Langar lite fler bilder från surfcampet!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

'Vi har knappt en vecka kvar i underbara Sydney! Och jag kommer sakna det så himla mycket. Det bästa är väl att jag vet att jag kommer komma tillbaka en dag! Det här är inte sista gången! 
Hoppas på att få lära känna resten av östkusten också. Någon som är sugen på att hänga på?

Likes

Comments

igår hade vi den bästa utekvällen! Den här kvällen ligger topp fem av bästa utekvällar, LÄTT!
Vi betalade 20 ausdollar. Vi kom till Starbar där allting började, tillslut var vi väl cirka 80 pers som skulle ta sig till och från 4barer. I priset ingick 4 drinkar och pizza. Och en jävla massa minnen. Vi avslutade kvällen på Scubar där jag och Annie lyste upp hela stället med våra orangea klänningar haha!

Det blev en kväll fylld med dans, missions, och jävligt mycket skratt! <3
Dagen efter:

MANLY BEACH men Annie och Ecem.


När vi endå är inne på det här ämnet...lite random bilder. Innan Ivy förra veckan. 

Likes

Comments

I lördags kom Fredrik och hälsade på mig! Vi hade en jättemysig dag. Allting gick så fort, jag ville att det aldrig skulle ta slut.

Att mötas på andra sidan jordklotet känns helt galet underbart!

Jag älskar dig min lilla apa ❤


Likes

Comments

Idag är vädret inte på vår sida, det är ganska kallt och mulet. En perfekt dag för att blogga, göra läxorna och gå ut och dricka drinkar med nyfunna vänner.

För allt är ju inte sol, bad och paraplydrinkar. Här är lite av vår vardag. Inget redigerat, inget fejk. Bara en vanliga moibilbiler, rakt upp och ner.


Likes

Comments

Ligger i min säng, med Annie en säng åvanför mig. Jag lyssnar på Håkan Hellströms Live skiva Håkan Bomba ye! Och drömmer mig tillbaka till i sommras. Där jag stod på Ullevi med min blåa klänning som var alldeles för lång för att hoppa och dansa i. Jag knöt upp den under rumpan för att sedan skrika och sjunga med i ALLA låtar. Det var en underbar kväll, Och jag hade ett underbart sällskap!

Och på tal om underbart, så befinner jag mig i ett underbart land, en underbar stad. På andra sidan jorden. I Sydney. Klockan är 23.39 och jag borde egentligen sova, för i morgon är det skola igen. Vi hade prov idag, och man märker att Engelskan inte är på topp! Men redan en vecka senare är det lättare att prata.

Vi har hunnit med lite av varje. Promenerat runt hela staden, besökt Bondí, Maroubra och Cooge beach. Kollat in Opera Huset, bron, Aqualife akvariumet etc.  och nu njuter vi mest av att få vara långt ifrån vår verklighet hemma i Sverige. Vi solar, dricker kaffe, badar. Livet är inte så svårt just nu faktiskt.

I helgen var vi på surf läger över dagen. Och jag är helt såld. Det var kärlek vid första vågen. Vi var faktiskt bättre än förväntat. Instruktörerna var supersköna. Typiska surfare, skön attityd, solbrända och salt blekt blont hår. Helt underbart! Vi hade e fotograf, Anthony. Som tog bilder hela dagen. Ska bli kul att se hur man såg ut. Från det att man bestämde sig för att ta en våg, till att man började paddla, trycka sig upp med armarna, till att man faktiskt ställde sig upp, blev lycklig över att komma upp till ögonblicket då man faktiskt föll med ett plask ner i vattnet igen. 

Ska försöka blogga och lägga upp lite bilder under resans gång.

Puss och kram Sverige från ett disigt Sydney!


Likes

Comments

Brooklyn bridge och utsikt från Empire state building på kvällen.

Glada gänget i tunnelbanan och en glad tjej som för första gången har fått syn på Times square!

Mätt kille utanför Shake Shack. Billiga och sjyssta Burgare.
Uppe i The Rock! Bästa tornet att åka upp i.

Times square dagtid.

Lunchtime i China Town. 2dollar för en lunch är inte illa pinkat!

Vi drog och kollade på en NHL match.

Soul food i Harlem, på Sylvias.

Frihetsguddninan och Lejon kungen på Broadway!

High line och Central park..

Likes

Comments
Likes

Comments