftersom att jag läser vård o omsorg på gymnasiet så praktiserar jag på ett ålderdomshem. Jätte mysigt ålderdoms hem här i Västerås.
Kommer sakna mina fina vänner på skolan, men träffar dom efter höstlovet igen.
Tycker de har gått väldigt fort, liksom redan om 3 veckor!

Men aja...nu måste jag sova, ska upp jätte tidigt imorgon!

Hoppas ni haft en jätte bra dag! Så hörs vi imorgon.
Puss & Kram!

Likes

Comments