Hej allihopa!!

Ibland så frågar jag mig själv vrf ska jag vara för snäll mot alla andra och det enda man får tilllbaka är en massa lögner, skitsnack? Sen ibland så känns det som att allt jag gör är fel elr så duger det inte, sen i fredags så var jag nt alls på bra humör och det blev verkligen inte bättre när alla står runt omkring en och tjatar på en gör så gör si och nej gör nt så!! Så att då bröt jag ihop och plus att man fick en jävla massa flashbacks av vad pappa och jag brukade göra när han fortfarande var vid liv!! så jag stack ner till källaren så sitter min så kallade kompis på en bänk med hennes kille, och bara säger är du sur? när jag grät, men jag svarade nt utan bara gick in till vårat omklädiningsrum och satt där i typ en halvtimma. Sen hade jag äntligen fick modet att gå upp och tillbaka in till bageriet så såg min bästis mig och  kom ut springandes och hon fattade direkt vad det var, så hon bara höll om mig, sen så kommer "hon" igen och frågar vad har hänt, så sa min bästis vad det berode på för det mesta berode det på att jag saknar pappa så mkt så hon sa det, men det man fick som svar av "henne" men han är väl död men en min som han finns nt längre så vrf gråter du!! Där kan jag säga att det var droppen, visst han kanske nt finns längre så att man se han men han kommer ändå alltid att vara med oss i våra huvuden och hjärtan.

Men jag har bestämt mig för att jag kommer absolut nr vara den snälla omtänksamma människan längre mot alla, för att jag klarar inte det dels så får man bara tillbaka en massa snea blickar och otacksamheter tilbaka!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Helt ärligt talat vad är dagens umgdomars problem, dom kan sprida rykten om en som inte stämmer ett dugg, men när man väl frågar dom vrf dom har gjort det så blir dom så himla fega och säger "jag har inte gjort/sagt det" och hittar på en massa för att dom inte ska hamna i knippa, sen så får man tydligen inte bli förbannad hellre för att det går en jävla massa rykten om en..

 

Vad tycker ni? har man rätt att bli förbannad på den personen som har spridit rykterna?

Likes

Comments


Likes

Comments

1: jag kan 4 språk flytandes, men vill gärna lära mig fler.

2: jag är en sån person som mer tänker på andras bästa än vad som är bra för en själv ibland så glömmer jag helt och hållet bort att tänka på mig.

3: Jag hatar folk som säger att dom finns vid ens sida när man har det som svårast, men sen när man behöver dom så lämnar dom en i sticket. usch för såna människor..

4: Jag är super känslig av mig själv så kan bli ledsen av typ allt som låter elakt i mina öron till och med att det inte ens var menat till mig, så det suger rejält :(

5: Jag har varit mobbad sen 13 år tillbaka :( men nu idag så står jag upp för dom som blir mobbade :)

 

Likes

Comments

Hej alla finisar :*

Som ni kanske har märkt så har jag inte bloggat på ett bra tag nu, men jag tänkte iaf ta tag i det nu igen, skäms lite för det faktiskt :P

Men iaf jag är då en super mode/smink intresserad tjej, och jag är även väldigt mån om hur jag ser ut. Jag vill iaf inte se ut så som alla andra gör för jag har lite min egen still, så andra kan störa sig ibland men jag bryr mig inte för jag är den jag är och kommer inte ändra mig för någon. Jag har enligt många förändrats sedan så slutade umgås med en viss person, men dom säger att det är på ett bra sätt så jag tar det som en komplimang, dom säger att jag är väldigt mer fokuserad på saker och ting och vill verkligen göra förändringar. Jag håller med dom där om att jag vill göra förändringar, mest med min kropp för att visst jag accepterar mig själv men ändå så är jag inte så super nöjd med hur jag ser ut så det fokuserar jag mig mer på just nu, jag tror nog inte att det är dne enda som vill ha en fin figur nu tills badsäsongen börjar, liksom en fin platt/tonad mage så himla snyggt är det tkr jag :)Sen så gäller det att sola som bara den för att få en fin färg med så blir det extra snyggt ;) Jag har lätast att bli brun i ansiktet, på magen/ryggen/axlarna, men sen att bli brun på benen det går nästan inte alls så det suger, så om någon av er därute vet hur man kan bli brun på sina ben, så får ni göra säga hur:)

 

Likes

Comments

Tjo tjo!!

fy fan för vissa personer asså, man kan la förhelvete inte säga rakt ut till en person du är ful och kan behöva en make-over?? Det tkr inte jag att man gör iaf, och visst man kan inte tycka att alla är snygga men håll det för dig själv istället för att säga det till den personen. Mår kasst ju nu för jag har fått höra det av en person som jag gillat..

