Nu tänkte jag visa en 60's inspirerad sminkning och outfit och även 2 andra rockstilar som mina vänner har!
Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Här kommer dom 2 sista instagram kontona och det är nyx och mac! Älskar deras smink och sminkningarna som postas på deras instagram!


Så, nu blir det back to makeup i nästa inlägg! 😘

Likes

Comments

Här kommer det näst sista inlägget med instagram konton!

Den sista personen jag ska visa är Kelly Eden som är en modell, konstnär och lite allt möjligt! Hon är supersöt och jag tittar mycket på hennes stil överlag för inspiration då jag tycker att hon får till en så sockersöt men samtidigt rockig stil!


Nu till sminkmärken jag tittar på för att få inspo!

Först ut är sephora!


Nästa är Urban decay!


Sista inspo inlägget med dom två sista kontona kommer ikväll! 😘

Likes

Comments

Här kommer ytterligare tre personer som inspirerar mig!

Marilyn manson behöver la inte så mycket beskrivning? Jag älskar honom både musik och stil mässigt, han är otroligt cool och jag har en väldigt stor respekt för honom och mycket av den respekten kom efter att ha läst hans bok "long hard road out of hell" som öppnade mina ögon för honom som person!


Mansons ex fru dita von tease är också en stor inspirations källa, jag älskar korsetter och vackra underkläder så vem kan vara en bättre förebild än dita som har sin egen linje underkläder?!


Porcelain black fick jag upp ögonen för när hon var med i en flash challange i ink master och sen dess har jag tittat en del på henne när jag vill vara lite "lättare" sminkad eller är ute efter en inte så "metal" outfit, kollar även på henne när jag letar efter inspiration till en ny tatuering, hon har ju endel!


Imon kommer dom två sista inläggen med instagram konton, sen är det back to makeup! Hoppas ni inte finner detta otroligt ointressant och långtråkigt! 😘

Likes

Comments

Här kommer ytterligare tre personer som jag tar inspo av!

Lady gaga har ju en rätt udda stil, vilket jag tycker är awesome! Så hon ligger också högt upp på listan över personer som inspirerar mig!


Adora batbrat är en annan som inspirerar mig väldigt mycket och jag är fortfarande fascinerad över att hon är över 40år gammal! Jag menar hon ser ju nästan yngre ut än mig och jag fyller 21?!


Allisa white-gluz som tog över sången i arch enemy efter Angela gossow är någon som visar att metal inte bara är mörkt och hårt med sin straight edge image och att hon är vegan, hon är en sann förebild och en sjukt cool kvinna! Att hon är tillsammans med misfits doyle gör ju henne bara ännu coolare och hur söta är dom inte tillsammans?!


Ikväll kommer ett inlägg med ytterligare 3 personer som jag tar inspo från 😘

Likes

Comments

Nu kommer inlägg nummer två med inspo konton!

Promise tamang är en grymt duktig makeup artist som postar både skönhet och transformation makeup.


Taylor Momsen är en väldigt stor inspirationskälla för mig och min absolut största idol! Tar väldigt mycket inspiration av henne i min vardagliga stil.


Även kesha är en jag ser upp till väldigt mycket och även hennes stil tar jag inspiration av till min egen stil.


Kommer att lägga upp ytterligare två inlägg imon med fler instagram konton så stay tuned! 😘

Likes

Comments

Hej, idag hade jag tänkt att dela med mig lite av vilka det är jag tar inspiration från på instagram!
Detta kommer bli flera inlägg då det finns en gräns på hur många bilder man får lägga upp men under några inlägg kommer jag att lägga upp både personer som ger mig inspiration och sminkmärken som postar sminkningar jag tar idéer från!
Hoppas ni gillar det och kanske får upp ögonen för någon/ett sminkmärke!

Först ut är personer som inspirerar mig!

Jeffree star är en av mina största idoler inom sminkvärlden och han är en helt grym makeup artist och förebild!


Nästa på tur är jasmina, hon är helt otroligt duktig och lånar ut sina läppar till jeffree stars sminkmärke jeffree star cosmetics som gör liquid lipsticks i helt amazing färger!


Natasha lillipore som är lite allt möjligt bland annat modell har en väldigt 60's inspirerad look och det är ju lite ovanligt!Nästa inlägg dyker upp ikväll eller imon så stay tuned! 😘

Likes

Comments

Nu kommer en helt vanlig sminkning med en mörklila skugga! Har använt mig av två skuggor för att få till färgen, la först ett lager med "grape" från make up store och blandade sen i en svart skugga för jag tyckte att den lila blev för ljus!
Hoppas ni gillar det! 😘


Likes

Comments

Nu tänkte jag att jag skulle lägga upp en snabb och enkel turorial på hur man får vingarna på sin eyeliner jämna på ett snabbt och enkelt sätt!

Börja med att dra ett sträck över locket och märk ut vart du vill att din vinge ska sluta med en liten prick.
Dra sedan din vinge utan att fylla i den för att se till att båda ögonen är jämna.Fyll sedan i vingen och ta mascara!

Detta funkar lika bra med en dipliner som med en gelliner/cremeliner! Hoppas detta kan vara till hjälp för alla er med vingad eyeliner! 😘

Likes

Comments

Nu tänkte jag visa en 60's inspirerad sminkning med en dubbel eyeliner som har lite Cleopatra feeling! Hoppas ni gillar det 😘


Likes

Comments