Hey bloggen. Ja, nu det så en uge siden. som nogle af jeg nok husker, havde jeg et lille uheld i sidste weekend, jeg havde fået stukket en blyant ind i siden, og havde lige været en tur forbi akutmodtagelsen på Herlev hospital (læs bloggen jeg lagde op sidst for mere info). Men anyway jeg var allerede før mit uheld meldt til et ro stævne, som hedder Tour de Gudenå, som er et stævne der starter i Ans i Jylland, og slutter i Randers, løbet er 42 km langt. Til trods for min skade, endte et med en tæt kamp mellem de 4 hurtigste, og det hele sluttede af med en 3. plads til mig, alt i alt en tilfredstillede præstation, selvom jeg tror jeg kunne have klaret det bedre, hvis jeg ikke havde stukket mig med den blyant.

Min udtagelse til Olympic hopes ødelagt.

En anden lilla fakta om mit uheld. til stævnet hvor jeg stak mig med blyanten, var der udtagelse til OH (Olympic hopes) Mine kvalifikationstider var enlig gode nok til at blive udtaget, meeeen for at komme med skulle jeg have finaleplaceringer, for at erklæres "gyldig" jeg fik en ud af to finalepladser, og jeg kunne jo ligesom ikke få den anden, da jeg lå med en blyant i siden, jeg blev ret trist OH var en drøm, jeg ærligt ikke havde overvejet som en potentiel mulighed i 2017. Jeg regner stærkt med at komme tilbage stærkt næste år (forhåbentlig uden blyanter den her gang)

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Man kan komme til skade på mange måder, det her er så en historie om hvordan man også kan komme til skade

Hej bloggen. Som nogle ved så er jeg Kajakroer, og her i weekenden, var jeg så til danmarksmesterskaberne. Fredag (hvor min lære var så sød at give mig fri) resulterede i nogle gode løb, og nogle fine kvalifikationer, ligeledes var lørdag også en succes, lige indtil eftermiddagen. Mine løb var enlig færdige, og jeg var på vej hjem for at forberede mig på søndagens løb, min gode ven Johan og jeg, var på vej hen til stadion, for lige at se de sidste løb, da vi fik den fantastiske ide, at lave rullefald ned af en bakke, og ja, så dumt som det lyder var det. Johan nailede et perfekt rullefald ned af Bakken, og jeg tænkte at det ikke ville være noget problem, at tage den med taske på ryggen. Rullefaldet var enlig godt nok, men det var ikke så rart da et sug af smerte kom fra min højre side af kroppen, jeg troede enlig bare jeg var landet forkert og havde ramt en muskel eller sådan noget, så grinte lidt over situationen. Efter lidt tid mente Johan at jeg bare pev og skulle til at tage mig sammen, så det prøvede jeg, men det gjorde utrolig ondt, så jeg undersøgte min krop, og der så jeg det så, en blyant, så utroligt som det end lyder sad fast i siden af mig! Og det var der ting blev seriøse, da den sad tæt ved min nyre, blev der ringet efter ambulance, og der kom både akutlæge og selvfølgelig en ambulance, der var mange søde forbipasserende der hjalp mig indtil lægerne tog over. På hospitalet skulle jeg have taget nogle billeder, så de var sikre på at den ikke sad fast i noget vigtigt, og da de fik bekræftet det, hev de den ellers bare ud, det gjorde utrolig ondt! Men det er noget af en historie. Jeg skal spise noget penicillin de næste par dage, og så burde jeg være helt klar igen.

Sofus

Likes

Comments