Likes

Comments

Tja!!!

Har ni någonsin känt att när man gillar någon och får reda på att någon annan också gillar honom, då att ni försöker gömma era känslor för den personen? Nu är det så att båda min stora syster och lilla syster har varit tillsammans med samma person som jag verkligen GILLAR, det känns helt fail att, för då min ena syrra gjorde slut så fångade jag och min lilla systern han eller vad man ska kalla det för vi gjorde så att han inte skulle tänka på det när dom var här och det hjälpte verkligen. Men sen när min lilla syster gjorde slut med han då kände jag att det var droppen för det förtjänar han nt visst det är inte lätt men lång distansförhållanden men om man verkligen gillar/älskar den personen så tkr jag att man borde hålla ihop. Nu så har mina känslor blivit ännu starkare för han eftersom att jag vill nt se han sårad igen för att han är den bästa som man kan önska sig han är snygg, omtänksam mm=han har liksom hela paketet som man önskar hos en kille och jag vet verkligen inte vad jag ska göra just nu.. Förutom att jag kan säga att det suger verkligen att man inte vågar säga det att man har starkare känslor för han än innan till sin mamma eller syrror, men jag vågar inte det eftersom att min ena syster som var tillsammans med han sist ångrar att hon gjorde slut, medans hon håller på att skicka en massa på kik med en annan kille som gå på samma skola som henne och hon gillar han med.

Om dt finns någon därute som kanske vet vad man göra så snälla skicka ett medelande med svar i..

 

 

Likes

Comments

Hejsan bloggen!!

 

Just nu så mår man inte alls så bra, har en massa tankar som flyger runt i huvudet på mig och jag vet inte vad jag ska ta mig till. Dels så är det för att det snart är jul och hälften av mig längtar som satan till julen men andra hälften känner att fan vrf för att detta är nämligen första julen vi firar utan min älskade pappa :(  Sen så känner min mamma sig inte heller toppen för att hon har ont i hjärtat så hon ska till kardiolog väldigt snart, och sen så har min stora syster något i huvudet som inte ska vara där men läkarna vet inte vad det är så om tre månader så ska hon till en specialist och sen så får vi väl se vad som är fel. Jag hoppas verkligen på det bästa för både min syster och min mamma för jag skulle inte klara mig utan dom. Jag vet inte så mkt mer som jag kan skriva förutom att jag skulle helst bara vilja gömma mig under en sten och vänta till det blir 2014 och att det blir ett bättre år än 2013 för detta har rent av sagt varit en skit år. Jag vet inte om alla tror på att nr 13 är ett otursnr men det gör jag för det har hänt hur många dåliga saker som helst, många i familjen har dött, en del har fått besked om att dom har cancer. Men det är bara att kämpa på det är inte lätt men det får väl gå, jag känner mig väldigt ensam ibland på skolan för att ingen frågar någonsin hur man mår, men men. Man sätter ett leende på läpparna för att visa att man är stark men tills slut så har det gått för lång och man klarar inte det mer så då bryter man ihop och jag tror verkligen inte att jag är den enda som gör samma sak som mig. I skolan har jag två som jag umgås med men dom bryr sig bara om deras liv, sen när man säger en grej eller behöver prata med dom så har dom aldrig tid så jag får alltid hålla inne det, det är inte världens bästa grej men vad ska man göra om man inte har några vänner som man känner att man kan lita på, jag pratar juh självklart med min familj och så men ibland så känns det som jag vill inte störa dom med en massa "ledsna tankar" för dom har också deras egna beskymmer och andra saker att tänka på.

En grej till är det bara jag som stör mig på människor som ser att man är ledsen/besviken men fråga är du sur? Det är så himla irriterande så det är inte klokt..

 

Men jag hoppas att alla därute har vänner som dom verkligen kan lita på och att dom inte går runt och snackar skit om en och säger privata saker som man har sagt till dom!!

Ha en fortsatt trevlig kväll..

 

Likes

Comments


Likes

Comments



Likes

Comments