Påsklovet gick hastigt och jag har haft en hektisk vecka men presenten från min mamma gjorde mitt lov bättre. Presenten var en jätte snygg Michael Kors väska och de har utrymme för mina skolböcker så de är ett plus.

VÄSKAN I HEL BILD

VÄSKAN FRAMIFRÅN

INUTI VÄSKAN

VÄSKAN BAKIFRÅN

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej på er vänner hoppas ni har en underbar söndag som jag har just nu. Under hela påsklovet pluggade jag för nationella provet så jag hade inte så mycket tid för mig själv. På fredags gick jag till bion med syrran för att kolla på "Get out" den var tio ggr bättre vad jag förväntade mig, om du inte har kollat på den borde du göra det du kommer inte att ångra dig.
Jag vill också be om ursäkt för de sena uppdateringen jag har varit upptagen med plugg och hemmet men kommer försöka blogga mer jag lovar.

Hej då
xoxo

Likes

Comments

Hej hjärtat
Hoppas du har en trevlig dag, själv hade jag ganska stressigt dag. På morgonen hade tandläkare tid och därefter gick jag till skolan hade matte och so prov. Vi förberedde oss till nationella nästa vecka på svenskan. Efter skolan kom jag direkt hem och duschade. Jag skulle gå till läxhjälp fast idag är det avbokat så mer tid för mig att ta det lugnt. Jag skulle ha kemi genomgång på läxhjälpen inför nationella ändå.


Åå innan jag glömmer jag ville dela med mig nånting jag nyss lärde mig. Det finns tjejer som kallas "Instagram baddie" basically om du har popping makeup, fleeky brows och är på instagram är du en. Jag visste inte att de fanns speciella instagram namn för olika personer som använder de. Och om du vill bli en instagram baddie finns det youtube tutorials, vsg😘. Jag tycker det här häftigt.


HEJ DÅ💞

Likes

Comments

Det är två dagar kvar till helgen och jag kan inte vänta. Jag behöver vila JÄTTE MYCKET jag började plugga på lördags och jag fortfarande pluggar asså. Jag har två prov imorn. Och sen har jag Nationella provet på svenska nästa vecka så jag måste träna på olika genre av text och allt. Men jag hanterar allt det här genom planering. Du kan planera på din kalender i telefonen och du kan göra så att du får påminnelse typ "Plugga på Matte" om 15min. Och de verkligen hjälper. Tiden går hastigt eftersom du är upptagen hela tiden och du slösar inte tid. Så min tips till dig är att använd dig av kalendern på telefonen mer de verkligen hjälper, jag har försökte använda den vanliga kalendern som ser ut som en bok fast den är mer för om du ska göra nått speciellt på "den" dagen medans telefonens kalender är planering på din vardag.

Jag ville dela detta med er hoppas det hjälpte💞

Hej då!
/Riyaaq

Likes

Comments

Så eftersom jag är en lifesaver har jag gjort en lista över saker du kan göra under sportlovet om du inte på en härlig resa utomlands eller har redan full schema.

1.PLUGGA

Den första och den viktigaste saken du kan göra under sportlovet är att plugga speciellt nu som de finns två veckor till Nationella provets start. Även om du inte har nån prov alls är det bra att plugga och fylla ditt huvud med kunskap.

2. GYMMA

Du kan börja förbereda din summer body och gå till gymmet och träna. Träning är bra för både din psykiskt och fysisk hälsa. Du behöver inte gå till för att träna du kan börja med en promenad i parken eller joggning, tar det steg för steg det finns ingen bråttom alls.

3.NETFLIX AND CHILL

Du kan bara kolla på Netflix hela lovet. Netflix har jätte många olika program, filmer, tv- serier, dokumentärer och mm. Så du kan mysa för dig själv eller med sällskap och kolla allt du har missat ut på.

4.SCREAM(tv-serie)

På tal om Netflix det finns den här nya tv serien som heter Scream den är en läskig slasher serie som handlar om en psykopat som är efter en tonåring tjej och hennes vänner. Själv tycker jag inte om slasher filmer fast den här är en serie som är addicting och den är thriller på ett sätt. Du vet aldrig vad som kommer hända next så den är oförutsägbar. Och den är 2 säsonger lång.

5.SNAPPA

Jag vet att den här låter konstigt fast dom här dagarna snapchat är Lit🔥. Man kan har FaceTime, ringa, chatta som vanligt och skaffa grupper där du kan snacka skit med the squad. Även om man inte märker det spenderar man jätte mycket tid på sociala medier som snapchat. Och om du inte har nån vän att chatta med JAG ÄR HÄR FÖR DIG! Min snap är:ririray. Så adda om du vill😘.

Hoppas de här tipsen hjälpte dig för det är de jag kommer göra hela lovet.

Hej då
/Riyaaq

Likes

Comments

Igår kväll firade jag min födelsedag med min familj och vänner. Jag fyllde år på måndag (20/02) fast jag kunde inte festa direkt så vi tog fredag för festen. Jag hade jätte roligt med mina nära och kära. Vi åt middag tillsammans först sen började festen och när festen var slut kollade vi (jag och mina vänner) på film med snacks. Därefter gick vi hem det var omkring klockan ett på natten så vi var ganska trötta fast vi var full av lycka. Och vi tog snygga bilder för memories.

Likes

Comments

Min hilight är alltid poppin och jag får alltid frågor om vilken hilight jag använder well svaret är Anastasia Beverly Hills Hilight palette "That glow" speciellt Dripping in gold den dödar asså. Dom andra är skitbra också.
Tip: Innan du sätter på hilighten ta borsten du ska använda och sen spraya den med din finishing spray, efteråt när du har använt den kommer du märka att du skiner tusen ggr mer än normalt🙌🏽 och de kommer sitta hela dagen.

Likes

Comments

Man behöver har lite musik för att klara av det här kalla vädret om du frågar mig, och jag har hittat mitt nya favo album och det är kehlanis album "sweetsexsavage" och den är bara straight heat asså. Och jag redan vet att jag kommer lyssna på den tills vintern tar slut atleast. Jag har börjat lyssna på den idag efter skolan och jag har redan favorit låtar.
1.In my feelings
2.Hold me by the heart
3.Too much
Alla är bra fast dom tre är på en hel annan nivå. Jag gjorde en SoundCloud playlist om du vill lyssna på den här underbara albumet för dig själv.YOU WELCOME i förväg.

Hej då😘
/Riyaaq

Likes

Comments

Yesterday was dope I went out with my girls and we had a blast. We first ate at Pizzahut to regain our energy from being at school all day and to catch up of course. Then we went shopping which I wasn't planning on but I went anyways and we bought matching shirts and all. Can't wait to show it off. The day ended with us buying snacks on the way home and short after we said bye. So that was my Friday💙
Hope yours was as good💞

Bye
/Riyaaq

Likes

Comments

I'm so excited to be back to blogging I only stopped because I was stressed with school and other things but now it's only couple months left until summer even tho I will be having important tests I will try my hardest to blog. I love writing things specially when its about me so this won't be hard. And btw I have deleted couple of posts☺️❤️.

Bye
/Riyaaq

Likes

Comments