Header
Vardag

Shit vad tiden har gått fort, 2018 redan! 2017 för mig har varit riktigt bra och lärorikt. Jag har lärt känna massor med nya människor. Varit på roadtrips med mina kompisar.
2018 och jag ska få ut av så mycket av året som möjligt. Göra det jag vill göra. Har tänkt på att göra en bucketlist för året också, kan vara kul?
Nyåret firade jag med mina kompisar och det var roligt.
2 Januari skjutsade jag min föräldrar till flygplatsen. Mina föräldrar har åker till Thailand i 6 veckor för att se på huset de bygger på, huset är klart nu och de behöver bara inreda huset. Planen är att jag ska till huset i jul och fira där. Kommer att bli mysigt! Vi ses!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vardag

Hej allihopa!

Idag är det julafton! Bästa dagen på året! Har precis kommit hem från min farbror där vi spenderade julen. Mysigt var det iaf. Nu när julafton har varit, känns lite som att man ska börja plocka ihop juldekorationer på en gång pga julafton har varit :( Har även hunnit få jullov! Så himla skönt säger jag bara. Tänker slappna av, hänga med vänner och se om jag kan klämma in lite arbete på lovet också. Snart blir det nyår hörni! Tiden går fort. På nyår tänkte jag alltså fira med mina vänner. Tänker även göra en Bucket-list för 2018. För i 2018 tänker jag göra massor med grejer, vill hinna iaf. Så vi får se hur det går. Hoppas ni har haft en bra jul. Vi syns!


Likes

Comments

Vardag

Hello!

Vi fick egentligen lite längre helg i veckan, vi fick alltså ledig på fredag. I torsdags var med klasskompisar. Chillade, lagade mat tillsammans och sov över. Igår spenderades dagen med andra vänner.
Vi hade som en lilla julafton. Vi åt tacos, byggde pepparkakor och lekte julklappsleken. Fick med mig 4 presenter tillslut.
Lördag idag iaf, har egentligen inga planer. Chilla lite hemma tror jag.

Likes

Comments

Vardag

Då var det äntligen helg återigen! Känns skönt som vanligt. Veckan har sett likadant ut som alla andra veckor egentligen, inget nytt som har hänt. Helgens planer blir nog lite plugg och hänga med kompisar. Gjorde kyckling tacos till middag, jätte gott som vanligt. Vi ses!

Likes

Comments

Resor

Yes!! Jag och Sara har bestämt en resa till Birmingham i maj! Vi har inte bokat än, men det ska bli av! Anledningen varför vi inte åker till London är för att, det känns som att alla åker dit. Så vi åker till Birmingham istället. Visst, jag skulle vilja åka till London också, och det är fortfarande en av mina favorit städer även fast jag inte har varit där. Men nu är det Birmingham som gäller!

Likes

Comments

Vardag

Hello allihopa! Fredag idag. Hittills har mitt lov varit jättebra. Jag har lanade med mina kompisar i tisdags och onsdags, vilket var jätte roligt. Idag var jag på Nolias höst mässa. Gick runt där och kollade med pappa en stund. Jag har inga planer ikväll, kan vara ganska skönt ändå att vara alone en dag. Halloween är över och jag byter nu till julen och julmusiken.
Likes

Comments

Halloj!

Vad har ni gjort i helgen då? Själv så har jag varit på halloween fest i fredags. Jag och mina vänner hade ju planerat på att vara Disney prinsessor, så det blev av. Festen var very fun. I lördags vaknade jag upp och kände - Nej, idag ska lata mig hela dagen i sängen. Och det blev det. Blev senare jätte sugen på KFC och lagade det. Idag ska jag på dop kl 14, sen har jag inte så mycket mer planerat. Vi hörs!


Likes

Comments

Resor

En stor saknad till USA. Första gången jag var där, och fick bara positiva reaktioner. Allting är så härligt med USA. Vi landade i Las Vegas och var där i 1 vecka. Sedan tog vi flyget ner till Miami. Väl nere i Miami hyrde vi också en bil som vi åkte runt på. Det blev mysigare på nåt sätt. Man fick som se allting mer om man hyr en bil och kör runt. Vi körde även ut till ön Key West som var jättemysig. Jag var alltså där med mamma och pappa i 3 veckor. :)

Likes

Comments