Då kommer ni rätt.Skriv in Rockaholicdoll.com så kommer ni till min rätta blogg.Om inte annat så uppdatera eran webbläsare alternativt maila rockaholicdoll@hotmail.com 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Den andra var lite för mörk och när jag ändrade om allt i ljusa roliga färger så glömmde jag bort att trolla in en ny header.Nu har jag en tillfällig som kommer att fixas under dom närmaste veckorna.Göra den mera personlig.Av den anledningen söker jag efter en ledig dag med strålande solsken och att jag har sovit ut hahaha :P Nå vad tycks om den tillfälliga?

Likes

Comments

Snön vräker ned och jag är nöjd över det meeeen nästa gång ska jag titta ut från fönstret innan jag ens tänker försöka mig på att fixa håret!

Likes

Comments


Nu är ju inte jag lika snygg som donnorna på bilden och inte äger jag ens en sådan hårtork (borde seriöst införskaffa en) men jag springer runt med papiljotter i skallen och hoppas som bara den att håret ska vara både torrt och lockigt! Sedan är hoppas jag att det går att forma in en snygg frilla.Har jag lärt mig en sak genom åren så är det att allt håller längre om man gör en läggning.Läggning är faktiskt pinncurls,papiljotter/spolar/rullar som man låter sitta i tills håret har torkat och man kan borsta ut det och forma en snygg frisyr (psst glöm fan inte tupéringen) som håller längre ibland upp till flera dagar om man har rätt produkter i grunden och ja sedan vädret med.

Jag använder alltid mousse i håret tex denna i mitt handukstorkade hår.Kletar i handflatan och sedan snabbt genom hela håret.

Ha alltid en blomspruta till hands! Så fort det börjar tova till sig spraya lätt borsta/kamma och rulla upp.

Jag sover med dessa trevliga pinncurls/rullar på och mja inte det bekvämaste om vi säger så men det går.Rekommenderar hårrullar i skummgummi finns HÄR i flera olika storlekar.Jag varvar medium med large i håret för att få mera lockar som ser naturliga ut.

Vaknar,snabb lätt dusch med hårspray,Rulla upp och borsta,lägga till volymen,borsta en massa till,forma lite mera.KLART! Krävs övning och tålamod för att det ska bli snyggt.Så tänk på att dom första gångerna kanske du misslyckas rejält eller blir missnöjd men öva bara järnet för sedan sitter det och du känner ditt hår lite bättre och vad just du passar i.Många bra filmer finns även på youtube.

                                                                                                                                                                                                                              Bild

Likes

Comments

Det är kexchoklad fast ändå inte.Kex med choklad och yoghurt.Godare än vanliga om du frågar mig som är väldigt mesig när det gäller godis och annat som är för modernt! Spring till närmaste ica och köp den!

Likes

Comments

Mitt senaste projekt.Leta fram fina bilder sedan göra dom svartvita och skriva ut dom som kort såg ut för.Mellan varje kort en tekopp som jag ritat,ett lejon och flera andra små saker.För att få in lite färg.Ska sätta fast ett rep på väggen och hasta i väg när jag hinner för klädnypor i trä som ska målas som jag fäster korten med.Kan man byta ut enkelt och fort.Blir lite roligare på en annars trist vägg.Bild

Likes

Comments

Fyndade även denna på myrornas.Vit med krispigt blå prickar.Fräsch och fin färg.Hoppas på lite varme väder och sedan rota runt bland mina kläder efter något som passar snyggt till!Likes

Comments

Sitter med två frågor och tänkte att ni som läser kanske har stenkoll på det jag funderar över.Det första gäller en resväska och den finns i något av nummerna från Min Boudoir där det skrev som resväskor som ser ut som gammla koffertar bland annat.Jag minns inte märket på dessa och det är märket på resväskorna jag behöver för att kunna klicka hem en.Mina tidningar försvann i flytten bland anat just den med resväskorna  så om du har den och vet vilket resväskmärke eller hemsida det är så plinga in en kommentar!

Andra är vardagsklänningar,inser att jag äger alldeles för mycket fluffiga vackra partyskapelser men inte mera än 1 eller kanske möjligen 2 vardagsklänningar! Någon prisvärd hemsida med snygga klänningar till vardags? Jag har dammsugit och letat men kan inte hitta snygga enklare vardagsklänningar.Jag vill inte ha halterneck heller för den delen! Kan inte gå kläd som om jag ska på fest varje dag så tipsa gärna! :)

Likes

Comments

Mina åtta bästa för varför våren är grym!Som jag sa igår så är den på väg har jag bestämmt.Detta gör våren extra underbar.Vad är era åtta favoriter med våren?

Bild

Packa upp cykel från förrådet och proppa ner tidningar,filt,frukt och kaffe.Härliga cykelturer med fika och böcker.Kameran är ett måste för det är nu som alla blommor börjar ramla fram.

Bild

Att ha picknick i parkerna,ängarna och njuta av naturen och trevligt sällskap.

Bild

Blåsippor,vitsippor och snödropparna gör att man vet med säkerhet att värmen är på väg hit igen och solen kommer stanna ett par månader och värma upp landet.

Bild

Att kunna sitta ute och dricka kaffe.Kunna äta frukosten ute och alla trevliga uteserveringar har vaknat till liv.

Bild

Parkerna som fylls av blommor och skratt.

Bild

Sitta ute på en bänk och läsa underbara böcker.

Bild

Göra egen läskande lemonade.

Bild
Att få ha coola roliga funkis brillor på näsan och roliga accesoarer som frisyrer som håller längre än en halv dag.Man känner sig även piggare!

Likes

Comments