Header

Lite väl sent postat inlägg, men vissa av er kanske är nattugglor? Idag har jag varit inne i Stockholm för första gången på ett bra tag. Jag träffade en nyfunnen vän, och vi har ätit hamburgare och gått och kikat i butiker.

Ikväll har jag bara tagit det lugnt och spelat cs, skön kväll helt enkelt. Just nu är jag helt slut, så jag ska ta och sova. Godnatt!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Huur nice??? Första bilden är såklart min setup, älskar den!
Jag och sambon har våra setups på vardera sida om bordet, och en svart skiva som delar emellan, där vi även monterat upp skärmar.

Är så nöjd! Såklart har mannen gjort arbetet, då han gillar att bygga och fixa till en snygg setup..
Men jag tycker att det blev grymt snyggt. Vad tycker ni?

Följ mig gärna på instagram! Min instagram är rebeckarodebjer

Hörs!

Likes

Comments

Hej! Det var ett tag sen. Har inte haft så mycket för mig faktiskt. Jag spelar och söker jobb. Det är vad jag sysslar med för det mesta.
Hoppas på ett jobb snart, då jag är trött på att gå hemma hela tiden.

Men!! Jag har skaffat hamster! Jag har väntat på honom enda sen han föddes, då jag hittade en uppfödare som precis fått ungar för 1-2 månader sen. Jag hade bestämt mig långt innan för att skaffa hamster, och nu är han äntligen här!! Jag har döpt honom för Hampus.
Han är en guldhamster, född 17-12-06, och är den sötaste lilla killen. Kommer posta lite fler bilder senare, och visa buren han bor i.
Som ni ser ovan så är det bild på när han är nyfödd. Bild nr 2 tror jag han är 2 veckor. Sista bilden är tagen utav mig, då han är 5 veckor och 2 dar.

Visst är han söt? :D

Likes

Comments

19 år idag!! Så sjukt hur fort tiden går. Nyss fyllde jag ju 18.. dels så känner jag en ångest över att jag inte gjorde så mycket som 18 åring, men samtidigt så känner jag att mitt år som 19 åring kommer vara händelserikt.

Idag vaknade jag upp hos mina föräldrar i Vaxholm och blev uppvaktad i sängen med presenter, bland annat en ny iPhone som jag skriver detta inlägget på. Hade min förra iPhone i 3 år, så det var dags för en ny!

Ikväll åker jag hem till min lägenhet i Uppsala, och ska spendera resten av kvällen med att spela framför datan med pojkvännen. Perfekt födelsedag enligt mig helt enkelt, haha!

Likes

Comments


Jag ska hoppa av gymnasiet. Jag fyller snart 19 år och går just nu tvåan på gymnasiet.

Mycket har hänt i mitt liv som har gjort att skolan aldrig riktigt fungerat. Och nu har jag fått nog.

Jag har försökt länge med skolan, eftersom att en gymnasieexamen alltid varit ett måste där jag växte upp.
Men nu lägger jag skolan åt sidan, vilket jag aldrig någonsin trott att jag skulle säga, då jag alltid har haft höga ambitioner.
Jag skulle bli advokat. Det var en av mina största drömmar. Men jag fler drömmar.

Just nu ska jag fokusera på endast det som gör mig glad, och som samtidigt kommer ta mig till resten av mina drömmar.

Likes

Comments

Godmorgon!
Idag startade jag dagen med kaffe och citronvatten. Brukade aldrig dricka kaffe förut, men nu behöver jag kaffe för att ens kunna fungera om dagarna. Och dessa bilder på Hazel blir man ju glad av, eller hur? :)

Dagens planer är att städa i lägenheten, det är kaos här hemma.. Dessutom så måste jag försöka få en del skolarbete gjort, men det är väldigt svårt när lägenheten är helt oorganiserad, det är fullt med saker överallt..
Men ikväll ska jag få naglarna fixade på salongen, o lite shopping på det och sen träna, så det blir kul! :)

Hoppas ni får en bra Måndag!

Likes

Comments

Hej!

Idag var jag på salongen, La bella, och fixade dessa! Innan hade jag väldigt långa akrylnaglar. Och jag har bestämt mig för att lära mig spela gitarr, vilket INTE funkar men långa naglar, tyvärr.. Men dessa naglar är ju sjukt fina, och jag saknar inte mina långa klor alls. Bara väldigt ovant med korta naglar. Gjorde inga akrylnaglar denna gången, utan jag jag har bara kört med geléfärg på dom. Mycket mer skonsamt för naglarna, dock går dom lättare av nu, men eftersom dom är så korta så är det inte så riskfyllt. :)

Likes

Comments

Hej allihopa!

Denna dagen startas nyttig. Det blev havregrynsgröt, grönt te och citronvatten. Vill verkligen komma tillbaka till mina gamla rutiner, och det börjar idag. Vill ha tillbaka mitt hälsosamma liv. Jag kommer inte ens ihåg när jag senast gick till gymmet.. Både hälsan och kroppen vill jag ha tillbaka!

Likes

Comments