Glitter 🌟🌟🌟

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

En månad snart sen jag gjorde naglarna och snart är det dax igen! Ingen har gått sönder trots att det snart är 5 veckor sen! 😀

Likes

Comments

Jag har tappat det totalt när det gäller vanliga selfies! Jag skulle fixa en till vår nya hemsida på jobbet och efter mycket tjat och många filter... Så här är den 🙈

Likes

Comments

Blev överraskad ikväll!! Wow älskar det här halsbandet, har en kompis som har det och velat haft ett ända sen jag såg det på henne, så läckert!
Glad tjej ❤️

Likes

Comments

Lite Påskfin 💅🏻! ✨Tänk vad lite bling bling ✨kan pigga upp, jag gjorde dem inte så långa den här gången.
Det är skönt att få känna sig lite tjejig ibland och det bästa av allt är att nu kan jag ju inte ta upp vinterdäcken och lasta in dem i bilen 🙈
Tycker att det är bland det tråkigaste som finns 🚘
Det är fullt med spindlar i garaget och jag tycker väl inte att det är jättemysigt, men...
🕷🕷🕷🕷🕷🕷🕷
När man har en karl som är räddare för dem än vad jag är, så får man gott bita i hop och hämta de där ockuperade hjulen. 🕷👊🏻 och hoppas att de stannar där medan man kör iväg till närmsta verkstad. (ser på för mycket skräckfilmer och får genast upp en scen där ensam förare 🚗 blir överfallen av moderspindeln och dess 🕷🕷🕷barn)

Likes

Comments

Sköna söndag, minns programmet från Tv.. Men kanske inte mycket mer än titeln då det inte var just det man väntade på att se på 90-talet.
Vad såg man på Tv då? Såg jag på Tv?

Vad gjorde jag på 90-talet? Gymnasiet, killar och ja just, detta festande.
Konstigt att man inte kom ihåg mycket från skolan om man tänker på hur mycket hjärnceller som förlorades, som de säger - u win some u loose some.
Iaf
Vi alla underåriga hade en äldre kille som man gick till och frågade om han kunde köpa ut, utan faktiskt några gentjänster.
Mamma hade ju sagt -
Det är farligt att dricka hembränt, man kan bli blind!
- ( en av de få gånger man tog åt sig vad ens förälder förmanade en om )

Här är jag nu idag och kan inte drömma om att min son som är 14, kommer be någon äldre att köpa ut? Det kommer att ske, visst men... Jag känner mig plötsligt så handfallen, ska han gå igenom det där? Nu har jag absolut ingen kontroll, jag kan begränsa men jag vet och kommer aldrig glömma hur det var att vara minderårig.

Likes

Comments