Lång, halvtråkig dag faktiskt, Sitter mest och väntar på morgondagen då allt det roliga händer på samma gång. Börjar morgonen med att åka iväg med stylisterna från PLUS-gymnasiet för jag ska vara modell åt dem. Ska bli sminkad och fotograferad i franska revolutionen stil, ska bli väldigt roligt faktsikt. Sen efter det ska jag hämta min pluttebebis och gå på playdate och efter det möta upp Tobbe och åka hem. Goooos.

Bjuder på lite ögongodis nu så får ni ha det bra, puss!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag kom min älskade William hem till för att han hade bett mig att klippa hans hår, slutade med att vi rakade av i princip hälften!
Dock så blev han hur fin som helst och det blev precis lagomt kort.


Idag var min sista dag på praktiken på Arken Zoo och det kändes väldigt ledsamt att inte få komma tillbaka dit varje tisdag. Kommer sakna kollegorna och alla trevliga kunder man får träffa. Idag kom det in en suuuuperfin Grand Danois som var jöttemysig men även en liten Phalenepojk som var hur lik min lilla Papillonflicka som helst. Snackade en stund med tjejen som hade honom och vi har planerat en playdate på torsdag :')

Kommer fixa bilder både på hur Williams hår blev och ska även ta några bilder på vovvarna senare i veckan! 

Likes

Comments

Nämen tjena, är du här igen?
Trevligt trevligt asså.

Spenderade i princip hela dagen idag med att kolla på serier som exempelvis Sherlock istället för att jobba med någon av de åtta uppgifter som måste lämnas in innan fredag, wops.

Drog till My efter skolan för att plugga, men det slutade självklart med att vi drack té, åt bullar och låg i sängen och kollade på Grimm. Puss vad fin hon är min rödtott.

Borde egentligen har pluggat nu på kvällen eftersom jag inte gjort det på hela dagen men har kollat på CSI och planerat så att både Tobbe och pluttebebis hit på torsdag.

Likes

Comments

Efter att vi kommit till Insjön igår så var vi hos mormor och åt lunch, åkte sen till pappa för att duscha, fika osv. Fick då en jättefin gammal vattenpipa som vi köpte i Egypten för jag vet inte hur många år sedan, helt oanvänd! Var sedan ut med lillsläkten och åt finmiddag och sen satte jag mig på tåget mot Borlänge och min darling.

Självklart var vi tvungna att inviga vattenpipan efter att ha åkt på roadtrip till Säter och till ett övergivet mentalsjukhus, skitläskigt.

Det blev en rätt otrevlig morgon idag då det började med att Natalies hund Helmer attackerade min lillebror och en timme efter det fick vi reda på att en gammal släkting hade avlidit. Sov sedan i bilen från Gävle till Sundsvall och svängde förbi familjen Rådberg på adventsfika och nu är jag äntligen hemma. Nu ska jag sitta och studera realismen och mänskliga rättigheter inom HBTQ hela kvällen, om någon vill hjälpa till får de gärna hojta till!

Puss alla fina

Likes

Comments

Godkväll tjena hallå och tja.

Firade som sagt mamma ikväll med mysmiddag och en massa gotta. Vid 21 kom Anna och vi kollade på Star Wars Episode I och spånade på en massa tatueringsideér.Jag följde henne en bit till bussen för en liten stund sen​ och nu ligger jag i sängen och ska försöka sova. Ska nämligen upp vid halv sju och sätta mig i bilen. 

Kommer säkert uppdatera någon gång under helgen via mobilen men annars blir det nog lite ont om inlägg här. På tal om ont så har jag drattat på ändan sisådär åtta gånger nu då varenda gata i Sundsvall är gjord av is,

Likes

Comments

Idag har det varit profildag ​och jag och tjejerna i min klass satt hela förmiddagen och besiktade katter. Tre stycken jättefina sibiriska utställningskissemissar, tog tyvärr ingen bild på dem.

Sen på eftermiddagen gick vi på shoppingrunda till Clas Ohlson och Arken Zoo för att köpa saker till ett avelsarbete vi håller på med kring våra foderdjur. Nu slutade jag precis men ska sitt kvar en timme och jobba med en del uppgifter som jag har kvar. Mamma fyllde år igår men vi ska fira henne ikväll och imorgon bitti åker vi ner till Dalarna för att fira mormor. 

Uppdaterar kanske ikväll, puss!

Likes

Comments