ny vecka med en tisdag

En vecka med påsklov för både E och även för mig faktiskt! Har hunnit med en hel del här hemma, rensat i trädgården, kapat buskar och klappat träd, flyttat på alla mina pallkragar som jag ännu inte vet vad jag ska plantera i. E blev även med lekstuga, min gamla dessutom som fick äran att komma tillbaka hem! Det braiga med den är den är lite större än en vanlig lekstuga, så E kommer kunna leka i den längre och sen skulle man kunna göra den till en mini gäststuga.
E har också haft pappa helg, vilket resulterade i att jag begav mig och träffade lite SRF vänner, och drack lite öl och åt mat. Så sorgligt att det inte blir SwedenRock när det är tänkt sig, men trevligt att vi några stycken har möjligheten och ses i alla fall. Vad som händer med Swedenrock är vi ännu helt ovetande om... Men det verkade som att det skulle komma besked nu i veckan hur dom väljer att styra upp det i år.

Imorgon är det jag som kommer att återgå till mitt arbete igen, lite taggad är jag faktiskt ändå. Även fast jag gärna hade kunnat vara utan kvällsarbetet... Men i mitt yrke så är det såklart huvudsyftet..

Veckan som kommer:
Tisdag: Jobb kl. 12-22
Onsdag: Jobb kl. 12-22
Torsdag: Jobb kl. 8.00-16.00
Fredag: Jobba eller ledig? (Då mitt schema inte är gjort, och hur mina timmar ligger så har jag ingen koll, men ledig kväll iaf)
Lördag: E dans kl. 12, sen får jag hoppas att jag kan klippa gräset!
Söndag: Ej spikat än vad som händer.

Tack för mig ikväll! Måste sova nu så man orkar upp imorgon efter en veckas sovmorgon ;)

//Katta*

Gillar

Kommentarer