​VI HAR BYTT: LÄS http://nouw.com/ri vlens

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej bitchess! Vera heter jag och har ingen aning om hur man bloggar men jag får helt enkelt lära mig på vägen. Jag är snart 17 år gammal och går International baccalaureate (IB, som är en internationell linje där allting är på engelska basically) med samhällsinrikting på Katedralskolan i Växjö!

Min vardag består av plugg, vänner, mat/sömn/serier och musik helt enkelt! Jag tar piano lektioner och sjunger på musikskolan. Här hemma lär jag mig gitarr, ukulele och bas lite på egen hand eller med hjälp av pappsen. Jag dansar också i samma grupp som min kompanjon I:et såklart.

Jag har inte riktigt bestämt vad jag ska skriva om ännu, så har ni förslag hör gärna av er! Men förmodligen blir det lite om mitt super intressanta liv eller om jag kommer på något annat skojskoj. Som de flesta människor så älskar jag att resa, förhoppningsvis blir mina inlägg lite roligare när jag är iväg. 

Lämnar härmed över till nästa person, lite osäkert på vem det blir men det märker vi! Byeee

Likes

Comments

Hejsan! I:et här, som står för Ida. Går första året på teknikprogrammet och går i en väldigt liten klass på endast 16 personer. Folk som inte känner mig skulle nog se mig som en ganska blyg person. Medans dom som känner mig ser mig som antingen en väldigt seriös och engagerad tjej - eller min motsats, fjantig som en tre-åring. Jag kan tyvärr inte vara båda två samtidigt. Antingen är jag den seriösa Ida, som blir gruppmamma (delar denna roll med L:et), eller så är jag den fjantiga/teaterapan Ida.


På min fritid ägnar jag en hel del åt plugget men även kompisar och det jag älskar - dansa. Jag har dansat sen jag var fyra och är nu 16 år gammal och yngst i detta härlig gäng då jag fyller sent på hösten. Går i två fantastiskt roliga grupper och är även lärare för en egen grupp.


Som alla andras inlägg kommer min bestå utav min vardag och tankar. Men nu lämnar jag över ordet till min danskompanjon Vera (längst ner till höger på bilderna)


Vi ses om någon dag!

Likes

Comments

Hallå hallå, Ruxandra heter jag och jag är en av dom som kommer att göra inlägg och förhoppningsvis vara aktiv här på bloggen. Jag är 17 år gammal och brukar kallas för ruxi eller rux. Som många redan vet så skrattar jag ungefär hela tiden åt allt, skulle därför vilja påstå att jag är en aning lättroad.

Jag går första året på ekonomiprogrammet med inriktningen ekonomi och trivs jättebra i min nuvarande klass På den här bloggen kommer jag att dela med mig utav min vardag, en del mode men främst mina tankar, kring allt egentligen. Mina vardagar brukar bestå utav vänner, skratt (givet) och tyvärr en hel del plugg.

Det allra bästa jag vet är att åka utomlands, sol och hav är precis vad jag behöver ungefär heeeela tiden. Strandsatt på en öde ö? ja tack!! (skämt åsido).

Nu ska jag lämna vidare ordet till Ida,

Vi hörs!Likes

Comments