God Morgon!! Nu sitter jag på bussen påväg till skolan. Sovmorgon idag! SÅÅÅ SKÖNT! Idag har jag bara tre lektioner så det är en relativt kort dag. Bara två dagar kvar till sportlov!! Längtar sååå!! Vad ska ni göra på lovet?? Vet att alla inte har lov samtidigt, Men vi har vecka 8. När är det sportlov??

Haha det  typiska med mig är att jag har en massa idéer på blogginlägg men när jag väl ska skriva dem så får jag idétorka?? Jättekonstigt, jag vet, men vad ska man göra?? Om jag får lite inspiration på roliga blogginlägg så kanske det kommer igång igen?? Så vad vill ni se??

Hoppas ni får en fantastisk dag så hörs vi snart igen!! //RB

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Glad tisdag! Eller glad och glad... det har mest regnat och snöat hela dagen så dagen har väll inte varit så glad haha.

Nu är jag påväg hem efter en dag i skolan. just nu har vi många i inlämningar som ska in innan sportlovet nästa vecka. ÄNTLIGEN LOV!! säger jag sju veckor efter att jullovet är slut haha. Dethär är vad som är bra med vårterminen i skolan; Vi har lov typ hela tiden vilket jag ser som små milstolpar. Om man känner att man inte orkar med skolan mer kan man bara tänka att det snart är lov och då blir allt sååå mycket bättre.

När jag har lov brukar jag inte göra något skolarbete. För mig är loven som semester. Man måste kunna koppla av lite ibland och då är en vecka lite då och då.

Hoppas ni har haft en bra dag! //RB

Likes

Comments

​Klockan är 21:00 och jag ska snart sova. Vet att jag går och lägger mig ganska tidigt men jag fungerar INTE på morgonen om jag inte får den sömn jag behöver, så runt 21:00 är det läggdags för mig en vanlig vardag. Såklart somnar jag inte direkt klockan 21 haha, brukar ligga och kolla på youtube eller kolla instagram innan jag ska sova. 

På tal om Youtube och sömn, har ni hört talas om ASMR?? Det står för Autonomous sensory meridian response och går ut på att man ska få "tingles" i nacken eller ner över armarna, typ som när man får sitt får schamponerat hos frisören eller när någon killar en på ryggen. Alltså det hjälper mig att sova SÅ MYCKET!!!! Det kan antingen vara att någon viskar, olika sköna ljud eller "hand sounds" där personen i videon helt enkelt gör ljud med sina händer. det är det BÄSTA!!! Har några favorit ASMR-kanaler:

- Josefine ASMR (svensk tjej som bor i Norge och har VÄRLDENS SKÖNASTE RÖST! Allst"jag får gåshud bara av att tänka på det!)

- Gibi ASMR (Amerikans tjej som gör jättebra "tapping")

- Whispers Red ASMR (Engelsk tjej som även hon har FANTASTISK röst)

För vissa är detta någonting jättekonstigt att kolla/lyssna på men jag ber er att ge det ett försök, det kan hjälpa dig att somna, stressa ner, dämpa ångest eller bara att slappna av. Ibland lyssnar jag på det på bussen hem från skolan om det har varit en jobbig eller stressig dag och när jag kommer hem är jag antingen väldigt glad eller väldigt avslappnad och trött hahaha. Så det är kanske ingenting man ska lyssna på om man kör bil eller ska koncentrera sig på någonting. Vissa säger att det ska hjälpa till när man pluggar men för mig fungerar det inte alls då, men såklart kan det vara annorlunda för er andra. 

Nej nu ska jag först sminka av mig det lilla smink jag har på mig idag och sedan gå och lägga mig. Bussen går 7.24 imorgon så jag måste vara pigg då, vilket jag oftast inte är hahaha.


Goodnatt på er så hörs vi imorgon. //RB

Likes

Comments

Hej allihopa!

Känns lite konstigt att börja blogga, men känner lite att jag måste skriva av mig ibland. Det är därför jag gör denna bloggen anonym, så att ingen vet vem jag "egentligen" är. Känns lite säkrare eller vad man ska säga... Men, men.

Om jag ska berätta lite om mig själv så är jag 17 år (18 i sommar!!!), gillar katter, varm choklad, böcker och är lite av en Youtube-addict om jag får säga det själv. Pluggar andra året på gymnasiet. Singel (hint, hint), bor med min familj i en villa med min katt. Ganska rolig (tycker jag själv iaf haha). Min favoritfärg är röd, hence the name haha. Skulle komma på ett "anonymt bloggnamn" och kom in på familjeliv.se där någon föreslog namn med färger och där var "rodabloggen" född.

Mina kompisar säger att jag är en bra lyssnare och att jag kommer med bra advice, så om ni någon gång behöver lite sådant från en anonym tös som jag så kan ni bara slå mig en signal, eller rättare sagt skriva till mig haha. Nej men seriöst, har själv varit med om jobbiga grejer det senaste året så om ni känner att ni behöver någon att prata med så finns jag alltid till hands. Så var inte rädda för att skriva till mig, jag är världsbäst på att bevara hemligheter och eftersom att jag är anonym så kommer jag ju inte kunna berätta något för någon.

Har ni några övriga frågor så lämna en kommentar vettja!

Hare´ gott så hörs vi! //RB


Likes

Comments