Denne mnd har vært et hælvete for meg.
Det startet med at jeg datt og slo kneet litt den 4 februar som resulterte i legebesøk. samme dagen ble jeg sendt til røntgen og ble sykemeldt en uke. Jeg fikk også beskjed om å gå på krykker og ikke bruke beinet.
Når sykemeldingen var over besøkte jeg legen på nytt pga smerte i kneet som kom etter at folk hadde drevet og fumlet med kneet mitt.
legen ringte til akutten og jeg måtte hinke fra legekontoret til sykehuset.
På akutten måtte legen min spørre etter hjelp fra en annen lege mens jeg ligger og hyll gråter av smerte i kneet.
Jeg satt på akutten i 6 timer uten mat og drikke. Jeg måtte ta CT og alt var normalt der.
Jeg fikk skrevet ut en resept på medikamenter slik at jeg ikke skulle kjenne smerter og jeg skulle også være sykemeldt 1 uke til.
Legen sa jeg skulle gå på beinet og bruke det mest mulig slik at der ikke ble slitasje i kneet mitt, selv om jeg har sterke smerter.
legen snakket med meg og bestilte time til MR slik at dem skulle undersøke mer av hva som er galt.
Jeg har nå gått på kneet i 1 uke og jeg kan love dere at smerten jeg har nå er helt forferdelig og jeg gleder meg til å høre hva legen sier i morgen når jeg skal inn dit.
svigerinnen min skal være med meg inn for vis dem sier at noe er feil så kommer hun til og kjefte på dem for dem ser at det er noe galt med kneet mitt

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Denne uken bringer mange forskjellig ting, for det første skal jeg farge håret mitt i morgen, for det andre det er bursdags feiring denne uken ( heldigvis ikke min bursdag, den er ikke før neste uke )

Jeg har store planer for å kjøpe sesong 7 av Game of thrones  men kan ikke se den før jeg kommer oppover til min bror og svigerinne.
Jeg har aldri sett denne serien før 1 uke siden hele forrige uke gikk til og se hele 6 sesonger av Game of thrones og jeg kan trygt si at jeg er avhengig og gleder meg til og se hva som skjer i neste sesong, for de av dere som har sett sesong 7 ikke fortell meg noe for dette er spennende og se på.

resten av uken skal vel gå til og kose med Baloo, Loke og Angel.

hvordan har mandagen deres hvert så langt ? 😊

Likes

Comments

Det som er nytt med meg og livet mitt er at jeg ble tilbudt en jobb mens jeg var på jobb, noe jeg syntes var utrolig morsomt og artig.

Jeg feiret det nye året sammen med familien min oppe i Flå  der hunden min baloo fikk se raketter for første gang, det gikk så fantastisk flott, han taklet det som den flotte gutten han er.
Vi var i Flå 1 uke hvor jeg fikk slappe av og nyte dagene mine med masse ghost adventure og planlegging av min egen ghost adventure crew.
navnene jeg står mellom og velge er ghost walkers eller spøkelses klumpen( spøkelses klumpen er ikke et navn jeg kom på)

langt så har dette nyåret bringet både glede og sorg men det er slik livet er, det skal bringe på både oppturer og nedturer.

Denne uken som kommer nå kommer til og bringe litt forskjellig inn i livet mitt 😊
Loke skal vaksineres og jeg skal farge håret mitt.
heldigvis skal den herlige @torine  være med meg på denne forvandlingen av håret mitt 😊
uansett dette året har så vidt begynt og det er nok masse den kommer til og bringe meg jeg gleder meg masse til og se det.
og starte ghost crew

Likes

Comments

I år så blir feiringen av julen anderledes, jeg skal ikke feire julen med familie fra langt og nært. Jeg skal ikke sitte rundt bordet med masse god mat og se på familie medlemmene.

I år så skal jeg jobbe på julaften,1 juledag og 2 juledag. I år er jeg heller ikke i noen særlig god julestemning. jeg vil ikke feire jul jeg føler ikke for det.

