Detta är ett inlägg endast för fotbolls intresserade personer. Idag har de släppt detta listan över de mest betalde fotbollsspelare i världen! Man vart lite chockad att vissa fanns med.. Men även att andra inte fanns med... Vad tycker ni om listan? Är den rättvist?
Vem ska klättra upp från den listan? Och vem ska ner?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Heeej!! idag är absolut ingen vanlig dag!!! idag är de nämligen rocka sockarna dagen!
Vakna upp och ser att fejan är sänder bombad med strumpor överallt! och de är inte de värsta utan att de var ingen som hade lyckats att hitta samma strumpa... utan alla hade olika strumpor.... haha så jag tänkte aja alla har väl otur idag! men tydligen inte för de var meningen med detta!! tydligen skulle alla bära olika strumpor!
idag är en söt dag! där alla får vara olika! alla få tycka och tänkta olika! det är ok att alla tycker och tänker som de gör. Hur hade världen sett ut om alla hade tyckt samma sak? hade ju vart hur tråkigt som helst ingen spänning alls! =) Idag är även en dag där föräldrar bär en vit t-shirt på sig för alla föräldrar som saknar ett barn. Det är de lilla som betyder tycker jag! det är fruktansvärt viktigt att vi börja få upp en blick till såna små saker! för de är faktiskt de som betyder! och som man bruka säga "vi måste börja nånstans" hur fjoligt de än är att bära olika strumpor eller ha en T-shirt så är de en baktanke med det. Idag är en väldigt bra dag! =) jag hoppas alla får en fantastiskt fredag! och glöm inte livets gåta
ÄLSKA
TA HAND OM VARANDRA
FÖRLÅTA
Det är arabiska gåtan inte svenska! haha
Ha de bäst!!

Likes

Comments

Whatsup! 
Blev förfrågad att börja blogga igen och jag skulle testa "finest" en blogg där alla kända profiler bloggar! jag testade de i 3 dagar! det gick åt skogen rakt av... Den sidan är beroende av en dator! du kan endast blogga från en dator!! och jag klarar inte av sånt! jag vill gärna blogga "när de händer! om man säger så! inte när dagen är slut. SÅ nu är jag tillbaka här och de känns faktiskt rätt bra. Ja strävar inte efter att bli en topp bloggare jag gör detta bara som en rolig grej! skriva av sig lite och dela med sig av sin vardag. 
Så nog om detta nu ska ni få höra hur min dag har sett ut vi börjar om.

Hääääy! 

Idag har vart en feeeeeeeett soft dag! solen sken som den skulle! hade lämnat bilen på besiktningen... tyvärr gick de sådär!! haha han sa "ja du de är nästan bara tutan som fungerar på din bil" han drog ju förfan handbromsen helt och börja köra som ingenting!! snacka om en grym åsna jag kör! den hade lite anmärkningar så lämnade in den på en gång! som tur så blev den klar snabbt för jag klarar mig verkligen inte utan en bil... känner mig fett handikappad... inte satt mig på en buss eller cykel sen jag tagit mitt körkort och då snackar vi 3år snart.. Bilen blev klar på eftermiddagen så blev det att spela basket i typ 4 timmar med en go vän. Efter de blev de en sjuuuuukt mumsig rätt hos en väldigt söt person! hon hade lagat en underbar rätt till mig efter jag hade spelat!! hon känner mig bra! en hungrig arab! nu sitter jag och skriver lite har bara tagit de lugnt! snart blir de slå på en film sen sova och vakna till en ny dag med nya möjligheter! de är trots allt fredag imorgon!! :D 
Hoppas ni har haft en underbar dag! vi hör och syns imorgon! =) 
kraaaaamiiis! =) 


