Hola swaggerknug, kom precis till Alex efter en gosemosig myskväll hos Linnéa med Henne och Ida. Vi såg på filmer, åt fruktsallad med go kesella å bara pratade. Nu ska jag å Alex spela tv-spel och imorgon blåser vi alla para vi har på överby, glory.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vaknade klockan fem imorse, helt mongotaggad på äggjakt och redo för life så jag mötte upp Lina runt halv sex och sen hittade vi varsitt ägg inom loppet av 20 minuter, smidigt å bra! Sedan var vi ute och gick tills klockan 10 or so och därefter fick jag lite sista minuten- shopping avklarad i Oden. Sedan hämtade Fia mig och nu kom jag hem från att ha varit hos Laila hela dagen som förövrigt fyller år idag! Vi har bakat gifflar och tekakor och ätit massa smörgåstårta, nu är jag hemma och om en stund kommer Alex hit för predrinks inför lippan, fab yo.

Likes

Comments

 Idag är det måndag och jag har facetimeat massa med Trina, tränat på stc, lagat god mat och pratat ännu mer med Lina, dagen är ung!

Likes

Comments

Waka flocka flame! Igår sov jag över hos Linnéa och imorse påbörjade dom en lång resa upp till norrland, därav är jag kattvakt denna veckan och bor i hennes och hennes fästman Rasmus's lägenhet här uppe i Trollhättans gräddhylla, Strömslund! Hittills har allt gått bra förutom det att dom rivit ner och förstört en blomma och att Dottie börjat löpa för första gången någonsin just den dagen jag tar över men jag har ju haft katter genom hela livet så det ska nog gå bra!

Iallafall åkte dom där runt åtta så jag käkade frukost och mös vid tv'n tills Fia hämtade upp mig vid elva för att besöka min wunderbara farmor Laila, faster Lotta och goa kusiner. Laila bjöd såklart på massamassa mat och fina Moa skulle på skoldisco så jag och Fia fick sminka henne och fixa lite med håret, glömde ta kort när även håret var fab men sminket fick jag iallafall på bild.

Nu är jag tillbaka med katterna. Vi ser på let's dance och myser i soffan. Imorgon ska jag och Alex träffa Johanna och Felix och jag har knappt sovit på tre dygn så jag lär däcka när som helst, however, bra dag, hejs!

Likes

Comments

I fredags drog jag ut på Lipz med ett gott gäng och under lördagen var jag iväg och busade på ettårskalas före jag drog mig mot Alex för mys och söndagen spenderades med fina Lina och Ida där jag även sov över, love på det.

Idag har jag dock mest bara varit produktiv här hemma. Tvättat allt jag äger, städat massa, lagat mat, varit iväg och tränat osv men det känns rätt bra det också. Nu blir det smoothie och star wars, hejs!

Likes

Comments