Jeg har kjøpt inn noen få gaver men ikke nok til at det er til hele familien min men det kommer nok etterhvert

Likes

Comments

Det har skjedd mye i det siste så vet ikke helt hvor jeg skal begynne men jeg kan begynne med det at jeg stor trives i selskap med hunden min Baloo og jeg jobber veldig hardt med å prøve å få broren til Baloo inn i landet vårt. For jeg vet at Bronson hadde likt Norge urolig mye.

Som mange av dere vet så har jeg fått meg en hund fra Spania men det sikkert ikke mange av dere vet, er det at mange hunder i Spania sliter veldig på vinters tid og mange av hundene fryser i hjel fordi det er for kaldt.

Jeg vil veldig gjerne gjøre alt jeg kan for at hundene i spania får en bra vinter, og det eneste jeg kan tenke på er at jeg må be alle sammen om å hjelpe til.
Vis dere som leser dette har hunder som har vokst fra utstyret sitt eller har pledd dere ikke trenger si ifra til http://www.ndrs.no/ eller kontakt dem på facebook der heter dem: vi som vil hjelpe hunder i Spania.

Det er lite som Trengs for å hjelpe til bare et pledd holder for en hund.
eller vis dere har lyst på kalender med mange av de flotte hundene som forsatt er i Spania så koster det bsre 250-, og det som blir betalt blir brukt på hundene i spania
Hunden min er noe av det snilleste jeg har vært borti, det er flere som har hilst på han og ser at han er god helt inn til hjerterota og han er bare helt nydelig.

Likes

Comments

Jeg har en tendens til å rømme oppover til Flå der broren min bor når jeg føler at ting går litt feil vei. Jeg liker meg veldig godt her oppe å stor koser meg masse. Jeg får slappe av å bare nyte stillheten rundt meg.

Idag har jeg og Baloo feiret bursdagen til Chang. han er min første hund som bor hos  broren min. Jeg kunne ikke ha han på skolen jeg gikk på, å moren min hadde/har ikke helse til å ta vare på en hund som trenger masse pelsstell og trenger trim.

Baloo og jeg skal reise hjemover allerede i morgen å jeg kjenner at nervene er til og ta å føle på. Gruer meg masse til mandagen.

og jeg kjenner at jeg gruer meg til å åpne meg for en ny person etter at jeg ble singel.

Likes

Comments

​Denne helgen har vært utrolig spennende og koselig, jeg har vært på services kurs, og spist masse god mat og nå slapper jeg av hos  @torine og​ typen hennes.

vi sitter og ser på #guardiansofthegalaxyvol2 og nyter søndagskvelden sammen 😀​

Likes

Comments

Da har jeg møtt opp til service kurs med jobben 1 time før det starter, jeg liker jo veldig godt og ha god tid og regnet med at det ville være kø inntil byen så jeg fortalte sjarmøren at vi skulle reise kl 8:00 fra hjemmet mitt, men det var ikke noe kø og jeg sitter nå her en time før kurset begynner og lager da et kort innlegg før jeg skal sitte og følge med på kurset i 7 timer.
Jeg er ganske så spent og gleder meg masse til og lære masse nytt og bli kjent med flere flotte mennesker.

Når kurset er ferdig er det og reise hjem til min flotte hund og gjøre seg klar for en lærerik kveld med sminke og forskjellig, veldig spent på det også hvordan det blir og om det er noe mer og lære seg.

Vi snakkes senere bloggen

Likes

Comments

Jeg er så heldig og har venner som kan passe bebyen min mens jeg er på jobb 😍 Dem er så snille og gode mot han og meg samtidig som dem gir meg masse råd og tips 😊

Likes

Comments

Denne helgen har det skjedd en del, har fått inn litt fler møbler i leiligheten, hatt mye tid med  Baloo. Jobbet med han ang det og få han til og forstå meg siden jeg er Norsk og han er Spanjol.
Men så langt så går det bra og vi storkoser oss.
søndagen var jeg i Dåp til et familiemedlem, veldig koselig i kirken og veldig god mat.

Denne natten var første gang jeg fikk sovet igjennom hele natten med Baloo og det er veldig godt, Vi var begge veldig slitne og trengte å få sove igjennom natten begge 2.

Akkurat nå sitter jeg på kurs og håper på praksisplass snart for jeg kjeder meg alt for mye her, jeg får ikke brukt meg selv og ser for det meste på serie på mobilen

Likes

Comments