Likes

Comments

Hej alla. Hoppas ni har haft en grym vecka! sorry det blev inte så mycket bloggande.. jag har haft en del att tag itu med.
kom från semestern i lördags och hoppade på ett nytt jobb på måndagen. Jag började på ett försäljningsjobb vilket verkade spännande och kul för er som känner mig lite mer än andra så har jag jobbat som en försäljare tidigare men pausade och sysslade med annat. Jag började mitt första pass i måndags och skulle testa på det och det skulle vara någon form av fältförsäljning.Till er som inte vet så mycket om försäljning så är det att knacka på dörr hos folk och försöka boka in lite informations möten som man förhoppningsvis kan sälja på och tjäna pengar. Jag har aldrig jobbat som fältförsäljare utan endast som telefon försäljare så det är verkligen en bra skillnad på dessa två jobb. Jag testade min första dag och den gick la hyfsat bra jag gick bredvid en kille som är bland företagets bästa säljare, dagen efter skulle jag gå själv och då gick det verkligen åt pip svängen om man kan säga så ....Jag jobbade från 14:00 till 22:00 ock på den tiden var det kanske 2 som öppnade dörren och som verkligen lyssnade på vad jag hade att säga sen tacka det nej och stängde dörren... men resten det var verkligen öppna dörren jag hinner säga mitt namn så stänger de dörren i ansiktet på mig. Alla otrevliga personer Ingen som visar intresse direkt. Någon av dem kallade mig även "blatte jävel gå och skaffa ett riktigt jobb istället." och andra säger "OH! trevligt med lite blattar men nej köper inte av en sådan"
Då är min fråga har vi verkligen sjunkit så låg? ni säger "skaffa er ett jobb istället för att leva på socialen" men när vi väl gör de så får vi inte ens en chans att få utföra vårt jobb... Medans du satt på soffan så var jag ute och knackade dörr mitt i den kalla kvällen och försökte tjäna en ärlig peng och jobba rent istället för att råna, eller hålla på med andra dumheter.. jag tycker det är fruktansvärt illa att man behandlar folk på detta sättet.. Jag vet att fält försäljning upplever ett helvete på vissa platser!! De flesta bruka hata säljare men man kan säga att man inte är intresserad på ett artigt sätt tycker jag och kanske lyssna klart istället för att stänga dörren i ansiktet på en. Jag har fullt förståelse om man kommer i fel tidpunkt det kan lätt hända att man lagar mat eller man har något man behöver lösa hemma eller man har en dåligt dag, men det behöver absolut inte få ut över någon som försöker utföra sitt jobb.. Speciellt när man klänger ur sig såna saker till personer med icke svensk bakgrund de tar mer illa upp.. Jag tänkte vissa kunde ha detta som en tankeställare och tänka sig för när en säljare kommer och knacka på, han försöker endast utföra sitt jobb och tjäna lite pengar.

Nog om detta så vill jag önska er alla en fantastiks helg och säga att jag hoppas att ni alla får det ni vill och kämpar för i livet peace !!

Likes

Comments

Helin! Vart kassa på att uppdatera för nätet i kära Turkiet är kaoz.. 5 stjärniga hotell och ändå sämst när.. Jag har haft de jätte roligt jag är hemma nu! Resan har varit fantastisk! Massa rika händelser och historia om Turkiet! Massa skoj med gruppen vi åkte med! Tack för alla som följt mig under min resa i Turkiet! Nu är de skönt att vara hemma så Skipper jag använda FaceTime som laggar sönder när man ska prata med min kära fru! -.- haha hon blir smått sur men nu är de bra igen! Lycka till på ditt första lass idah gumman! Hoppas ni inte får snö och för åka hem! Mohahaha! :p nu får ni lite bilder från resan!
Likes

Comments

Whats upp guys!! Hoppas alla haft en bra dag! Idag har de vart full rulle för min del! Mycket berg och massa annars skoj! Tänker låta bilderna tala istället för att skriva mycket!
Hoppas ni haft en kanon dag!
Likes

Comments

Whats upp guys!! Hoppas alla haft en bra dag! Idag har de vart full rulle för min del! Mycket berg och massa annars skoj! Tänker låta bilderna tala istället för att skriva mycket!
Hoppas ni haft en kanon dag!
(bild1)
(bild2)
(bild3)
(bild4)
(bild5)
(bild6)
(bild7)
(bild8)
(bild9)
(bild10)
(bild11)
(bild12)

Likes

Comments

Fick bli en fruktansvärt tid morgon idag. Vakna 5 käkade frukost med familjen och kom
Iväg från hotellet vid 06:00 ungefär. Vi skulle åka till Kappadokien som låg 58 mil ifrån Antalaya. Det var en lång resa med massa information om landet. Blev en del stop fick se massa roliga saker gå på museum osv. Så nu har vi checkat in på de nya hotellet! Här ska vi då vara i 3 nätter sen fortsätter vi mot nya äventyr. Nu är Raad fruktansvärt trött efter bussresan. Mycket buss och tidigare morgonar.. Och jag kan ju inte påstå att jag är någon morgon människa precis.. Här kommer lite bilder från dagen! Hoppas ni har haft en trevlig måndag.
Likes

Comments

Sorry! Idag blev de många inlägg! Käkade massa gott innan! Sen var de dags för lite spa! Måste skämma bort sig lite ibland! Massage, peeling, turkisk hamam, hotstone massage, ansikts massage samt mask och massa bubblande i bubbelpool! Så här ser nu lite bilder på spa anläggningen på hotellet jag befinner mig i! ☺️😍
Min fina bara du som saknas!
☺️❤️
Likes

Comments

Fruktansvärt fina båtar har de här! Se och njut mina vänner! ☺️👌
Likes

Comments