Nu har jag bestämt mig för att byta

 

bloggportal och börjar istället blogga på

 

fames.se

 

För att komma dit så är det bara till att

 

klicka på länken ---> 

 

www.fames.se/robinedvardsson 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Är så trött att folk inte kan hålla vad man har lovat. För mig är det bland det viktigaste som finns, att kunna hålla det man har lovat. Jag är uppvuxen men en alkholist (min biologiska pappa) som lovade mig massa saker hela tiden och gång på gång höll han aldrig det. Så att lova något för mig betyder mycket. Jag har ingen kontakt med min biologiska pappa idag så tänk på det nästa gång du lovar mig något. För 2 år sedan förlorade jag mina bästavänner och blev lämnad kvar. Idag ångrar jag att jag inte höll upp den jävla dörren till dom. Men man lär sig av sina misstag. Har ni hört det uttrycket " I don´t chase after anyone anymore. If you want to walk out of my life, i´ll hold the fucking door open for you " & det kommer jag att göra i fortsättningen.

 

 

 

 

 

Likes

Comments

Hej. Har inte så mycket tid att blogga nu för har mycket i skolan och hinner knappt med mig själv. Men här kommer några bilder på hur jag ser ut idag!Likes

Comments

Sitter just nu hemma hos min bror och tänkte bosätta mig här några dagar. Närmare till skolan också så det är ett plus. Jag ska snart börja med mina läxor och Marcus sitter i soffan bredvid mig och spelar fifa så när jag är klar kan jag med spela.

Hade världens bästa morgon i dag. Vaknade två timmar innan jag behövde ta tåget så jag låg kvar en bra stund i sängen, tog på mig kläder i lugn och ro, åt frukost i min takt, kokade kaffe och gick ut och rökte sen var det tid att bege sig till tåget. Älskar verkligen att ha sånna dagar! :)

 

 

Likes

Comments

Sitter just nu på lektion och är färdig med allt så jag får lite fritid. Tänker på min underbara och saknade kompis Joanna. Joanna flyttade till Norge för ett tag sedan och just idag saknar jag ihjäl mig efter henne. Jag hade gjort allt för träffa henne igen. Bara få ta en kopp kaffe och bara sitta och pratar i timmar om allt mellan himmel och jord. Måste även säga att jag är så fruktansvärd stolt och glad för henne att hon har flyttat. Jag & Joanna började umgås förra året och kom nära varandra jätte snabbt. Så mycket vi har hunnit med på denna korta stunden. Vi har varit i Spanien, Göteborg, Stockholm, Danmark, ute på österlen och så mycket mer. Vill man ha en rolig tid så ska man umgås med henne. Det har alltid varit så om jag har behövt hjälp med något så har hon ALLTID ställt upp för mig, var som helst & när som helst. Hon är en person som jag värderar högt. Inte nog att hon alltid hjälper mig no matter what utan hon vet allt också. Så är det något jag undrar över eller behöver veta så är det bara till att fråga Joanna för hon vet VERKLIGEN allt. Imorgon fyller Joanna 20 år och 6 månader och det ska jag allt fira! 

Här kommer några fina bilder på mig & Joanna.
Likes

Comments

Hej.

Idag slutade jag halv 11 från skolan så jag och Kim körde in till Kristianstad för lite shopping. Jag var tvungen att köpa kostym till studenten och balen och det gjorde jag idag. Nu behöver jag bara köpa ett par snygga skor, en till skjorta och en slips eller en fluga så har jag allting. Skönt att ha det fixat. För er som undrar hur filmen va, som jag och Matilda såg igår (final call). Så var den grymt bra och ni som inte har sett den, se den!

 

Likes

Comments

Nu ska jag & Matilda starta filmen Final call med världens största fruktfat och en kopp te. Är helt slut i kroppen, men det blir väl så när man hittat på för lite, right? Rummet är nu mera nystädat och kliniskt rent överallt. Älskar den känslan.

 


Likes

Comments

Sitter just nu med Matilda bredvid mig, vi har varit ute och fotat i det underbar vädret.Nu är det bara den sista snön som ska bort så våren kan komma hit. Idag är det bara en slapp-söndag det ända jobbiga jag ska göra är att städa mitt rum och sen blir det film-mys på högsta grad!Likes

Comments

Godmorgon. Vaknade ganska tidigt ida och har ändå inte gjort vid mig. Jag har bara legat i soffan och kollat på tv och ätit lite frulle. Jag har inga planer för idag mer än städa mitt rum och ut och fota. Men först och främst ska jag köra hem till Matilda ta en kopp kaffe och starta denna dagen!

 

Jag tycker det är as ballt att dom skapar musik med plastmugg. Tycker även att dom här tjejerna är hur grymma som helst. (bara så ni vet så har jag också lärt mig hur man "spelar" denna låten, för mycket fritid)

 


Likes

Comments

Måste bara först och främst säga att det inte har hänt något!

Idag känner jag bara för packa mina saker och flytta härifrån. Jag känner att detta livet är inget för mig. Det är samma visa hela tiden. Antingen drar man ut och festar varje helg med samma personer och på samma ställen. Förstå inte mig fel nu, jag älskar mina vänner men jag är en sådan person som gillar göra saker. Den andra saken man gör är att ligga hemma och inte gör ett dugg. Att ligga hemma och inte göra ett dugg är min helg nu. Ibland behövs sånna helger. Men det är även då man börjar tänka på allt. Hur kommer det bli när jag flyttar? Vad kommer hända? Kommer jag lyckas? och flera andra miljoner tankar. Det jag vet är att jag kommer flytta ifrån Sverige. Som sagt detta livet är inget för mig. Jag har min familj här hemma och det kommer vara svårt att lämna dom. Men å andra sidan så är dom bara ett sype samtal bort. Längtar verkligen tills få träffa ny personer där ute i världen, försöka uppnå mina drömmar och bara få leva livet. Jag vet att efter augusti så kommer ingenting vara som det en gång varit. För alla mina vänner vill olika saker här i livet och ingen av oss vill samma sak. Jag kommer göra min grej och det finns inget som kommer kunna stoppa mig, INGET. För detta är mitt liv och mina möjligheter! Just nu känner jag mig hur redo som helst och vill bara flytta, hest idag! Likes

Comments