Hej hej! Länge sen sist men vad har då hänt sedan dess..?

Jo... vi tjejer förlorade mot Mönsterås första träningsmatchen..

Sedan kom Mönsterås tillbaka och spelar DM mot oss. Vad händer då?? Jo då har vi ett grymt passningsspel, snackar bra och rör oss väldigt bra.Allt var bra på planen. Att stå vid bänken och kolla på detta var helt underbart. Vilken underhållning. Med detta så vann vi med 7-1.

Imorgon fredag åker laget över till Gotland för träningsläger och lite matcher. Vi ska bara umgås och spela så som vi gjorde mot Mönsterås så kommer detta gå super bra!!

Men mer om Gotland senare!!

Kram!!

​Efter matchen alla var super glada och de fanns inget att säga!!! GRATTIS TJEJER!!!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej alla fina läsare!!

Imorgon den 3 april så gästar Mönsterås oss för en träningsmatch.

Matchen spelas på Arena Oskarshamn kl 18.00. Hoppas många kommer och kollar:)

Men detta blev ett snabbt och kort inlägg, så hörs vi efter matchen om hur de gick.

Kram!!

Glada tjejer ifrån en cup:)

Likes

Comments

​Hej hopp!

​Hoppas allt är bra med er, för oss är de bra med. Vi hade match i fredags mot IFK Kalmar och den matchen slutade 1-1. Målskytt i vårat lag var EBBA DOLK ​super kul!! Vi hade en väldigt bra match för vi hade räknat med att inte förlora med tvåsiffrigt. Så en väldigt lyckad match. VI fortsätter såhär tjejer så går de super!!

Denna vecka ser ut ungefär som förra träning,träning så vi får bort allt påskgodis sen på söndag den 3/4 så tar vi i mot Mönsterås för en match.. Mer om de senare...

Vi hörs, ha en redigt bra vecka efter allt i påsk.  

Kram 

Likes

Comments

Hej alla läsare!!

Efter en väldigt intensiv vecka så är de nu FREDAG! Idag är det match på schemat. Det är en träningsmatch för att känna hur det känns och även kunna öva på de grejer vi behöver.. Hoppas alla äter en bra frukost och är glada när vi samlas.

Matchen börjar 14.00 på Arena Oskarshamn, hoppa alla kommer så vi får stöd ifrån er!

Kram


Likes

Comments

Ikväll har vi haft en kall uteträning med damlaget. Det var endel teknik i början men senare blev det mer spelövninar och avslut på mål. Träningen avslutades med spel på 2 mål. Det ser riktigt bra ut trots att vi inte var så många.

Nu taggar vi inför morgondagens träning med P02 och matchen på fredag mot IFK Kalmar ( Arenan 14.00, be there)


Likes

Comments

Hej alla läsare!

Måndag och vad betyder det? Jo... Stenhård träning i ishallen. Vi har "styrketräning". Vi ska bli starkare och snabbare inför serien. Vi ska kunna slå ner alla motståndare haha.. Träningen var väldig hård och alla kämpar, gör sitt bästa och kör stenhårt ända till slut. 

Idag kom även några fotbollskillar och tränade med oss.Det uppskattas. Super skoj!! Hoppas ni kommer tillbaka!!!

Nu är de två fotbollsträningar kvar innan matchen på fredag. Vi tycker alla ska komma och kolla. Matchen spelas på Arena Oskarshamn 14.00.

Vi hörs!!

Kram​

Efter träningen, då alla var trötta och väldigt svettiga!

DÄR GÅR VI I MÅL!!! BRA KÄMPAT ALLA TJEJER OCH KILLAR!!!

Likes

Comments

Hej fina läsare!

Länge sedan vi uppdaterade denna blogg.. Anledningen till detta är då att vi har tränat inne och inte lika roligt att uppdatera då. Men nu blir de ändring på detta!!

Idag Söndag så gick vi äntligen ut på redigt. Vi började nämligen att spela på konstgräs. Känslan att gå ut är fantastisk! Det är bättre luft och alla blir bara piggare.

Dagens träning gick fantastisk bra alla var på hugget och vi alla ville något. Denna vecka blir väldigt intensiv, mycket träning och sedan en match på de. Vi hoppas på att ingen blir skadad eller sjuk. Vi behöver nämligen alla tjejer vi kan få. Hoppas nu denna vecka går bra och att matchen går fint!!

Vi hörs senare.. Ha det bra!

Kram

Likes

Comments