idag bär det iväg på 30 års kalas. Middag, fest och dansband!

Kommer bli toppenkul! Och klart att vi kör på lite 50 tals inspirerad stil. Min make skulle hjälpa mig att fota. Det gick sådär 😂💕


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

The King! Elvis Presley!

Det finns inte många som kan mäta sig med honom. Han kallas inte The King för intet om vi säger så.. synd att han lämnade oss alldeles för ung.

I mitt hushåll är det mycket Elvis. Tavlor, bilder på kläder, nageldekorationer, och inte minst musiken!

Till och med min ringsignal är Elvis (Jailhouse Rock)

den kan ni höra här:

https://open.spotify.com/track/4gphxUgq0JSFv2BCLhNDiE?si=aUq_QCYxScWXccjWk275pw


Nörd, eller inte nörd. Men jag är född i fel årtionde. Tänk att ha fått vara ung tillsammans med min farmor. Att få vara i 20 års åldern på 50-60 talet. (Visst, hade varit 80 år idag.. men helt klart värt)

Det enda jag inte gillar med 50-60 talet är att de använde LIMPOR till vissa frisyrer! Läskigt! Men förutom det så ❤️

Och vad det gäller frisyrer 😍😍 tänk om man orkade göra såna varje dag 😍😍 här är en frisyr från cruisingen i Sollefteå 2017:Likes

Comments

Alltså vilken vinter! Det har kommit helt sjukt med snö, bara sedan igår har det kommit 2,5 dm där jag bor. Kunde knappt öppna ytterdörren eftersom hela bron drivit igen.

Vinter och snö är roligt i all ära. Men tror jag föredrar det snöfria halvåret.....

man kan ha kjol eller klänning utan att frysa, frisyren sabbas inte av snön (möjligtvis regn) sitta o dricka en öl eller cider i den ljumma sommarkvällen..

just nu sitter jag inne och tittar på snön som yr utanför fönstret, dricker kaffe och lyssnar på Boppers.

Sämre kan man ju ha det 😉🌸


​Lägger in ett par sommarbilder med hopp om sol och värme. På den övre bilden ser man min lilla raggarbubbla som tyvärr inte mår så jättebra för närvarande efter en smärre trafikolycka för några månader sedan 😢 men förhoppningsvis blir han lika fin igen så småningom, om inte finare 😃

Likes

Comments

​​

Längtar till sommaren, lätta klänningar, fina frisyrer, blankputsade bilar, nervevade rutor med en svängig rockabillydänga!

Den ljuva, varma sommaren. Nu när man ligger här under täcket och fryser o lyssnar på blåsten ute så är det lätt att drömma sig bort.. 

men vad gör det. Nu är det inte så länge kvar. Och om inte annat så finns det inga hinder för att svänga ihop en 50-talsfest, klä upp sig och köra järnet under kalla vinermånader! 

Skulle önska att det fanns mer aktivitet runt om där man bor, det mesta håller till söderut. Några entusiastiska klubbar och team finns det häromkring, men det skulle inte skada med fler. Gynnar både dansbanor och de forna folkparkerna! 👍 

Likes

Comments

Mitt favoritrum i vårt hus! Älskar allt som har med just Marilyn Monroe och Elvis Presley att göra. Min garderob är överfull med 50-60 tal. Skrivbordet har jag målat och gjort i ordning med ett av Marilyns ordspråk..


Framöver kommer en presentation av kläder 😍Likes

Comments

Hej hopp!

Jag heter Ellenor och är 27 år! Rockabillynörd ut i fingerspetsarna!

Älskar musiken, kläderna, ja allt!

Äger ingen raggarbil i den benämningen, men har dock en ”raggarbubbla” en vw bubbla -72

Åker runt på träffar, fester, cruisingar och har även en sida på fb där jag tar hem klänningar från usa och förmedlar vidare här i Sverige!

Fler inlägg kommer! Men detta var en liten presentation! ❤️ Ha de gött!

Likes

Comments